11 Mart 2009 #1 S shanty Öğrenci Katılım 5 Ocak 2009 Mesajlar 60 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Arkadaşlar internet explorer için müzik çalabilen araç çubukları arıyorum.(foxytunes hariç) Yardım edebilirseniz sevinirim.
Arkadaşlar internet explorer için müzik çalabilen araç çubukları arıyorum.(foxytunes hariç) Yardım edebilirseniz sevinirim.
11 Mart 2009 #2 AliA Ordinaryüs Emektar Katılım 29 Haziran 2007 Mesajlar 64,455 Reaksiyon puanı 530 Puanları 0 Benim bildiğim Winamp Toolbar var... Winamp Toolbar
11 Mart 2009 #3 A ae_hmt Öğrenci Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 63 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 hiç öyle birşey duymadım. müzik çalan toolbar mı var ki ???
11 Mart 2009 #4 AliA Ordinaryüs Emektar Katılım 29 Haziran 2007 Mesajlar 64,455 Reaksiyon puanı 530 Puanları 0 Kendi ses oynatıcılarınızı (Winamp vs. gibi) araç çubuğunda kullanabileceğiniz uygulamalar mevcut.
11 Mart 2009 #5 K kamil Öğrenci Katılım 14 Aralık 2006 Mesajlar 15 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 "siskom toolbar" ı deneyebilirsiniz.sanırım toolbardan radyo yayını dinlemek istiyorsunuz. shanty dedi ki: Arkadaşlar internet explorer için müzik çalabilen araç çubukları arıyorum.(foxytunes hariç) Yardım edebilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla ...
"siskom toolbar" ı deneyebilirsiniz.sanırım toolbardan radyo yayını dinlemek istiyorsunuz. shanty dedi ki: Arkadaşlar internet explorer için müzik çalabilen araç çubukları arıyorum.(foxytunes hariç) Yardım edebilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla ...
11 Mart 2009 Konuyu başlatan #6 S shanty Öğrenci Katılım 5 Ocak 2009 Mesajlar 60 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 radyo değil bro, bilgisayardaki mp3 leri falan oynatabilmek istiyorum. winamp toolbar için de winamp kurulu olması gerekiyormuş ama sağol yine de.
radyo değil bro, bilgisayardaki mp3 leri falan oynatabilmek istiyorum. winamp toolbar için de winamp kurulu olması gerekiyormuş ama sağol yine de.