Nahimic 2+ ve Realtek Sürücü Uyumu Hatası!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Waddler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar;

Şimdi sorun şöyle Msi Ge62 7RD Apache model laptopum var, geçen sene nisan ayında aldım bilgisayarı ve realtekin 8199 sürümü ile nahimic 2.5.17 sürümü gayet iyi çalışıyodu işte windows güncellemeleri felan bi sıkıntı çıkarmadı lakin önceki gün farkında olmadan realtek driverını sildim ve aynı sürümü(sürüm kodunu bilmiyorum) bulamadım ve haliyle Nahimicte çalışmıyor şuanda. Bir sürü Realtek sürümü ve Nahimic 2+ sürümü denedim lakin nahimici çalıştıramadım, çalıştıysa da sese bi etkisi olmadı.

Sorunu çözebilmem adına Msi Ge62 kullanan birileri varsa bana realtek ve nahimic sürümlerini söyleyebilir mi veyahut bildiği başka bir çözüm varsa çok yardımcı olursunuz.

Realtek driverını silip windows ile uptade ettiğimde 8328 sürümünü yüklüyor ve o sürümle hiç bir 2+ nahimic çalışmıyor malesef.

Teşekkürler.

Ahmet Emre Toraman

Profesör
Reaksiyon puanı
391
Hocam MSİ ın driver sitesine girin. Ardından oraya bilgisayarınızın seri numarasını yazın, karşınıza bilgisayarın driver listesi ve indirme linkleri çıkacaktır. Sonra oradan realtek sürücüsünü bulup indirin.
Edit: Hatta sizin için ben buldum. Buraya tıklayarak bakabilirsiniz. Ayırca Nahimic programını da utility kısmından indirebilirsiniz.

Son düzenleme: