Müzik Setini Hoparlor Olarak Kullanma !..

gece_mavisi1

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaslar premıer marka muzık setımı pc ye baglayarak ses verımımı artırmak ıstıyorum.pc yı muzık setıne nasıl baglayabılırım?Sanırım bu sekılde kullanan coktur ıyı oluyor mu?Yardımcı olursanız sevınırım muzık setı paslanıyor bu sekılde bari bi işe yarasın :)

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
ben kullanıyorum arkadaşım.oldukça güzel performans var.müzik setinin gücüne bağlı tabii :)

birtane kablo alman lazım.ucuna bir çevirici takılıyo.o çevirici bilgisayarının kulaklık kısmına takılıcak.kablonun diğer ucu ise bilgisayarının AUX şeklinde bir çıkışı olmalı.oraya takılıcak.kabloyu bir elektrikçiden alabilirsin.elektrikçiye ne amaçla kullanıcağını söylersen hemen yardımcı olurlar zaten.

gece_mavisi1

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ben kullanıyorum arkadaşım.oldukça güzel performans var.müzik setinin gücüne bağlı tabii :)

birtane kablo alman lazım.ucuna bir çevirici takılıyo.o çevirici bilgisayarının kulaklık kısmına takılıcak.kablonun diğer ucu ise bilgisayarının AUX şeklinde bir çıkışı olmalı.oraya takılıcak.kabloyu bir elektrikçiden alabilirsin.elektrikçiye ne amaçla kullanıcağını söylersen hemen yardımcı olurlar zaten.

Tavsıyen ıcın tesekkurler ıns. guzel olur..:)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Hiç denemedim nasıl olur acaba...

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Bende bu şekilde Sony müzik seti bağladım süper oluyor gerçekten sesini açtırmıyorlar o ayrı :D

10540.jpg

Bu şekilde bir kablo işimi görüyor.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Ben notebook'a müzik setinin kolonlarını bağlayayım dedim, ses sistemi hesabı... Arada amfi olmalı dediler. Anfi de olabilir adı. Amfi olmazsa ya notebook ya da hoparlörler patlarmış.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
doğrudan kolonlara bağlarsanız yüksek ses alamazsınız. yüksek ses almak için bilgisayarın hoparlör çıkışı ile müzik setinin mikrofon girişini bağlamanız gerekli. yani iki ucu erkek stereo jaklı bir kablo lazım.

direkt kolonlara bağlarsanız da araya amfi koymanız gerekli. koymazsanız hiçbir şey patlamaz sadece az ses gelir.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Ben notebook'a müzik setinin kolonlarını bağlayayım dedim, ses sistemi hesabı... Arada amfi olmalı dediler. Anfi de olabilir adı. Amfi olmazsa ya notebook ya da hoparlörler patlarmış.

Eski bir kulaklık alıp ucunu kesiyoruz, 2 parça olan kablonun içindeki telleri kolona diğer ucunu da ses çıkışına bağlıyoruz. Bu şekilde tek kolon uzun bir süre kullandım ben bilgisayarı ilk aldığımda. 2 kolon denemedim yanlız.

---------- Post added at 10:49 ---------- Previous post was at 10:47 ----------

Arkadaslar premıer marka muzık setımı pc ye baglayarak ses verımımı artırmak ıstıyorum.pc yı muzık setıne nasıl baglayabılırım?Sanırım bu sekılde kullanan coktur ıyı oluyor mu?Yardımcı olursanız sevınırım muzık setı paslanıyor bu sekılde bari bi işe yarasın :)

Elektronikçilere söylersen o kabloyu yaparlar sana. Ses sistemi falan hikaye deli gibi ses çıkıyor. 7-8 yıl önce bilgisayarda çalan parçayı bu şekilde kasetlere dolduruyordum ben :D :D

gece_mavisi1

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Eski bir kulaklık alıp ucunu kesiyoruz, 2 parça olan kablonun içindeki telleri kolona diğer ucunu da ses çıkışına bağlıyoruz. Bu şekilde tek kolon uzun bir süre kullandım ben bilgisayarı ilk aldığımda. 2 kolon denemedim yanlız.

---------- Post added at 10:49 ---------- Previous post was at 10:47 ----------

Elektronikçilere söylersen o kabloyu yaparlar sana. Ses sistemi falan hikaye deli gibi ses çıkıyor. 7-8 yıl önce bilgisayarda çalan parçayı bu şekilde kasetlere dolduruyordum ben :D :D

:=)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim eski müziksetim var müzik setimin bir kolonunu pc ye nasıl bağlaya bilirim lütfen yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gerçekten süper oluyor bende sony hcd-xb3 bir ara kablosu var biri normal telefon kulakliği başliği gibi diğer ikisi de jak girişli onlari arka taraftan video ya da phono yerine bağlarsan ve müzik setinden hangisisne bağladiysan aç sonra müziği aç :4: Iyi kopmalarr