Müzik kanalı ve telif hakkı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GhostX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar youtube'de yabancı müzik kanalı açmayı düşüniyorum parça upload edicem telif hakkından ve müziklerin paylaşılmasından sorun yaşarmıyım bilgisi olan paylaşır ise sevinirim teşekkürler. ?

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Müzik paylaşımını kişilerin yapması yasal değil zaten bakma sen yuklediklerine. Upload ettiğin şarkı oldukça izlenir de hani olmaz da diyelim oldu da şarkı sahibi şikayetçi olursa başın ağrıyabilir..

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Merhaba arkadaşlar youtube'de yabancı müzik kanalı açmayı düşüniyorum parça upload edicem telif hakkından ve müziklerin paylaşılmasından sorun yaşarmıyım bilgisi olan paylaşır ise sevinirim teşekkürler. ?
müziklerin sahibiysen sorun yok.telif hakları vs sende ise

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Şaka mı? Videoların içine konan müzikler için bile müdahale ediyorlar. Müziklerin hakları sende değilse hiç uğraşma.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Müzik paylaşımını kişilerin yapması yasal değil zaten bakma sen yuklediklerine. Upload ettiğin şarkı oldukça izlenir de hani olmaz da diyelim oldu da şarkı sahibi şikayetçi olursa başın ağrıyabilir..

Bende bu yüzden temkinli davranıyorum adamlar kanal kurmuş takır takır paylaşıyor bende müzik sever birisi olarak ellimde bayağı müzik var bunları paylaşmayı düşüniyorum youtube aracılığı ile sorun olurmu diye merak ettim.

müziklerin sahibiysen sorun yok.telif hakları vs sende ise

Müziklere sahibim tabi ama yasal yolla elde etmediğim parçalar sorun olmaz mı acaba, Geçen aylarda paylaşımda bulundum bir parçadan direk uyarı geldi kaldırmam için kaldırmak zorunda kaldım.

@ck-xe;

Aynen hocam doğru diyorsunuz :/

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
hiç uğraşma sonra dizimag.com'un sahibi ile aynı akibeti yaşarsın www.gncplay.com var bir sürü site var ...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Yakında korkarım ki googlede sansür gelicek bu ülkede. :)

google'ı sansürleyemezler onun sistemi uzay teknolojisi diye tabir edilen bişey ch@t527'ye görüntüleyemediği sayfalarda bunu yazıyordu google amca kolay değil zor.