Musallat 2: Lanet - 2011

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Musallat 2: Lanet

Vizyon tarihi: 2 Aralık 2011

19810138.jpg

Yönetmen: Alper Mestçi
Oyuncular: Türkü Turan, Tülay Bursa, Selim Gürata, devamı...

uzun metrajlı film Türkiye . Tür: Korku
Yapım yılı: 2011
Dağıtımcı: Özen Film​

Özet: Başka dünyalardan gelen bir varlığın bir çifte musallat olmasını anlatan 2007 tarihli ilk filmin başarısından sonra yönetmen ve senarist Alper Mestçi, "Musallat 2 Lanet" filmine de imza attı.

Başrollerinde Reha Erdem'in ödüllü filmi Kosmos'dan hatırlayacağımız Türkü Turan'ın yanı sıra Tülay Bursa, Selim Gürata, Zeliha Güney gibi isimlerin yer aldığı yapım, görsel efektleri, sanat yönetmenliği ve plastik makyaj gibi teknik detaylarda da oldukça iddialı.

Teaser :

[video=youtube;90djPBptHUc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=90djPBptHUc[/video]​

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
[video=youtube;5vKUWB-Guog]http://www.youtube.com/watch?v=5vKUWB-Guog[/video]

Musallat 2: Lanet - Fragman​

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
dark o videoyu oraya koymuşsun önizleme de de iki tane öcü var korktum ben ya :D

Bu arada 1. si gayet sağlamdı. 2.si de güzel olur umarım <:)

redokan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani bizlerin yapabileceği iyi bir film :)) kipa avm de izleyeceğim inş. :)) sinens sinemaları hayranım :)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Köylü kadınların korkutmasıda ayrı bi güzel :D ilkini izlemedim önce onu mu izlesem napsam

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Beya sağlama benziyor. Hayatta izleyemem bunu :)

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Bence izleme. Hiçbir filmden bu kadar etkilendiğimi hatırlamıyorum. Ciddi anlamda tırsmıştım :D

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
O zaman izlim :D korkmayı severim hiç korkmadım filmlerden.. .

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Muahahaha ne güldüm yahu:D
Tipler komik değil mi ama:D
Tırsma çizgime %5 lik bir etki verdi o kadar, o da gerilim müziğinden olsa gerek:)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Gavur yapıyor arkadaş :D

iLk fiLmi harbiden tırstırıcıydı.

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
En sevdiğim türdür korku :) . İzlicem bende :)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
2 Aralık'ta Marmara Forum'dayız gelen var mı? :)

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
anneeeee öcüüüüüü:)

rüyamda Öcüleri dövdüm,
DEVleri öldürdüm,
hayırdır dedim uyandım,
ÖDEVleri yapmadığımı gördüm.

aklıma geldi birden:)

afram

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende izledim ama beklediğim gibi değildi musallat 1 daha iyiydi bence... tavsiye etmiyorum

afram

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
korku filmlerini seviyorum ama korkmadım daha korkutucu bekliyorum açıkcası 1 i daha iyiydi

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
İzleyip çıkışta bu ne biçim filmdi diye söylenenler parmak kaldırsın :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Bişey söylicem ama bana kızacaksınız şimdi abii bu korku filmleri sinemada kalabalıkta izlenmezkii o zman tabii korkmazsınız..

Şöyle evde saat geceyarısını geçmişş, musluğu hafif damlatıyor bırakın, bütün ışıkları söndürün, sessizlik kol geziyor ve yalnızsınızz oturun filme konsantre olun ve izleyin bakalım korkmuyormusunuz valla altınıza kaçırırsınızz..:laugh::laugh: EE sinemada kalabalıkta tabii korkmazsınız..

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bir gece saat 3 suları, evde kimsecikler yok. takmışım kulağıma kulaklığı, uzanmışım yatağa, korku filmi izliyorum. içerden patırtı geldi, herhalde filmden geldi diyip umursamadım (işime gelmedi:)). aynı ses tekrar gelince içerden geldiğine emin oldum, kalkıp tırsa tırsa bir bakayım dedim. Kalktım, açmak için tam elimi odanın kapısına attım, karşı taraftan kapı kolu aşağı doğru basıldı ve kapı bana doğru itildi. açılan kapıda karşıya baktım kimse yok. kapı tekrar kendiliğinden kapandı. O an dedimki tamam, geldiler :D

kim o diye bir kaç kez titrek bir sesle kendilerine seslendim:) ses gelmeyince elim titreyerek kapıya uzattım ve açtım. kafamı kenardan hafifce bir uzattımki salak kardeşim ve iki yeğenim kenara pusmuş yüzüme bakıp kahkaha atıyorlar. :P

yeminle o kadar korkmuşumki, normalde kafalarını kırardım böyle bir durumda ama onlarla birlikte sevinip kahkahalar atmaya başladım. hatta onardan çok sevindim. :D

