Muslera'nın yerine o geliyor!

Reaksiyon puanı
31
[h=2]
gZwMRqD.jpg

Sarı-Kırmızılılar, İngiliz devlerinin takibindeki Muslera’nın ayrılma ihtimali nedeniyle, S.Liege’de oynayan milli file bekçisi Sinan Bolat’ı şimdiden listeye aldı...[/h]Galatasaray yönetimi, son dönemde İngiltere’den cazip teklifler alan ve “Sezon sonunda kulübüm de izin verirse, gitmek isterim” diyen Fernando Muslera’nın yerini doldurmak için, şimdiden kolları sıvadı. Chelsea ve Manchester United gibi devlerin transfer listesinde olan ve İspanyol kulüplerinin de ilgisini çeken Uruguaylı kaleciyi, sezon sonu 20 milyon Euro bedelle satmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, Belçika’nın Standard Liege kulübünde forma giyen milli kaleci Sinan Bolat’a kancayı taktı. 24 yaşındaki genç kalecinin sezon sonunda kulübüyle sözleşmesinin sona ereceği ve bonservis bedeli ödenmeden transfer edilebileceği öğrenilirken, milli file bekçisinin de Aslan’a gelmeye istekli olduğu bildirildi.
FERNANDO’YA SÖZ VERİLDİ
Habertürk'de yer alan habere göre; Başkan Ünal Aysal, geçtiğimiz günlerde Muslera’yı sezon ortasında satma gibi bir düşüncelerinin olmadığını belirtip, ederini bulduğunda satabileceklerinin altını çizmişti. Yönetimin bu yıl Şampiyonlar Ligi’nde boy göstererek piyasası tavan yapan Uruguaylı kaleciyi, sezon sonu için satış listesine koyacağı ve bu konuda İngiltere hayalleri kuran Muslera’ya da söz verildiği ortaya çıktı. Gelecek yıllarda uygulanacak yabancı kısıtlaması nedeniyle yabancı hakkını kaleciden yana kullanmak istemeyen Cimbom, Sinan’ı bu yüzden tercih ediyor.

Haber Kaynağı:

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Kaleci transferi yapacağımızı hiç zannetmiyorum. :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Belli olmaz bu işler önümüzdeki sezona daha çok var :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Sinan Bolat kim arkadas? Otursun oturdugu yerde, hic gerek yok böyle bir transfere.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
muslera giderse alt yapıya yöneliriz. :P

blidrosia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bu sezon ki olası başarılara göre takımda en azından 1 yıl daha kalacağını düşünüyorum.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kaynağa bakmadınız heralde,ben sadece teyit amaçlı açtım,tahminim doğru mu diye.Ahahaha şimdi farkettim ya milliyet ya habertürk demiştim;milliyet haberi habertürk ten almış:laugh:

Reaksiyon puanı
10,315
bence onur musleradan daha kaliteli bir kaleci.
onu alan kazanır.
yaşı da henüz genç sayılır.
umarım fenerbahçe alır diyecem ya, çok zor.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bence onur musleradan daha kaliteli bir kaleci.
onu alan kazanır.
yaşı da henüz genç sayılır.
umarım fenerbahçe alır diyecem ya, çok zor.

Onur en iyi Türk kaleci ..

ama bağımsız, profesyonel bir hoca olmadığı için milli takımda 3 kaleci arasına bile giremiyor...

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Muslera gitmemeli, ama gidecekse gelecek kaleci ONUR olmalı diye düşünüyorum.

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Trabzon'dan Onur'u alabiliriz. Ama Muslera'nın gitme ihtimali son derece düşük 25-30 milyon euro gibi efsane bir bonservis teklif edilmezse.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
muslera gider sezon sonu adam kariyer peşinde koşuyor Galatasaray'ada bu yüzden geldi kendini kanıtlayıp dikkatleri çekmek için ve bence yeterince dikkat çekti :)