Müjde Vodafone Cepten Ücretsiz Facebook Kampanyası

benonur2000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cepten Ücretsiz Facebook Kampanyası
Facebook Java Uygulaması ücretsiz Erişim Kampanyası

Facebook kullanıcıları için 1 Aralık -1 Şubat 2012 tarihleri arasında Facebook Java uygulaması üzerinden Facebook erişimi ücretsiz olacaktır.Facebook java uygulamasını cep telefonlarına indiren aboneler bu kampanyadan yararlanabilir.

Facebook'a ait URL'ler üzerinden yapılan data kullanımları için kampanya süresince ücretlendirme yapılmayacaktır.Profil gezme, durum bilgisi güncelleme gibi tüm aktiviteler ücretsiz olarak kullanılabilecektir.Facebook'ta yer alan ve Facebook dışı sunuculara bağlanarak çalışan üçüncü parti uygulamalar (oyun, video vb) kullanıcının mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.

Kampanya 01.12.2011 tarihinde başlayacak olup 01.02.2012 tarihinde sona erecektir.

Facebook Java ME uygulaması Facebook Mobil sitesinden indirilebilceği gibi abonelere Facebook Java Uygulamasını indirebilcekleri link SMS olarak gönderilecektir.Aboneler Facebook uygulamasını indirmek için FACEBOOK yazıp 3636 ya ücretsiz SMS atarak uygulamayı indirebilcekleri linki SMS ile alabileceklerdir.

KAYNAK VE DETAYLI Bilgi : http://www.vodafone.com.tr/Internet/Cepten-Ucretsiz-Facebook-Kampanyasi.php

Uyarı: Bazı arkadaşlar uygulama yüklerken ya da bağlanırken ücret aldığını belirtmiş ek bir internet ayarı v.s yapmanız gerekebilir ama benim kuzenim denedi ne programı indirirken ne de bağlanırken ücret ödemedi lütfen dikkatli olhttp://forum.donanimhaber.com/m_55182321/mpage_1/f_/key_//tm.htm#alım özellikle faturalı hatlar

morlard

Asistan
Reaksiyon puanı
5
SMS ile indirirken; şuanda cihazınıza uygun bir facebook uygulamamız yok diyor. Telefon modelim listede var. Sorun ne olabilir?

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Arkadaş geçende bi siteden aniden bi bilgiye bakmam gerekti 1 mb gibi bişey net yedi fakat bi baktım msj geldi 7 tl lik net kullandığınız

için gün boyu net bizden hediye diye msj geldi şok oldum yuh dedim bilmiyorum ama süprizlere denk gelmeyin.!!!!

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
ben 2 defa yaşadım onu [MENTION=33267]davut[/MENTION] o yüzden 500mb 9.5 tl net paketi aldım rahatladım :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Yükleyebilen varsa jar dosyasını verebilir mi? x-plore'den *.jar diye aratın bulursunuz telefonda.

macit

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben mesaj gönderince bana facebook for android in linkini gönderiyor acaba bu da mı ücretsiz kullanıma tabi bilen var mı

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
benim telefonda 2 tane facebook uygulaması vardı, ikisini de kaldırıp yeniden kurmam gerekecek.. telefonum nokia XM 5800, iphone uygulamasına benzetmeye çalışmışlar ama kötü olmuş..

bu arada evdeyim, wireless var, dışarıya çıkıp denemek lazım.. :laugh:

benonur2000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buradan Devam
http://forum.shiftdelete.net/cep-te...ucretsiz-facebook-kampanyasi.html#post2067164

--- Mesaj Güncellendi ---

Açılan konu değiştirilemediğim, hatta mesajıda değiştiremediğim için buradan yazıyorum

BAĞLANTI AYARLARINI DOĞRU YAPMADIĞINIZ TAKDİRDE ÜCRET YANSIMAKTADIR LÜTFEN GEREKLİ ARAŞTIRMAYI YAPALIM

Uyarı: Bazı arkadaşlar uygulama yüklerken ya da bağlanırken ücret aldığını belirtmiş ek bir internet ayarı v.s yapmanız gerekebilir ama benim kuzenim denedi ne programı indirirken ne de bağlanırken ücret ödemedi lütfen dikkatli olalım özellikle faturalı hatlar

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
tüm operatörlerin ücretsiz sunduğu 0.facebook u kaldırıp bunu getirdiler... 4 ay sonra bu kampanyası bitince neolacak? parayla satın alacaksınız.