@⃠1⃠⃠2⃠⃠3⃠⃠a⃠⃠b⃠⃠c⃠
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 427
Sorum yukarıda.
XenForo uyarıyor diye biliyorum aynı IP'de oluşturulmuş başka bir hesap olduğunu söylüyor olmalı.Sorum yukarıda.
Peki DNS değiştirirse? Yani atıyorum 1 hesaba farklı DNS den diğer hesaba farklı DNS den o zaman da tespit edilebiliyor mu?XenForo uyarıyor diye biliyorum aynı IP'de oluşturulmuş başka bir hesap olduğunu söylüyor olmalı.
Sorum yukarıda.
tam bir saçmalık modlar banlamayinSorum yukarıda.
btam bir saçmalık modlar banlamayin
cihazlar internette bağlanınca ip adresi alır eğer 2 hesabın giren ip aynı ise Multi ama şöyle birşey var mesela ben @Dora ile 2-3 mahalle yakında isem aynı ip yi alabiliz o zaman Multi miyiz hayır Türkiye'de en son baktığımda her 3 kişi aynı ip yi kullanıyor
@The Judge hocam bu durum olursa tespit edebilir misiniz?Peki DNS değiştirirse? Yani atıyorum 1 hesaba farklı DNS den diğer hesaba farklı DNS den o zaman da tespit edilebiliyor mu?
Multin mi var? ?@The Judge hocam bu durum olursa tespit edebilir misiniz?
Hayır yok sadece soruyorum.Multin mi var? ?
Tespit ediliyor forumda çok var tespit edilen, aynı cihaz üzerinden girilen hesapları görebilirler diye tahmin ediyorum ve aynı ip üzerinden.Uzun süre cevap gelmediğine göre tespit edilemiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır yok sadece soruyorum.![]()
Multi hesapla işim olmaz.
Ama DNS değiştirirse diyorum bir hesaba girerken farklı DNS diğerine girerken farklı DNS. O durumda tespit edilebiliyor mu? Diyorum ben.Tespit ediliyor forumda çok var tespit edilen, aynı cihaz üzerinden girilen hesapları görebilirler diye tahmin ediyorum ve aynı ip üzerinden.
O konu hakkında birşey diyemem ama, telefonların sabit Mac adresi olur onlar üzerinden de tespitleri sağlanabilir.Ama DNS değiştirirse diyorum bir hesaba girerken farklı DNS diğerine girerken farklı DNS. O durumda tespit edilebiliyor mu? Diyorum ben.
Peki MAC adresini değiştirirse? Yani adam işin ehli ise o zamanda bulurlar mı?O konu hakkında birşey diyemem ama, telefonların sabit Mac adresi olur onlar üzerinden de tespitleri sağlanabilir.
Bu durum sadece aynı modemden çıkış yaptığınızda olabilir gibi hocam ya. Bu tcp/ip protokolüne tamamen aykırı.tam bir saçmalık modlar banlamayin
cihazlar internette bağlanınca ip adresi alır eğer 2 hesabın giren ip aynı ise Multi ama şöyle birşey var mesela ben @Dora ile 2-3 mahalle yakında isem aynı ip yi alabiliz o zaman Multi miyiz hayır Türkiye'de en son baktığımda her 3 kişi aynı ip yi kullanıyor
Özel durumlarda iletişime geçilip liste dışı ediyoruz zatenO zaman 2 kardeş aynı evde yaşıyor. İkisinden biri SDN Forumu kullanamayacak mı?
Hocam Windowsun ağ ayarlarından ''rastgele donanım adresleri'' seçeneği ile rahatça bu durumdan yırtılabiliyor. Şahsen ben gizliliğe önem veren biri olarak bu seçeneği aktif olarak kullanmaktayım.O konu hakkında birşey diyemem ama, telefonların sabit Mac adresi olur onlar üzerinden de tespitleri sağlanabilir.