n79 güncellemede usb sorunu ?

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
n79 umu güncellemek istiyorum bendeki versiyon 20.175 olan son çıkan versiyonda 31.101,nokia software updater programını çalıştırıyorum teli usb den bağlıyorum ilk çıkan adımları geçiyorum sonra yeni yazılım araması yapılıyo diyor,son yazılımı buluyor güncelleştirmeye devam et e bastığımda cihaz algılanamadı uyarısı yapıyor ? (ama pcden tele resim müzik video atma gibi işlerde böyle bi sorun olmuyor)

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
usta bağlatı kopuor tel res atınca ondan hata verio wifiden bağlan araçlarda yada uygulamalarda yazılım güncellemeden güncelle yaklaşk yarım saat civarında sürüo n79 kullanıcından tavsiye =)

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
usta bağlatı kopuor tel res atınca ondan hata verio wifiden bağlan araçlarda yada uygulamalarda yazılım güncellemeden güncelle yaklaşk yarım saat civarında sürüo n79 kullanıcından tavsiye =)
aynen evet tel kapanıyor ve usb hatası veriyor yanlız wifiden bağlan demişsinde ama benim adsl kablolu nasıl olacak ki acaba bu wifi ?

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
dostm o zaman gprs den bağlancan yai oparatöründen tahminm 15 / 20 kontura mal olur sana 5 / 10 mb lık bi dosya indirck tele yani o kaadar internetlik işin hiç olmadı yaşadıgn şehirden nokia shoptan ücretsizde yaptırabilrsn :D