hayranim
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 32
Download Yöneticileri daha iyi verim ve daha hızlı download sağlar. Birçok indirme yöneticisi Linux için mevcuttur. Ancak, ben Internet Download Manager gibi iyi bir indirme yöneticisine rastlamadım. MultiGet iyi bir indirme yöneticisi, tüm temel işlevleri sağlayan bir çapraz platform indirme yöneticisidir.
Multiget dosya indirme yöneticisi kullanmak için Windows / Linux / BSD / MacOs işletim sistemlerinden birine sahip olmanız yeterli.
Multiget C + + programlama dilinde yazılmış ve bir GUI wxWidgets kütüphanesinden faydalanır. Bu çoğu kullanıcının ihtiyaçlarını kapsar HTTP / FTP protokolleri destekler. Birden çok sunucu üzerinde birden çok kanal ile çoklu indirme görevini destekler. Web sunucu destekliyorsa isterseniz ve indirme yeniden başlatma ve devam ettirme yapabilirsiniz. Aynı zamanda SOCKS 4,4 a, 5 proxy, ftp proxy, HTTP vekil desteğine sahiptir.
Ubuntuya yükleyin
Ubuntu yükleme MultiGet oldukça kolaydır. Yapmanız gereken tek şey terminal ve aşağıdaki komutu yazın:
sudo apt-get install multiget
indirme bu şekilde başlıyor.
Ubuntu İnternet altında program kuruluyor.
Resimde görüldüğü gibi detaylı ayarları yapabiliyoruz.
Çoklu indirme ile windowsa geçmeden dosyalarınızı hızlı bir şekilde indirebiliyoruz.
KAYNAK linuxhub