Multi Virus Cleaner 13.1.0 - Çoklu Virüs Temizleyici

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Multi Virus Cleaner 13.1.0 - Çoklu Virüs Temizleyici

multiviruscleaner201120.jpg

Multi Virus Cleaner yazılımı kullanıcılara sunulmuş ücretsiz bir virüs ve zararlı yazılım temizleme programıdır. Program sayesinde veritabanına girmiş Trojan , Worms vs. gibi zararlı nesneleri temizler.
6.000 çeşit zararlı içeriği tanıma özelliğine sahiptir. Eğer sisteminizde bunlardan varsa uyarı vererek tarama yapar ve bulduklarını siler.
Tarama özellikleri kullanıcıların isteklerine göre düzenlenmiştir. İsterseniz sisteminizde hızlıca bir tarama yapabilir veya Full Scan özelliği sayesinde sisteminizi tam olarak kontrolden geçirebilirsiniz.
Kullanıcı için oluşturulan yüz çok basittir. Bu sayede programı hiç bilmeyen bir kişi bile çok rahat şekilde kullanabilir.
Not: Program virüsten koruma yazılımı değildir. Sisteminizdeki veritabanında bulunan virüsleri temizleme yazılımıdır.
Önemli:
Program kurulum sırasında tarayıcı anasayfalarınızı, varsayılan arama motorlarınızı değiştirmek için ve internet üzerinden tarayıcı araç çubuğu indirmek için öneride bulunur. Programın çalışması için bu eklentileri onaylamanız gerekli değildir.

İndirmek için tıklayın

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de eset smaet security yüklü. Bir keresinde aynı anda 3 anti virüs kurmuştum. Bilgisayar donmuştu. Bu sorun olmazsa indireyim.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben de eset smaet security yüklü. Bir keresinde aynı anda 3 anti virüs kurmuştum. Bilgisayar donmuştu. Bu sorun olmazsa indireyim.

Her virüs temizleyici alternatifine göre + ları veya - leri vardır.Örnek verecek olursak ComboFix ile bunu karşılaştırmak mümkün değil çünkü ikisininde görevleri ana amaç olarak aynı fakat detaya inince farklılaşıyor.

Bu yüzden en güvendiğiniz bir Anti-Virüs programını kurmanızı tavsiye ederim.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Eset Smart Security 6 dan daha güveniliri var mı?Her gördüğünüz programa atlamayın.Eset yeterde artar bile.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Eset Smart Security 6 dan daha güveniliri var mı?Her gördüğünüz programa atlamayın.Eset yeterde artar bile.
Bu yazılım ücretsiz, illegal yolları kullanmak istemeyen arkadaşlara Free Anti-Virüs programlarına alternatif olarak kullanılabilir.
Bu arada her gördüğünüz programa atlamayın cümlesi bazı üyelerimiz tarafından yanlış anlaşılabilir bilginize.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Bu yazılım ücretsiz, illegal yolları kullanmak istemeyen arkadaşlara Free Anti-Virüs programlarına alternatif olarak kullanılabilir.
Bu arada her gördüğünüz programa atlamayın cümlesi bazı üyelerimiz tarafından yanlış anlaşılabilir bilginize.

Sizin yazılımınıza bir sözüm yok.Arkadaş eset smart security var üstüne bunu kurabilirmiyim diye sordu ona söyledim.Sıkıntı yok.:yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Cryptolocker diye bir virüs var. Çok tehlikeli bir virüs excel word dosyalarını kilitliyor açamıyorsun karşılığnda 300 euro para istiyor. Bu virüsü sildim ama word dosyalarıma zarar verdi açılmıyor. Bilgisi olan var mı ?

reveque

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende comodo dıyorum daha etkılı bır program