Benim hiç param yok ama çok mutluyum.
Ekmeği ne ile alıyorsun ?Benim hiç param yok ama çok mutluyum.
Evdekiler ne verirse onu yiyorum, inşallah başka bir şey vermezlerEkmeği ne ile alıyorsun ?
Sonuçta bir dayanağın var onunda kaynağı paraya dayalı olduğu için para de sen yinedeEvdekiler ne verirse onu yiyorum, inşallah başka bir şey vermezler.
Peki ya paran varsa ama mutluluk emen bir annen varsa ne yapnalısınHer insana göre değişir bence. Kimisi yanlız olmakta huzur ve mutluluk bulur. Kimisi tam tersi.
Parasız dediysek çok para demek istemedim. Kararında kararınca. Mutlu olunuyor yani.Sonuçta bir dayanağın var onunda kaynağı paraya dayalı olduğu için para de sen yinede)
Aslında sorumluluk sahibi olmamak en güzeli. Kafan rahat.Bence yalnızlık.
Çok parası olup günün sonunda yine doymuşluk ve tükenmişlik hissedebilir insan.Para varsa herşeyi elde edersin duygu veya diğerleri yalan.
Öyle bir insan göremedim ne kadar paran olursa tatmin olmaz daha çok istersin. Parayla doyan zengin göremedimÇok parası olup günün sonunda yine doymuşluk ve tükenmişlik hissedebilir insan.
Öyle bir insan göremedim ne kadar paran olursa tatmin olmaz daha çok istersin. Parayla doyan zengin göremedim![]()
Ekmeği bedava alıyor galibaEkmeği ne ile alıyorsun ?
Oda var ama paran olmazsa düşünsen ne düşünmesen neFazla düşünmemek. Cidden fazla düşününce hiç güzel şeyler olmuyor kafayı yedirtir adama.
Paran olmasa bile yaşar gidersin çokta takmamak lazım insanları yaşantıyı koşuşturmayı.Oda var ama paran olmazsa düşünsen ne düşünmesen ne.
Sevdiklerinle olmak. Minimalist olmak. Biraz yalnızlık ve kahve/çay. Müzik ve sevdiğin iş ile meşgul olmak. Ek olarak müslüman olduğum için İslam'ı doğru yaşayabilmek. Tefekkür etmek.
Ne kadar uyguluyorum tartışılır.