Muhteşem Yüzyıl 12. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
[SDNTV4]http://ciner.mncdn.net/39DFD1F0FBADA482D8025B5D1990B402_c.mp4[/SDNTV4]

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bu filmden İĞRENİYORUM. Dünyayı titreten Osmanlı Padişahını çok kötü perdeye yansıtıyorlar. Sarayda yaşayan kadınlarıda çok kötü tasvir ediyorlar. Bu oynadıkları Hayal Ettikleri Osmanlı, Benim Atalarım bu şaklabanlara 7 gömlek büyük gelir.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Asıl kadın muhabbetine döndü dizi :( Her açtığımda kadınlar kendi aralarında didişiyor :D eee normal belgrat kuşatması 5dkda geçen kadın senaristten ne beklersin :wink:

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Ben de hiç sevmiyorum bu diziyi, İslam halifesinin hayatı bu şekilde anlatılmamalı. Ayrıca adamın hayatı at üstünde geçmiş neredeyse, 40 küsür seferi var. Anlatacaksan onları anlat, saraydaki aşk trafiğinden bana ne. Ben tarih dizisi diye baktım, bakmaz olaydım.

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ben tarihi filmleri dizileri çok severim. Yabancılar ne güzel yapıyor. Geçen Turkish Gambit filmini izledim rus yapımı. Ne kadar güzel yapmışlar . Mongol o da çok güzel bir film di . Adamların bir iki olayı var tarihte onlarıda çok güzel senaryoya döküyorlar. Mesala bir oğuz kağan olsun yapılamaz mı bence çok güzel olur. Türklük Osmanlıdan ibaret değil. Oğuz kağan ya da biraz daha eski olunca fazla karışıklık çıkmaz çünkü zaten bazı bilgiler net değil .Olan bilgilerle dede korkut gibi kişileride koydu mu bence tamamdır yani. Ya da ne biliyim bir king's speech gibi bir film de olabilir illa savaş olmak zorunda değil.