exop

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bir gece saat 3 suları, evde kimsecikler yok. takmışım kulağıma kulaklığı, uzanmışım yatağa, korku filmi izliyorum. içerden patırtı geldi, herhalde filmden geldi diyip umursamadım (işime gelmedi:)). aynı ses tekrar gelince içerden geldiğine emin oldum, kalkıp tırsa tırsa bir bakayım dedim. Kalktım, açmak için tam elimi odanın kapısına attım, karşı taraftan kapı kolu aşağı doğru basıldı ve kapı bana doğru itildi. açılan kapıda karşıya baktım kimse yok. kapı tekrar kendiliğinden kapandı. O an dedimki tamam, geldiler :D

kim o diye bir kaç kez titrek bir sesle kendilerine seslendim:) ses gelmeyince elim titreyerek kapıya uzattım ve açtım. kafamı kenardan hafifce bir uzattımki salak kardeşim ve iki yeğenim kenara pusmuş yüzüme bakıp kahkaha atıyorlar. :P

yeminle o kadar korkmuşumki, normalde kafalarını kırardım böyle bir durumda ama onlarla birlikte sevinip kahkahalar atmaya başladım. hatta onardan çok sevindim. :D

Korku filmi izlemene gerek yokmuş. Yeğenlerin yeter sana:laugh:

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Filmi izledim fakat türü yanlış yazılmış galiba. Absürt korku yada komedi olabilir

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
seyredilmez bu film yaa:scared::scared:

--- Mesaj Güncellendi ---

valla senin bu durumuna ben bile korktum:))

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Korku filminde korkutacağız diye kasmamak gerek.Basit düşünüp basit konular işlemek gerek her ne kadar korkutmak basit bir iş olmasada.
2012de güzel planlarımız var.Malesef donanımımız yetersiz ama oldğu kadarıyla yapacağız artık.
Özellikle Türk korku filmlerine gülen arkadaşları azda olsa germek, korkutabilmek istiyorum:)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
bir gece saat 3 suları, evde kimsecikler yok. takmışım kulağıma kulaklığı, uzanmışım yatağa, korku filmi izliyorum. içerden patırtı geldi, herhalde filmden geldi diyip umursamadım (işime gelmedi:)). aynı ses tekrar gelince içerden geldiğine emin oldum, kalkıp tırsa tırsa bir bakayım dedim. Kalktım, açmak için tam elimi odanın kapısına attım, karşı taraftan kapı kolu aşağı doğru basıldı ve kapı bana doğru itildi. açılan kapıda karşıya baktım kimse yok. kapı tekrar kendiliğinden kapandı. O an dedimki tamam, geldiler :Dkim o diye bir kaç kez titrek bir sesle kendilerine seslendim:) ses gelmeyince elim titreyerek kapıya uzattım ve açtım. kafamı kenardan hafifce bir uzattımki salak kardeşim ve iki yeğenim kenara pusmuş yüzüme bakıp kahkaha atıyorlar. :Pyeminle o kadar korkmuşumki, normalde kafalarını kırardım böyle bir durumda ama onlarla birlikte sevinip kahkahalar atmaya başladım. hatta onardan çok sevindim. :D
Korku filmi dediğin öyle olacak...:laugh::laugh:

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Kamera ve oyuncu olsa benimde çokgüzel film düşüncelerim var. Mesela en basitinden korku filmi yapmak için önceklikle bi insan en çok neyden korkar? bunun listesini yapacaksın. En çok korkulandan aşağada doğru hepsini filme uyarlayacaksın. Bunları yaparken her insan günlük hayatında yaptığı şeyleri yaşarken olmasını sağlayacaksın ki izleyen etkilensin. Yoksa adam buzullara gitmi orda öcüler bilmem ne. Kimin umrumda. Korku filmlerinin hepsinde aynı öğeler var, farklılık şart.

Bu arada ilk film daha güzeldi. 2. film biraz daha basit kalmış ama çok da kötü değildi.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Kamera ve oyuncu olsa benimde çokgüzel film düşüncelerim var. Mesela en basitinden korku filmi yapmak için önceklikle bi insan en çok neyden korkar? bunun listesini yapacaksın. En çok korkulandan aşağada doğru hepsini filme uyarlayacaksın. Bunları yaparken her insan günlük hayatında yaptığı şeyleri yaşarken olmasını sağlayacaksın ki izleyen etkilensin. Yoksa adam buzullara gitmi orda öcüler bilmem ne. Kimin umrumda. Korku filmlerinin hepsinde aynı öğeler var, farklılık şart.

Bu arada ilk film daha güzeldi. 2. film biraz daha basit kalmış ama çok da kötü değildi.
İyi hatırlattın sayın modum :)