- Reaksiyon puanı
- 35
Muzik zevkiniz nasil !!!
Genellikle soundtrack dinlerim Hans Zimmer Danny Elfman, Henry Jackman, Alan Silvestri, John Williams, John Paseano favori bestecilerimdir.Muzik zevkiniz nasil !!!
Benim müzik zevkim eşsiz, Başka bulamadım benim gibi müzik zevki olanı. Benim dinlediğim müziği kimse dinlemez.Muzik zevkiniz nasil !!!
Bana biraz uzak gibi oldu zevkin güzel olduğuna eminim ?Genellikle soundtrack dinlerim Hans Zimmer Danny Elfman, Henry Jackman, Alan Silvestri, John Williams, John Paseano favori bestecilerimdir.
Müzik gruplarına gelirsek Linkin Park, Crush 40, Nickelback, Imagine Dragons, Script dinlerim.
Crush 40 Sonic oyunlarının müziklerini söyleyen efsane bir gruptur. Open Your Heart, Live and Learn, What I'm Made Of, All Hail Shadow favorim ve dinlemeni tavsiye ederim.
Gangsta's Paradise çok severim Ekim ayında Coolio'yu kaybettik huzur icinde uyu efsane ?
Yani bana göre güzel bir zevke sahibim. Genelde metal dinlerim. Ama metal harici yoğun Daf Punk hayranıyım.Muzik zevkiniz nasil !!!
Kulak tırtıklayan sesleri nasıl seversin? Bağrışmalar felan. ÖğğğkkkkYani bana göre güzel bir zevke sahibim. Genelde metal dinlerim.
Zevkler kişiden kişiye değişir?Kulak tırtıklayan sesleri nasıl seversin? Bağrışmalar felan. Öğğğkkkk
Metal ben dinliyemem ya basim agrir ;(Yani bana göre güzel bir zevke sahibim. Genelde metal dinlerim. Ama metal harici yoğun Daf Punk hayranıyım.
Aynen Metal dinleyenler çok zevksiz yaMetal ben dinliyemem ya basim agrir ;(
Aynen metal denilince içimden geçen hareket
Heart of Courage ve Invincible parçaları favorimBenim müzik yelpazem geniş iyi derim.
@Webhead
https://www.youtube.com/@TwoStepsFromHell-Official/videos bu kanal ilgini çekebilir tavsiye derim.
? Bir sürü müziği var. Starvation da iyidir.Heart of Courage ve Invincible parçaları favorim
Mesajımda yazdığım isimleri mutlaka takip et Hans Zimmer özellikle yeri cok ayrıdır Danny Elfman Spider-Man 1-2 filminin bestecisi? Bir sürü müziği var. Starvation da iyidir.
Hans Zimmer bilmemem mümkünmü?Mesajımda yazdığım isimleri mutlaka takip et Hans Zimmer özellikle yeri cok ayrıdır Danny Elfman Spider-Man 1-2 filminin bestecisi
Bilmeyen yaşamasın zaten hele John Williams ve Danny Elfman bilmeyen zevksizdir. John Williams Star Wars'un bestecisi hatta Superman 1978 bestecisiHans Zimmer bilmemem mümkünmü?![]()