Müziği buldum ama ismi meçhul orjinal kayıt verdim ismini bulurmusunuz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

han838

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Müziğin orjinalini buldum ama ismini hala bilmiyorum tamamıyla tesadüfen bir Autoshow cd sinde fon müziği olarak kayıtlıymış oradan kesdim aldım sanırım artık kesin bulursunuz tamamını upload ettim hem dinleyin hemde ismini bulun ismini aramamda maksadım bulduğum eski versiyonu yenisini indiririm diye düşünüyorum ismini en kısa zamanda sizlerden bekliyorum...

http://www.badongo.com/file/8032006

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Arkadaşın yaş kaç? :)

Şmdi şu açıdan baktım yanlış anlama insan küçük yaşlarda iksen her şey çok uzak yada büyük gözükür :)

Sen bana şarkının küçük bir kaydını ver gerisine karışma :) 10 dakikamı alacağını sanmam ..

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bende çok merak ettim şimdi nasıl bişey acaba...

han838

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Öncelikle cevabınızı geciktirdiğim için özür dilerim elimde o müziğin kaydı olsa bulabilme şansım büyük ama ne yazıkki size sadece mırıldanıcam müzik: dara dara diiiii dara dara diiiii dara dara diiiiii diye devam ediyor eminimki hatırlamışsınızdır size böyle biraz saçma gelmiş olabilir ama ne yapayım keşke kaydı olsaydı şimdiden ilginize teşekkür ederim cevabınızı en kısa zamanda bekliyorum....

Bu arada arkadaşım 27 yaşında ama büyüdükçe içinde o müziği bulamamanın burukluğu oluşmuş tam on yıl aramış iki yıl öncede bana arayıpta bulamadığını söyemişti tabi halen arıyor...

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
mırıldanmadan aklıma sadece 2 tane parça geldi biri mozart 40 diğeri ise rocky nin müziği

han838

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Biraz ritim artırarak düşün çünkü müzik hızlı mozartla ne alakası var...

hakanarin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence sesli mırıldanıp ses kaydı yap. Bir dosya barındırma adresine gönder. Buraya link ver belki ben belkide başka bir arkadaş bulur.

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bende hababam sınıfındaki kung fu müziğini arıyorum bulabilecek olan var mı?

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Han bu müziği duymuşluğum var ama çıkartamadım yarın sabah gerçi sabah olmuş arşivi bi tararız...

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
biraz geç cevap yazıyorum bu konuyu görmemiştim şimdilerde çalan alttaki müzik:

david vendetta break 4 love

han838

Asistan
Reaksiyon puanı
20
abanoz o müzik neyin nesi kime verdin o müziği ben o müzikten bahsetmiyorum..

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Büyük bir ihtimalle bu değil onun dediği parçayı hatırladım ama ismi hafızamda değil sadece melodisi aklımda ah olsa hemen bulacam şimdi arşivimi tarıyorum bakalım bulabilecekmiyiz...

hakanarin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iki saattir bu müziğin kimin müziği olduğunu hatırlamaya çalışıyorum. Ama hatırladığım şu bir beyaz eşya markasının sanayileşme hamlesi reklamında kullanıldı diye hatırlıyorum bu müziği ve melodisini çok iyi hatırlıyorum ama kimin müziğidir işte orasını çıkartamadım doğrusu.

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Terminatör müziği kullanılırdı benim bildiğim ya o programda :D

han838

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar bi 10 yılda ben aramak istemiyorum internet teknolojisini yaşıyoruz bulamadım gitti ne olur yardım edin el birliği ile bulalım şunu seferberlik ilan edelim de bulalım şunu internette bu güne kadar aradığım her şeyi buldum bunu bulamadım...

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Arkadaşım sana bi site vericem bu siteden inş. bulursun :) yapman gereken mikrofonuna şarkıyı mırıldanmak yada ıslıkla melodiyi çalmak bakalım sonuç ne olucak ..

http://musipedia.org/

Bizede haber ver :)

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yok bulamadım... Melodinin felan adı yazmıyormu baksana eğer yazıyorsa bakarız belki buluruz...

dragonfly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
winampın 5.5+ versiyonunda autotag özelliği var. İstersen şansını birde onda dene. Bende arka fonda çalan bir müziği bilgisayara kaydettim. Daha sonra winampta playlistte sağ tıkla gönder autotag yaptım ve paul oakenfol ready steady go müziğini buldum

han838

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar müziğin tamamını verdim daha ne yapayım böylede bulunmazsa nasıl bulunur bi kaç forum sitesine daha haber ettim ama ordada ses yok bulmanın daha kaç türlü yolu vardır bildiğiniz bişeyler varsa yazın lütfen...

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
bu kadar panik yersiz üç ay sonra sıkılacaksın zaten ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...