Müziklerinize Hakim Olun

Bu konuyu okuyanlar

Erdem Yener

Asistan
Katılım
26 Ekim 2008
Mesajlar
390
Reaksiyon puanı
11
Puanları
0
Bilgisayarınızda bulunan müzik dosyalarınızı belli kategoriler altında toplayarak onları tek bir yerden kontrol etmek istiyorsanız Melomania'yı yakından inceleyin.

Bilgisayarınızda bir müzik kütüphanesi yaratmak istiyorsanız Melomania ile tam donanımlı bir kütüphane kurabilirsiniz. Eklediğiniz albümleri sanatçı ve tür kategorilerine göre ayırabildiğiniz yazılımda her bir dosyanız için internetten bilgiler indirebilir ve bunları kütüphaneniz içerisine yerleştirebilirsiniz.


Ekran görüntüsünün büyük halini görmek için resmin üzerine tıklayın.


Diğer Özelliklere Göz Atın

Albümleri derecelendirebilmeniz, dosya etiketlerini isteğinize göre değiştirip arama sonuçlarına uygun hale getirebilmeniz, iPod ve USB bellek desteği, internetten albüm kapaklarını indirerek yazılıma dahil edebilmeniz, hangi tarz müzik dosyalarının ne kadar yer kapladığını istatistikler aracılığı ile görebilmeniz, filtreleme ve gelişmiş arama seçenekleri Melomania'nın sahip olduğu diğer özellikler arasında yer alıyor.

İndirin

Programın bu sürümü 30 günlük bir kullanım kısıtlamasıyla geliyor. Yazılımı 30 günden sonra da kullanabilmek için 49,95 dolar ödemeniz gerekiyor.

:: Yazılımı indirmek için tıklayın. (8,1 MB)

::
Yazılım hakkındaki sorunlarınızı SDN forumlarında cevaplıyoruz.

Bilgi için: Able Apples
Yazan: M. Erdem Yener
SDN - http://shiftdelete.net
 

Son mesajlar

Üst