Müjde! iOS 7 Kontrol Merkezi Kısayolları Değiştirilebilecek

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar Jailbreak'in yayınlanmasıyla iOS 7 ile uyumlu yeni tweakler de gelmeye başladı. Bunlardan belki de birçoğumuzun beklediği Kontrol Merkezi'ndeki kısayolların ve uygulamarın değiştiirlmesi olacak. Misal ben Rahatsız Etme kısayolunu hiç kullanmıyorum, bunun yerine GPS veya 3G gelebilir. Aynı şekilde alt kısımdaki Kronometre kısayolunun ben direkt Alarm kısmına gitmesini isterdim.

vv0c6.jpg

Detay için: http://biltek.info/mobildunya/ios/ios-7-kontrol-merkezi-kisisellestirilebilecek_y281.html

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
keşke apple firmasının kafası biraz çalışsa da buraya nelerin koyabileceğini kullanıcıya seçtirseler.3g aç kapa olmazsa olmazım.keza gps aç/kapa.hesap makinesi ne alaka orda hiç anlamış değilim.

fatih123a

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
keşke apple firmasının kafası biraz çalışsa da buraya nelerin koyabileceğini kullanıcıya seçtirseler.3g aç kapa olmazsa olmazım.keza gps aç/kapa.hesap makinesi ne alaka orda hiç anlamış değilim.

Hesap makinası o kadar işime yarıyor ki öğrenci olduğumdan sınavlarda baş yardımcım hesap makinası :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
kronometre benim en çok kullandığım kısayol olabilir.. her sabah haşladığım yumurtanın kıvamı için uyarıyor beni :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=75799]ahmetfx[/MENTION] hocam bende iPhone 5 var JB yapsam mı yapmasam mı?

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Bunu ögrendiğim süper oldu. Teşekkürler..

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
@ahmetfx hocam bende iPhone 5 var JB yapsam mı yapmasam mı?

Tamamen sizin ihtiyacınıza bağlı, telefonu kurcalamayı çok seviyorsanız, yeni özelliklere meraklı iseniz ve sistem kararlılığından fedakarlık etmek önemli değilse kurabilirsiniz. Ama telefonum güvenli olsun, stabil çalışsın derseniz bence yapmayın.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Tamamen sizin ihtiyacınıza bağlı, telefonu kurcalamayı çok seviyorsanız, yeni özelliklere meraklı iseniz ve sistem kararlılığından fedakarlık etmek önemli değilse kurabilirsiniz. Ama telefonum güvenli olsun, stabil çalışsın derseniz bence yapmayın.

Anladım teşekkürler

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Hesap makinesi deyince birşey farkettim bugün, iPad'de hesap makinesi uygulaması yok :(