Kadima
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 841
Mutfakdunyasindan.net yaklaşık 1 sene önce blog olarak önce yayına başladı.. Blog yeterli gelmediği için 6 ay önce web sitesi olarak yola devam etmesine karar verdim. Mutfakdunyasindan.netin amacı takipçilerine mutfakla ilgili her türlü bilgiyi bulabilecekleri ve faydalanabilecekleri geniş bir imkan sunmaktır.

Mutfakdunyasindan.netin İçeriği Hakkında:
Mutfakdunyasindan.netin yazarı (admin) olarak web sitemizde öncelikle kendi denediğim tatlar ve daha sonra mutfak denince aklınıza gelen mutfak bilgileri, ev yapımı doğal ürünler, osmanlı mutfağı, çocuk mutfağı, dünya mutfakları, yemek tarifleri, püf noktaları, yöresel yemekler, sağlıklı beslenme, diyet yemekleri, mutfak kitapları, yemek ve kahvaltı mekanları adresleri gibi her türlü faydalı, kaliteli bilgi ve içeriği paylaşmaya çalışıyoruz. Mutfakdunyasindan.net 6 aylık bir web sitesi olmasına rağmen günden güne hızla büyümeye devam ediyor ve prensipleri doğrultusunda büyümeye devam edecektir.

www.Mutfakdunyasından.net web sitemize bir tıkla ulaşın, siz de lezzetli tariflerle sevdiklerini mutlu edin! Unutmayın Yemek yapmak bir sanattır!
mesaj sayısı yeterli olmadığı için CepCin adlı arkadaşa yardım amacı ile konusunu açtım.