N82 için yardım lazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yer6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
arkadaşlar başlıktanda anlaşılabileceği gibi ben n82 kullanıyorum.üç problemim var.yardım edebilecek arkadaşlar çıkarsa sevinirim.

1-cep telefonumdan youtube gibi bir siteye girip video izleyebilmek istiyorum.nasıl yapabilirim?
2-cep telefonumdan ( 3g ile ) tv izlemek istiyorum.3g ayarları yapılı.ama türkselin verdiği linke girdiğimde açılmıyor.nedeni ne olabilir?
3-telefon n-gage oyunlarını destekliyor ama nasıl yükleyebilirim?

şimdiden teşekkür ederim yardım edebilecek arkadaşlara...

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
1-telefonunun kullandığı tarayıcının flash destekli olup olmadığını bilmiyorum.. eğer tarayıcısının flash desteği yoksa iphone'daki gibi youtube modül ve programlarını deneyebilirsin..

2-çözümü için turkcell'i ara bence.. ayrıca yoğunluktan yada altyapı eksikliklerinden dolayı geçici bir sorun da olabilir..

3- ya orjinal n-gage oyunlarını satın alıcaksın yada illegal yollarla yükleyeceksin.. o illegal yolları burada anlatamayız.. ancak google'dan küçük bir arama ile birçok kaynağa ulaşabilirsin..

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
açıklaman için teşekkür ederim.ama araştırmalarımda da hep üzeri kapalı şeyler olduğu için burda yazmak istedim.

ilk sorum için bildiğiniz bir program önerseniz çok daha iyi olurdu aslında.
son sorum içinde kaynaklar hep aynı ve yardımcı olmuyo.herkes birbirinden kopyala yapıştır yapmış :S ama açıklayıcı değil.yada ben bulamadım.

tekrardan zaman ayırdığın için saol.

ghoust

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cep telefonunda www.skyfire.com adresine gir telefonuna uygun tarayıcının linki çıkacak karşına indir ve kullan bu tarayıcıyı kullanarak youtube ve benzeri bütün sitelerden video seyredebilirsin.

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Merhaba;
Symbian'ın dahili tarayıcısı flash desteklidir ve Youtube videolarını sorunsuz oynatabilir.
Ayrıca Skyfire, UCWEB gibi proxy tabanlı tarayıcılar da kullanabilirsiniz. Ya da Google'ın Youtube için Symbian'a geliştirdiği Youtube istemcisini indirebilirsiniz. Şebeke tabanlı tv izlemek için tüm ayarların doğruluğundan eminseniz son çare olarak operatörünüzün müşteri hizmetlerini aramalısınız. Nokia N82 N-Gage oyunlarını destekler. Bunun için öncelikle N-Gage emulatörünü ücretsiz olarak yüklemelisiniz.