Murat Kekilli Kalbimdeki Darp Albümü
Türk müziğinin en sevdiğim isimleri arasında yer alan (benim gibi on binlerce müziksever olduğuna eminim) Murat Kekillinin çok uzun bir aradan sonra çıkarmış olduğu Kalbimdeki Darp albümü müzik marketlerde yerini aldı. İlk çıktığında şarkılarıyla milyonların gönlünde taht kuran Bu Akşam Ölürüm/Beni Kimse Tutamaz şarkısıyla çok uzun bir süre gündemde kalan ve yine şarkısı çok uzun bir süre tartışılan Kekillinin son albümü Kalbimdeki Darp'ta 10 parça yer alıyor yeni albümünde çok sevdiğim Murat Kekilli'ye başarılar diliyorum.
Kalbimdeki Darp albümündeki parçalar;
1- Ver Bana Düşlerimi
2- Senden Uzakta
3- Bu da Geçer
4- Geç Erdim
5- Sevmişsem
6- Kalbimdeki Darp
7- Gözlerin Yalancı Bahar
8- Sende Bulacaklar
9- Dut Ağacı Değilem
10- Gözümün Karası
Not : Murat Kekilliyi Çok Severim

Türk müziğinin en sevdiğim isimleri arasında yer alan (benim gibi on binlerce müziksever olduğuna eminim) Murat Kekillinin çok uzun bir aradan sonra çıkarmış olduğu Kalbimdeki Darp albümü müzik marketlerde yerini aldı. İlk çıktığında şarkılarıyla milyonların gönlünde taht kuran Bu Akşam Ölürüm/Beni Kimse Tutamaz şarkısıyla çok uzun bir süre gündemde kalan ve yine şarkısı çok uzun bir süre tartışılan Kekillinin son albümü Kalbimdeki Darp'ta 10 parça yer alıyor yeni albümünde çok sevdiğim Murat Kekilli'ye başarılar diliyorum.
Kalbimdeki Darp albümündeki parçalar;
1- Ver Bana Düşlerimi
2- Senden Uzakta
3- Bu da Geçer
4- Geç Erdim
5- Sevmişsem
6- Kalbimdeki Darp
7- Gözlerin Yalancı Bahar
8- Sende Bulacaklar
9- Dut Ağacı Değilem
10- Gözümün Karası
Not : Murat Kekilliyi Çok Severim