Multimedia Tuşlar Çalışmıyor

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
iyi günler.

bugün müzik dinlerken multimedia tuşların çalışmadığının farkına vardım.
herhangi bir şey de olmadı klavyeye.

back forward stop refresh favorites web/home volume +/- mute media my computer calculator sleep bu tuşlar çalışmıyor.sonra play pause tuşları kafası esince çalışıyor :D my computer'e basınca da belgelerim açılıyor :D

klavyeyi xP'de de denedim xP'de de çalışmıyor.hatta şimdi xP'den yazıyorum.
klavyenin markası: a4tech KB-8

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yazılımını yüklemeyi denedinmi?

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
A4Techler çok kafadan çalışıyor yazılımı yükle o şekilde dene yine olmassa takıntı yapma :D

HaydarFuel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yazılımını kaldırıp sonra tekrar yükle, belki ayarlarında bir dengesizlik vardır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Denetim Masasından Yönetimsel Araçlardan Hizmetleri açın. HID Input Service öğesini çift tıklayıp Özellikler penceresini açın. Başlangıç Türünü Otomatik olarak ayarlayın. Başlat butonu aktif ise tıklayarak hizmeti başlatın. Tamam butonuna basarak pencereyi kapatın. Sorun çözüldü.

phenomaniac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Denetim Masasından Yönetimsel Araçlardan Hizmetleri açın. HID Input Service öğesini çift tıklayıp Özellikler penceresini açın. Başlangıç Türünü Otomatik olarak ayarlayın. Başlat butonu aktif ise tıklayarak hizmeti başlatın. Tamam butonuna basarak pencereyi kapatın. Sorun çözüldü.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Konuyu hortlatacağım ama bahsettiğiniz gibi bende HID Input Service öğresi yok. 2 hafta öncesine kadar sorunsuz bu tuşlar çalışıyordu ancak ne olduysa bilmiyorum birden işlevselliğini yitirdi. Klavyem IT Works modelini bilmiyorum ama zamanında en düşük fiyata olanını almıştım :thumbup: