Muzurr ile Röportaj (:

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bisikletpo7.jpg

Elmacik:
Merhaba, nasılsın?

Muzurr:
iyiyim Teşekkürler elmacik J

Elmacik:
Muzur kimdir, ne iş yapar, gerçek adını, yaşını ve memleketini söylemekten çekinir mi?

Muzurr:
Muzurr esmer zayıf muzurca biridir , makine teknisyenidir.Gerçek adım havva.Yaşım 20…

Elmacik:
Muzurun hergün yaptığı, bazı günler yaptığı ve nadiren yaptığı şeyler nelerdir ve bunların hangilerini hoşlanarak, hangilerini önemsemeden, hangilerini istemeyerek yapar?

Muzurr:
Muzurrun her gün yaptıgı zorlunlu bir kahvaltı vardır.Sabahları hiç sevmem bişiler yemeği.Bazı günler yaptıgı ise kavga etmektir nadiren yaptıgı ise ağlamaktır diyelim...

Elmacik.
Neden "zorunlu kahvaltı"?

Muzurr:
Sevmiyorum annem zorla yediriyor.

Elmacik :
Pekala Muzur hergün sadece kahvaltı mı yapar? Günün geneli nasıl geçer?

Muzurr:
Sabah uyuşuk uyuşuk kalkar 10 dk hazırlanır işe gelir.Çay asla içmez Çalışır.Kitap okumakla geçer günün en az 1 saati..Tv çok az izlerim.Bazı akşamlar yemek yapar.Sıradan bir gün

Elmacik.:
Makine teknisyeni olarak genellikle ne yapmaktır işi?

Muzurr:
İlk iş deneyimim plastik kalıpları çizmekti.Daha sonra projeler çizdim.Dış tasarım , borulama sistemi vs. projeleri çiziyorum.Ama bu yıl alanımdan farklı "kamu yönetimi" okuyacağım.

Elmacik.
Peki Muzur kitap okumaktan bahsediyor, bunu bir hobi olarak mı yapıyor yoksa kitap okumaya zaman ayırıyor mu? En son ne okudu ve ne türleri okumaktan hoşlanıyor?

Muzurr:
Hobi olarak diyebiliriz.En son "Yüreğim Seni Çok Sevdi" Canan Tan'ın yazdığı bir kitap.Okuduğum kitapların çoğu yaşanmış kendi hayatlarını anlatan ( başarı , üzüntü , sevinç , inanç vs ) kitaplar oluyor..

Elmacik :
"Hayatının bir parçası olmasını istediğin, veya hayatında olup çıkarmak istediğin şeyler var mı?"

Muzurr:
Hayatımın bir parçası olmasını istediğim şeyler ; kitaplarım , yemek yapmak , ingilizce konuşmaya çalışmak , günümü ve zamanımı değerli kılmak Kurtulmak istediğimse , yalan söyleyen insanlardan , sözünde durmayanlardan , kalbimi kıran vs bana zarar veren kişilerden uzak durmak...

Elmacik :
O zaman Muzur'a bir dilek hakkı verilseydi ne dilerdi?

Muzurr:
Mutlu olmak isterdim.

Elmacik. :
Ucu açık bir cevap. Muzurun hayalleri ve örnek aldığı kimseler var mıdır? Bu hayalleri için ne yapıyor ve ne yapmayı göze alır?

Muzurr:
Ben büyük hayalim bir ünv. bitirmekti.Olmadı.Ama genede yılmadım açık öğretim okuyacağım 4 yıllık.Sonuçta bu direk gitmek gibi olmasa da ( O heyecanı yaşamak anlamında ) azbuçuk gerçekleşmiş oldu.Bir diğer hayalim ise ; büyük bir boksör olmak Komik karşılayanlar oluyor ama hayal işte... Bu hayallerim için çok fazla şey göze almadım...Oluruna bıraktım diyebiliriz..Örnek aldığım biride yok :)

Elmacik :
Muzur'un hiç bir zaman gerçekleşmeyecek erişilmez hayallleri var mıdır, gerçekten hayal, diye soracaktım ama bir kısmını aldım sanırım bu cevabın;?

Muzurr:
Hayır yok..İstediğimi elde etmesini de bilirim .. Öyle çok uçuklarda yaşayan biriside değilim.

Elmacik:
Muzurun şimdiye kadar yaptığı en çılgınca şey nedir ve o anki duyguları ile şimdiki duyguları nasıldır? Bir daha olsa bir daha yapar mı?

Muzurr:
Yükseklik korkum yok sanıyordum.Çok fazla çılgınlık yapan biri değilim.Ama rencıra bindim.Küçücük cocuklar bile biniyor.Öldüm öldüm dirildim.Hiç tahmin etmiyordum o kadar korkacağımı..Bir daha yapacağımı sanmıyorum

Elmacik :
Muzurun şimdiye kadarki en büyük pişmanlığı nedir?

Muzurr:
Açık öğretime daha önceden başlamamak…

Elmacik :
Muzuru şimdiye kadar çok mutlu etmiş ve en çok üzmüş olan iki şey nedir?

Muzurr:
Mutlu edenler : Ünv. Diğeride yeğenlerim çok seviyorum onları.
Mutsuz eden de ;.Güvensizlik çok üzer işte..

Elmacik :
Muzurun arkadaş ortamında belirli bir konumu var mıdır ve arkadaşlıkları bugüne kadar nasıl değişmiştir?

Muzurr:
Açık konuşmak gerekirse muzurrun ne realde nede sanal ortamda arkadaşı yok.Sıkı fıkı olmayı sevmiyorum.Çok güvenmeyi , dert ortağı olmayı sevmiyorum.Sonu hüsran oluyor.O yüzden mrb iyi akşamlar tarzında dır muzurrun arkadaşlıkları..Çok samimi olduğum kimse yok..

Elmacik :
Peki Muzur yalnızlığı sever mi?

Muzurr:
Çok seviyorum yalnız kalmayı..

Elmacik :
Muzurun özellikle yapmaktan hoşlandığı ve onlara zaman ayırdığı hobileri veya uzmanlık alanları veya ilgi alanları var mı?

Muzurr:
Yemek yapmaktan çok büyük zevk alırım.Uzmanlık alanıma girebilir.Kitap okumayı çok severim.Film izlemeyi severim.Ve makyaj yapmak buda uzmanlık alanıma girebilir..Bisiklete binmek.Veeee vee ata binmek :lol::lol:
adszwb3.jpg

Elmacik :
Ya fobiler?

Muzurr:
Yılan…Aslında korkmazdım.Eskiden hep yılanların belgesini izler araştırırdım.Diğer bir nickim de Siyah Mamba…Ama şuanda açıp izleyemiyorum yılanları..Korkuyorum.Fobi ye dönüştü bu korku bende…
Yükseklik de fobi arasına girmeye aday gösteriyor kendini…Karanlık yerde tek başıma kalmak..

Elmacik :
Neden "Muzur"?
Daha önce açıkladığını biliyoruz ama röportajda bu sorunun olmaması ağaçların onları süsleyen çiçeklerinden yoksun olması gibi olurdu.

Muzurr:
Aslında bu nicki almamdaki sebep , bir sitede birinin bu nicki kullanmasıydı.Tanımıyordum.Ama yazdıkları ( itiraf ettiği şeyler ) öyle komikti ki mutlaka okuyordum takip ederdim.Bende muzurr diye aldım.Çok muzur biri sayılmam (:

Elmacik :
Muzura bir mülakatta "kendini tanıt" deselerdi ne söylerdi?

Muzurr:
Ahh mülakatlar..mülakat tarzında demeyim , 20 yaşında , kitap okuyan , güler yüzlü , yemek ve makyaj yapmayı seven , biraz sinirli , çok sakin , biraz küsen biriyim işte ve birazda uyuşuk :P

Elmacik :
Bu tanıtımı özetleyebilecek üç kelime nedir?

Muzurr:
Güler yüzlü , Sıcak kanlı , Sakin Biriyim..

Elmacik :
Peki buna karşılık Muzuru sevenler ve sevmeyenler onu nasıl tanıtırlar?

Muzurr:
Sevenler : Sempatik , sakin , sıcak kanlı derler
Sevmeyen yok desem :P olumsuzları söyleyeyim.
Üşengeç , Küsen , Sinirli ve İnatçı derler bazen…

Elmacik :
Muzurun ilkeleri var mıdır?

Muzurr:
Dürüstlük , fikirlere açık , eleştiriye açık vb..

Elmacik :
En sevdiği söz nedir?

Muzurr:
“MokuşLa” dır.

Elmacik :
SDN Forum hakkındaki genel ve özel düşünceleri nedir Muzur'un?

Muzurr:
Herkes çok iyi.SDN ‘de herkes aile gibi..Diğer forumlardan ayıran bir diğer özelliği ise ;
Zamanı sırf geyik olsun diye geçirmekten öte “ yeni ve farklı şeyler öğrenmek “ çok hoşuma gidiyor.

Elmacik :
Kapanış konuşması.

Muzurr:
I love you SDN :flowers:

benvq8.jpg

not:Geçen Hafta Röportaj ekleyemedim işler dolayısı ile kusura bakmayın :innocent:

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
çok tadında bir röportaj olmuş...sorular güzel cevaplayan güzel...elinize sağlık..canım çekti...

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
tarkan'ın filmleri vardı bilenler vardır atıl kurt :D atın üstünde kızı görünce o aklıma geldi :D tebrikler elmacik bey.

