Muro 1 Milyonu Aştı

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
5 Aralık Cuma günü 235 kopya ile 350 salonda gösterime giren “Muro – Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine” filmi ilk 6 gününde 1 milyon izleyici sayısını aştı.

İlk 3 günde 390.573 izlenen “Muro – Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine” filminin seyirci sayısı katlanarak artıyor. İkinci 3 günde yaklaşık 620bin izleyiciye ulaşan “Muro – Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine” filmi, 1. haftasını tamamlamadan 1 milyonu aşkın sinemaseverle buluşmuş oldu.

Bayram tatili nedeniyle sinema salonlarından net ve sağlıklı bilet sayısının alınamadığını da kamuoyuyla paylaşma gereği duyuyoruz. Filmin izlenme sayısıyla ilgili en sağlıklı veriler pazartesi günü basın ve kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Kaynak

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Bu filmden de çok şey beklememek lazım ama herhalde AROG'tan iyidir...bunu da göreceğiz...

sersiler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Verilen paraya yazık,reklamlarda gördüklerinizin dışında bişey yok.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Kaç gündür diyorum arkadaşlar, basının şişirdiği filmleri boşverin, eğlenmek istiyorsanız Madagaskar 2 'ye gidin, gerçekten daha çok güleceksiniz.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
ben daha izlemedim, bu rakama da çok sevinidm açıkçası. tebrikler.

IREM

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben daha izlemedim, bu rakama da çok sevinidm açıkçası. tebrikler.
Sebep söyler mısın Troycum. Niçiinn sevindin merakettim :) senı tanıdıgım kadarıyllaa begeneceğini düşündüğüm bir film değil.Düşüncenı merakettım.:kiss:

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Sanırım Troy abinin sevinmesinin nedeni insanlarımızın yabancı filmlerden yavaş yavaş Türk yapımı filmlere kayması.Çok güzel bir başarı gerçektende.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bence güzel bir film olmuş. en azından konu olarakda oyunculuk olarakda beklentileri karşılamış.