Muslera'ya dev talip!

Reaksiyon puanı
31
[h=1]
8c7Rg.jpg

Muslera'ya dev talip[/h][h=2]Portekizli teknik adam İspanyol kaleci Casillas'la olan sorunlarından sonra gözünü Fernando Muslera'ya çevirdi.[/h]
Lider Barcelona'nın 16 puan gerisine düşen Real Madrid'de son dönemlerde Mourinho ile bazı futbolcular arasında huzursuzluk olduğu iddia ediliyordu. Bu iddiaların en güçlüsü ise Portekizli çalıştırıcının 14 yıldır Real Madrid kalesini koruyan İspanyol kaleci İker Casillas'ı gözden çıkarmasıydı.
Olayı bir adım ileri taşıyan ispanyol basını Mourinho'nun yönetimden yeni bir kaleci istediğini ileri sürdü. Son Malaga maçında Casillas'ı yedek bırakarak Adan'ı sahaya süren hocanın listesinin ilk sırasında Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslara olduğu belirtildi. Öte yandan Casillas-Mourinho olayında Real Madrid taraftarı kimin tarafında olduğunu belli etti. Taraftarlar son yapılan idmanda Casillas lehine tezahüratlarda bulunarak tecrübeli eldivene destek verdi.

Haber Kaynağı:

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
kaleci fiyatlarından haberiniz yok sanırım sizin ? muslera çok iyi kaleci ama 13-14 bin euro dan yukarı kimse vermez.

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
kaleci fiyatlarından haberiniz yok sanırım sizin ? muslera çok iyi kaleci ama 13-14 bin euro dan yukarı kimse vermez.

gayet iyi haberimiz var. De Gea 25 milyon ediyorsa muslera en az 40 eder.

Jason Brody

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Zaten bizim satmaya niyetimiz yok satılık olsa o fiyata satılır ama satılık değil bunun için 25 m normal bi fiyat dünyanın en iyi kalecilerinden .

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
gayet iyi haberimiz var. De Gea 25 milyon ediyorsa muslera en az 40 eder.

6,5 euroya aldın 40 a sat sen ben futbolla irtibatımı kesiceğim :) fifa 13 de veya pes 13 de bile o fiyata satamazsın :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
arda turan bile 12 milyona satıldı. kaleci için 20-30 milyon beklemek bu ülke şartlarında hayalperestlik olur. 10-15 milyon arası bir teklif olabilir en fazla. ona da yönetim yanaşır mı, bilemem. trabzondan onur kıvrakı alabilirlerse ancak...

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Mondragon'dan sonra zar zor bulduğumuz adam gibi bir kaleci. Gitmemesi için yönetim elinden geleni yapmalı. İlla da gidecekse 17-18 milyon € 'dan aşşağıyı kesinlikle haketmiyor.

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
6,5 euroya aldın 40 a sat sen ben futbolla irtibatımı kesiceğim :) fifa 13 de veya pes 13 de bile o fiyata satamazsın :)

Hulk un Portoya geliş fiyatını ve çıkış fiyatını unutma. yada Shinji Kagawa dortmund a geliş fiyatı ve çıkış fiyatını.
He dersenki o Porto o dortmund bende derimki bu da GALATASARAY.

Bu arada ben 40 Milyona satılır diye birşey söylemedim.De Gea 25 milyon ediyorsa Muslera rahat 40 eder dedim.Lütfen yanlış anlam çıkarmayalım :D

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
arda turan bile 12 milyona satıldı. kaleci için 20-30 milyon beklemek bu ülke şartlarında hayalperestlik olur. 10-15 milyon arası bir teklif olabilir en fazla. ona da yönetim yanaşır mı, bilemem. trabzondan onur kıvrakı alabilirlerse ancak...

Arda Türk'tü.. bu ayrımı unutma.. :)

ama sana katılıyorum 15'i geçmez....teklif...

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
15-20 milyon arası gider gibi en az ama satılacağını zannetmiyorum en azından sezon sonuna kadar

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Fikret Orman'ın ''Öyle birini tanımıyoruz. Bizde Fernandes adında futbolcu yok'' açıklamasını Ünal başkandan Muslera içinde bekliyoruz :)