- Reaksiyon puanı
- 4
Myst serisinin son halkası Myst 5:End of the Ages'e başladım. Oyunu alalı 3 seneden fazla bir süre geçmesine rağmen sürekli "Uygun bir zamanı"beklediğim için oynanamamış, sonrasında unutmuştum. Ertelememin anlamsızlığını görüyorum çünkü önceki puzzlelar önceki oyunlarla kıyaslanamayacak kadar kolay. İlk Myst'teki yıldız haritası bulmacası gibi insanı çılgına çevirecek bir puzzle da beklemiyorum.
Adventure oyunlarıyla çok fazla içli dışlı olmayışıma rağmen,Myst,tıpkı senaryosunda olduğu gibi ıssız bir adaya düşersem yanıma alacağım ilk oyun.Lost'un ilham kaynağı olan iki büyük kurgu eserinden biri olan bu oyun ismiyle Jules Verne'in "Esrarlı Ada"sına gönderme olması da kendisine duyduğum sevgiyi arttırıyor.
Adventure oyunlarıyla çok fazla içli dışlı olmayışıma rağmen,Myst,tıpkı senaryosunda olduğu gibi ıssız bir adaya düşersem yanıma alacağım ilk oyun.Lost'un ilham kaynağı olan iki büyük kurgu eserinden biri olan bu oyun ismiyle Jules Verne'in "Esrarlı Ada"sına gönderme olması da kendisine duyduğum sevgiyi arttırıyor.