Myphone

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Geçenlerde rom değiştirecem ama telefondaki bütün kayıtlı kişiler uçup gidecek.

CTRLPDA Sitesinde tavsiye etmişler sağolsunlar.

Kayıtlı kişilerinizi ve resim müzik ve bir çok şeyi Microsoft ile senkronize ediyorsunuz.

Sonra işiniz bitince tekrar senkronize ve hiç bir şeyiniz kaybolmuyor.

Bir kaç defa denedim mükemmel çalışıyor.

Programın adı Myphone.

Linki ise http://sn1-p3.myphone.microsoft.com/mkweb/Start.po?mkt=tr-TR

Sadece hotmail msn üye olmanız yeterli.

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Evet myphone çok güzel bir uygulamadır.Kullanım açısından rahat ve büyük bir alan sağlıyor bizlere. İyi bir yanı ise bellirli saatler ve gün koyarak dosyalarınızı güncel tutabilirsiniz :)

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
En güzel yanı bilgileriniz web üzerinde saklanıyor ve buradan da bilgilerinize erişip istediğiniz değişikliği yapabiliyorsunuz daha sonra farklı bir Windows telefonda alsanız burdaki bilgilerinizi yeni telefonunuza alabiliyorsunuz

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Myphone'nın yedekleme alan ücretsiz olarak 200 mb buda bi telefon için yeterli rehberi ,sms vs. gibi öğelere yetecek düzeyde :)

Reaksiyon puanı
189
WM zaten Outlook ile konuşup kendini senkron edebiliyor :) Web üzerinden çok da kasmanıza gerek yok :)

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
WHO▫іѕ▫тнє▫KING;1568504 dedi ki:
iyimiş :) nokianında kendi senkronize prog. var bildiğim kadarıyla

bu programda zaten microsoft'un kendi programıdır. :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Arkadaşlar ben bu uygulamayı kurdum telefonuma ve eşitlemeyi de gerçekleştirdim. Gerçekten çok beğendim... Herşeyimi aktarmış oraya sonradan bilgisayardan baktım ama tek bir şey dışında... Kişileri aktarmamış üstelik seçeneklerde seçili olması rağmen. Şimdi bunun sebebini ben şöyle tahmin ettim acaba doğru diye size sormak istedim: acaba sim kart hafızası değil de sadece telefon hafızasındaki isimler için mi geçerli bu? Ben böyle tahmin ettim ama bilemiyorum :confused1:

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Arkadaşlar ben bu uygulamayı kurdum telefonuma ve eşitlemeyi de gerçekleştirdim. Gerçekten çok beğendim... Herşeyimi aktarmış oraya sonradan bilgisayardan baktım ama tek bir şey dışında... Kişileri aktarmamış üstelik seçeneklerde seçili olması rağmen. Şimdi bunun sebebini ben şöyle tahmin ettim acaba doğru diye size sormak istedim: acaba sim kart hafızası değil de sadece telefon hafızasındaki isimler için mi geçerli bu? Ben böyle tahmin ettim ama bilemiyorum :confused1:

Seçenekleri işaretlediysen diyorum muhtelemen sim'e kopyaladıklarını almıyor yedeklemek istiyorsan simden tüm kullanıcıları telefon hafızasına kopyala ardında tekrar senkronize et.Düzeleceğini umut ediyorum olmadı ''Activesync'' ile bilgisayarına kopyalıyabilirsin :)