Muro - Sinemalarda Gösterime Girdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RadoN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
296597.jpg

Cezaevinden çıkan Muro ile Çeto, devrimi köyden başlatmak üzere memleketlerine dönerler. İlk planları evlenip yuva kurmak, örnek birer devrimci olmaktır. Oysa köyde onları bir sürpriz beklemektedir.

“Kurtlar Vadisi” dizisinin “devrimci jargonu” ve “Nalet olsun içimdeki insan sevgisine” repliğiyle tanınan “Muro” karakteri sinema perdesine taşındı.​

blank.gif

Senaryosunu Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan’ın yazdığı filmin yönetmenliğini Zübeyr Şaşmaz yaptı.

filmin konusu kısaca şöyle:
“Cezaevinden çıkan Muro ile Çeto, ‘devrim’i köyden başlatmak üzere memleketlerine dönerler. İlk planları evlenip yuva kurmak, örnek birer devrimci olmaktır. Oysa köyde onları bir sürpriz beklemektedir. Muhtar, Muro ile Çeto’yu hapisteyken iki Rus kadınla evlendirmiştir. Muro ile Çeto’nun devrim ütopyasını gerçekleştirmeleri için kadınları bulup boşanmaları gerekmektedir. Bunun için İstanbul’a dönen Muro ile Çeto’nun başına gelmeyen kalmaz, çözümlemesini asla yapamayacakları bir örgütle karşı karşıya kalırlar.”​

Yönetmen: Zübeyr Şaşmaz
Oyuncular: Mustafa Üstündağ, Şefik Onatoğlu, Selim Erdoğan, Eray Türk
Senaryo: Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan
Tür: Komedi
Dil: Türkçe
Web Sitesi: http://www.murofilmi.com/
Kaynak : Ntvmsnbc

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
ya bu adam nedense bana çok tatlı geliyo yaa :D :D
çok iyi bi oyuncu bence :)
ama filmi merak ediyorum desem yalan olur çünkü tuhaf gibi biraz :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Kurtlar Vadisindeki reklamlardan sonra baya bir izleyen olur dizinin içinde bile reklam yapıldı

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Süper Bir Filme Benziyor Kesin Gitmek Lazım :)

sidefect

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim anlayamadığım ve Algılamakta zorluk çektiğim konu Şu, İllaki bir türk sinema filmi çekmek için bol çıplak kadın ve bol küfür olmassa olmazmıdır?

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
fragmanlarda neredeyse filmin tamamını verdiler

bence gitmeye değmez

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Benim anlayamadığım ve Algılamakta zorluk çektiğim konu Şu, İllaki bir türk sinema filmi çekmek için bol çıplak kadın ve bol küfür olmassa olmazmıdır?

haklısın dostum.. Adamlar nabıza şerbet veriyolar..
Sırf bu yüzden yabancı filmleri, türk filmlerinden daha çok seviyorum dedim.. vay efendim sen yabancılaşmışsın sen türk değilmisin gibi yaygara çıkardılar..

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Ben gittim güzel'di bana göre Kurtlar vadisini izlemeden Muro ya gidilirse birşey anlamaz herhalde kimse