Musibetlere Karşı Farklı Bir Bakış Açısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SEYF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Öncelikle Türkçe noktalama, imla kurallarına, sonra da forum kurallarına uyalım.

Hikaye güzel. :)

SEYF

Asistan
Reaksiyon puanı
3
yuureii dedi ki:
Öncelikle Türkçe noktalama, imla kurallarına, sonra da forum kurallarına uyalım.

pardon forum kurallarına aykırı olan ne

se7en

Profesör
Reaksiyon puanı
1
SEYF dedi ki:
yuureii dedi ki:

pardon forum kurallarına aykırı olan ne

bende problem göremedim :D sanirim kesme isareti ana sayfada bölü olarak cikiyor ondan se etmis arkadas :)

bu arada paylasim icin tskler ^^

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
lütfen böyle saçma salak başlıklar yazarak insanları posta tıklamak zorunda bırakmayın Allaha inancım sonsuz ama senin konuna tıklamak zorunda değilim.

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Güsel bi paylaşımdaa,okuyucuları sınırlandırmak ne kadar doğru bilemiyorum.

SEYF

Asistan
Reaksiyon puanı
3
baaydin dedi ki:
lütfen böyle saçma salak başlıklar yazarak insanları posta tıklamak zorunda bırakmayın Allaha inancım sonsuz ama senin konuna tıklamak zorunda değilim.
konuyu gordun bi daha konu gonderdigimde bakma o zaman seni zorlayan yok

mehmet

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
47
Hayırlı sabahlar arkadaşlar;

Konu başlığını görünce "eğer ben bu başlığa tıklamassam herhalde o konuyu açan insanın gözünde inançsızmışım gibi bir mana çıkar"diye düşünmeden edemedim.
Baaydin arkadaşımıza bu konuda hak veriyorum.

Ne kadar da konuyu açan SEYF arkadaşımız,o düşünmüş olduğumuz manayı demek istemese de gerçekten birçok kimse farklı anlayabilir.

Bende uygun olmayan tartışmalara ve yanlış anşılmalara meydan vermemek için,SEYF arkadaşımız konu başlığını değiştirene kadar "Musibetlere Karşı Farklı Bir Bakış Açısı" şeklinde değiştirdim.

Eğer kendileri daha münasip bir başlık koyarlarsa,gereksiz ve lüzumsuz tartışmaları ve kırıcı kelimeleri bölümümüzden uzak tutumuş oluruz.

yashale

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mehmet dedi ki:

Konu başlığını görünce "eğer ben bu başlığa tıklamassam herhalde o konuyu açan insanın gözünde inançsızmışım gibi bir mana çıkar"diye düşünmeden edemedim.

Ne kadar da konuyu açan SEYF arkadaşımız,o düşünmüş olduğumuz manayı demek istemese de gerçekten birçok kimse farklı anlayabilir.

Bende uygun olmayan tartışmalara ve yanlış anşılmalara meydan vermemek için,SEYF arkadaşımız konu başlığını değiştirene kadar "Musibetlere Karşı Farklı Bir Bakış Açısı" şeklinde değiştirdim.

Eğer kendileri daha münasip bir başlık koyarlarsa,gereksiz ve lüzumsuz tartışmaları ve kırıcı kelimeleri bölümümüzden uzak tutumuş oluruz.
Alkışlıyorum seni.

SEYF

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Mehmet dedi ki:

Agzina saglik iyi baslik bulmusun Sagol