Muslera, Türkiye Kupası finalinde oynayabilecek mi?

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Ligi bitirilebilen en iyi puanda noktalamayı planyan Sarı-Kırmızılılar'da 26 Mayıs'ta Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynanacak final ise sezonu kurtarma maçı olarak görülüyor.

upload_2016-5-11_19-47-53.png


Ezeli rakibi karşısında kupayı kazanarak tarihinin en istikrarsız dönemlerden birini kupa tesellisiyle tamamlamak isteyen Sarı-Kırmızılılar'da bu randevu öncesinde en merak edilen konusu ise Fernando Muslera'nın durumu.

Uruguay Milli Takımı'na katılacak olan yıldız file bekçisi için seferberlik ilan edilmiş durumda. Fernando Muslera'yı Ziraat Türkiye Kupası'nda mutlaka oynatmak isteyen Galatasaray Yönetimi, girişimlerini sürdürüyor.

26 Mayıs'ta Antalya'da oynanacak finalin hemen ardından Uruguay Milli Takım kampına göndermek isteyen Galatasaray, olası kötü senaryo için de hazırlıklarını yapıyor.

Başta Taffarel olmak üzere teknik ekip, Muslera'nın yedeği Cenk Gönen'i finale hazır tutmak için yoğun mesai harcıyor. Cenk Gönen, Galatasaray formasıyla 1 Spor Toto Süper Lig ve 5 Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplam 6 maçta forma giyebildi.

LİG TV
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası finali için Uruguay Milli Takımı'na yaptığı Muslera başvurusu, kabul gördü. Tecrübeli file bekçisi, finalde sahada olacak.
 
Üst