Mustafa Sandal Hayranlarına Hakaret!

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Dinleyicilerine ‘KOYUN’ dedi!
Tuğba Özerk, 27 Mart’ta Erzincan Kemah Dostluk Turnuvası kapsamında konser verecek olan Mustafa Sandal’ın dinleyicisine koyun dediğini iddia etti..

2mea5uo.jpg

Tuğba Özerk, “Mustafa Sandal İstanbul’da konser verecekmiş. Hâlâ konser verecek yani, Bravo valla... Bir gün stüdyoda muhabbet etmiştik dinleyicilerine koyun demişti. Koyun dediği insanlara niye hâlâ konser veriyor. Artık yeterince parası var” yorumunu yaptı. Sandal ise yan yana hiç gelmediğini söylediği Tuğba Özerk’i muhatap almadığını belirtti ve şöyle konuştu: “Ben hayranlarımla etle tırnak gibiyim. Eline cep telefonunu alan herkes twitter’e girip istediğini yazabiliyor.”

Kaynak

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
"Eline cep telefonunu alan herkes twitter’e girip istediğini yazabiliyor."

+1907 hele şu cepten facebook'a girme yok mu nefret ediyorum durmadan ordalar ya hiç mi kapanmaz facebook yahu..

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Ben Mustafa Sandal'ın öyle birşey dediğini sanmam, eğer demişse bile bu kadının Mustafa Sandal'la aralarındaki sohbeti gidip başkalarına anlatması, sonrada hayranlarıyla olan bağını (!) anlatıp kendini övmesi vs derken kendini küçük düşürüyor..
Reklam dedikleri budur işte..

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Aynen yani ne diye dedikodu yapıyon tamam mustafa sandalı sevmem ama dedikodu ayıptır günahtır .