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Tyler Durden - Narrator durumu yok dimi Muzurr :)

Zaten piknikte pek hanım hanımcık bi kızdın, iyi oldu bu yazı da tanımış oldu herkeş.

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Güzel bir röportaj olmuş emeğinize sağlık arkadaşlar.

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Merak ettim de, bence çok gençsin neden açıköğretim? Gerçekten istiyorsan, bir şekilde istediğin anlamda bir üniversiteye yerleşebilirsin ve belki de daha mutlu olursun. :innocent:

Güzel olmuş, seni de tanımış olduk. :)

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
at olayı süpermiş ya. fiziğin uygun gibi jokey olsana olsana olsana

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Çok hoş bi Röpotaj , Tanımış olduk Muzurr'uda :D

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Merak ettim de, bence çok gençsin neden açıköğretim? Gerçekten istiyorsan, bir şekilde istediğin anlamda bir üniversiteye yerleşebilirsin ve belki de daha mutlu olursun. :innocent:

Deniyorum hala ama zamanım boşuna geçmesin diye açık öğretim okuyacağım.Çünkü boşuna geçen bir 3 yılım var :sorry2:

egitim44 hayır yok ilk söyleyende değilsin :) nerem benziosa :happy:

Tyler Durden - Narrator durumu ne demek alengirli :)

teşekkürler anarchst ahh nerde olmayı çok isterim :lol:

Şirine , troy , dead_ghost sağolun :innocent:

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23

İlla sosyal mesaj vericen :icon_:

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
çok güzel bir röportaj olmuş tebrikler arkadaşlar:icon_:

muzur yaaa demek sen yemek yapmayı çok seviyorsun:sorry2:

bak ben bunu hiç bilmiyodum :wacko:

hatırlarmısın birgün benim evde masamın üzerinde bir yemek tarifi vardı patlıcan kebabıydı....ben işten gelince yaparım diye herşeyi hazırlamıştım sende bana süpriz yapıp yemeği benden önce gelip yapmışsın sonrada bir not bırakıp çekip gitmişsin.....:lol:

Not:helüşşşş patlıcan kebabı.. patlıcan külbastı oldu ben sana başka yemekler yaptım diye bir notttttt:wacko:

fırında öylece kumuş patlıcanıda bırakıp gitmişsin helüş görsün diye:lol::lol:

nese canım sana iyi yemek yapmalar ama ne olur bidaha bana yemek yapma olurmu:lol::lol::razz:

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
çok güzel bir röportaj olmuş tebrikler arkadaşlar:icon_:

muzur yaaa demek sen yemek yapmayı çok seviyorsun:sorry2:

bak ben bunu hiç bilmiyodum :wacko:

hatırlarmısın birgün benim evde masamın üzerinde bir yemek tarifi vardı patlıcan kebabıydı....ben işten gelince yaparım diye herşeyi hazırlamıştım sende bana süpriz yapıp yemeği benden önce gelip yapmışsın sonrada bir not bırakıp çekip gitmişsin.....:lol:

Not:helüşşşş patlıcan kebabı.. patlıcan külbastı oldu ben sana başka yemekler yaptım diye bir notttttt:wacko:

fırında öylece kumuş patlıcanıda bırakıp gitmişsin helüş görsün diye:lol::lol:

nese canım sana iyi yemek yapmalar ama ne olur bidaha bana yemek yapma olurmu:lol::lol::razz:

ahahaha krize girdim burda :lol::lol:
ya onlar ilk deneyimimdi benım bi kerem :lol:
Sana özel piişiricem o yemeği bir gün:lol:
Mucuk :kiss:

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
yooook yokkkkk sağol yapmış kadar oldun zaten sen yorulma zahmet etme ben yaparım:lol::lol:

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
tmm menüyü söylüyorum:sorry2:

fırında kurumuş patlıcan çorba salata :icon_-1:

akşama bekliyorum o zaman:lol:

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
ohh ohh :D Yemek mi söylüyonuz hiç gerek yoktu yaa xD

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
güzel olmuş röportaj yapan birinin röportajını okumak :)
umarım okursun, istediklerin gerçekleşir ;)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Elmacik abim de bu işi güzel yapabilirmiş yaff :)

Muzurr'uda tanıdık süpper olduk :)

Çok sefdiğim bi apladır kendisi :)

Teşekkürler

Dİğer röportajın pesimist abiyle olmasını istiyorum. İnş onla yaparsınız :)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Elmacik :
O zaman Muzur'a bir dilek hakkı verilseydi ne dilerdi?

Muzurr:
Mutlu olmak isterdim.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Bu benim dileğim :lol:

zül

Asistan
Reaksiyon puanı
0
muzuru daha yakından tanımak güzel oldu ah üniversite okuyan neler çekiyor bir bilsen ben dahil.