Müjdeyi Zico verdi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Zico'nun kalmasını isteyen Fenerbahçelilere müjde var !.. Fenerbahçe'de Teknik Direktör Zico'nun durumuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Brezilyalı hoca ülkesinde çıktığı televizyon programında "Son anda bir değişiklik olmazsa, Fenerbahçe'de göreve devam edeceğim" dedi.
Lig TV'nin haberi:

Zico, "Joga Aberto" isimli televizyon programında Brezilya'da bir takım çalıştıracağına ilişkin haberlerin gerçek olmadığını belirterek, "Brezilya Milli Takımının başına geçmem de söz konusu değil. Fenerbahçe ile sözleşme yenilemek istememin nedeni, Avrupa'da daha iyi yerlere gelebilmek. Görüşmeler olumlu yönde gidiyor. Büyük bir değişiklik olmazsa önümüzdeki sezon yine Fenerbahçe'de olacağım" dedi.

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=39202

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Fenerbahçe için hayırlısı olsun.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
beklediğimiz istediğimiz ve Fenerbahçe için en hayırlı sonuç Zico'nun kalması :)

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bir GS li olarak acaip sevindim bu habere ^^ seni seviyoruz zico :D fenerin başından hiç eksik olma sen

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Geldiği ilk sezon her takıma nasip olmayan 100. yılda şampiyonluk kazandıran ve ikinci yılındada avrupada tarihinin en iyi derecesini ( şampiyonlar ligi çeyrek final ) yaşatan Zico ile devam edilmesi son derece isabetli olur.

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Link dedi ki:
Geldiği ilk sezon her takıma nasip olmayan 100. yılda şampiyonluk kazandıran ve ikinci yılındada avrupada tarihinin en iyi derecesini ( şampiyonlar ligi çeyrek final ) yaşatan Zico ile devam edilmesi son derece isabetli olur.
Zico'nun altında Ferrari var, Bülent Uygun'un altında Hacı Murat.. İkisi de aynı puanla bitirdiler. Zico kötü demiyorum, yanlış anlaşılmasın. Hatta kendisini severim bile. Ama Zico'nunki o kadar da büyütülecek bir başarı değil bence. Yine de FB'de kalmasını isteyen arkadaşlar için sevindim, hayırlı olsun.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
frei dedi ki:
Link dedi ki:
Zico'nun altında Ferrari var, Bülent Uygun'un altında Hacı Murat.. İkisi de aynı puanla bitirdiler. Zico kötü demiyorum, yanlış anlaşılmasın. Hatta kendisini severim bile. Ama Zico'nunki o kadar da büyütülecek bir başarı değil bence. Yine de FB'de kalmasını isteyen arkadaşlar için sevindim, hayırlı olsun.

Yani Frei ben ne yazayım sana şimdi canım arkadaşım ? :D

Koskoca efsane Zico ile eski gol kralımız Bülent'i karşılaştırmak için daha çok çok erken , Bülent daha yolun çok başında ;) ( başarısını küçümsemiyorum asla )...

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
frei dedi ki:
Link dedi ki:

İlk 2 sezonu olan bir antrenör için büyütülecek bir başarı nedir sence ?

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yanlış anlaşıldım galiba. Zico'nun başarısı küçümsemiyorum. Evet ilk yılları için iyi bir başarı sayılır. Ama bunu abartmıyorum da.. Ayrıca Bülent de 40 yıllık antrenör değil.

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Altındaki araba ile ne ilgisi var?
Bülent menemen yiyor da Zico havyar mı ?

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
DoktorTR dedi ki:
Altındaki araba ile ne ilgisi var?
Bülent menemen yiyor da Zico havyar mı ?
Ne alakası var havyarla? Sen araba olayını anlamadın sanırım.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Sakin, konumuz Zico , Bülent uygun değil.

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
herşeyi paraya bağlamışsın,o bakımdan benzetme yaptım.

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
DoktorTR dedi ki:

Parayla ilgisi yok. Ben antrenörlüğünü yaptıkları takımlardan bahsediyorum. Neyse konu dağılmadan bitirelim bu mevzuyu. Konu Zico'ysa Zico başarılıdır.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
DoktorTR dedi ki:

paraya bağlı tabiki, bülent uygunda var mı öyle transfer bütçesi? var mı futbolculara kazanacağı maç için 100bin $ prim öneren_?

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
NecronomicoN dedi ki:
bir GS li olarak acaip sevindim bu habere ^^ seni seviyoruz zico :D fenerin başından hiç eksik olma sen

bende zamanına hep kaleci Hayrettin Gs'de kalsın isterdim....

bilmem anlatabildim mi ? :D :D :D

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
NecronomicoN dedi ki:
DoktorTR dedi ki:

paraya bağlı tabiki, bülent uygunda var mı öyle transfer bütçesi? var mı futbolculara kazanacağı maç için 100bin $ prim öneren_?

Neden Real M. Şampiyonlar ligi finalinde değil her yıl ?
Teknik adam zekası ve oyuncu isteği de en az para kadar baskındır.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe'de Zico'nun bugün imza atabileciğini gece saatlerinde duyurmuştuk. Zico'nun Brezilyalı avukatı Simone, sarı lacivertli yöneticilerle görüşmek için az önce kulüp binasına geldi. Görüşmede imzaların atılması ve Brezilyalı çalıştırıcının Fenerbahçe ile sözleşme yenilemesi bekleniyor.

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=39251

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Link dedi ki:
Fenerbahçe'de Zico'nun bugün imza atabileciğini gece saatlerinde duyurmuştuk. Zico'nun Brezilyalı avukatı Simone, sarı lacivertli yöneticilerle görüşmek için az önce kulüp binasına geldi. Görüşmede imzaların atılması ve Brezilyalı çalıştırıcının Fenerbahçe ile sözleşme yenilemesi bekleniyor.

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=39251

hadi inşallah :) hayırlı olsun Fenerbahçemize