Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Yabancı ülkelerde buna oy verenler geçersiz sayılır büyük ihtimalle, seçim pusulasını yenilerler mi bilmem. Bir adam için yine sayısız ağaç kesilecek, yazık.
Şey mi ya ülkemize demokrasi gelsin istiyoruz ama bir kişinin seçilme hakkına engel oluyoruz. He bak şuan demokrasi geldi bak şuan geldi. Demokrasi ve özgürlüğü en çok dile getirip yok diyenlerin bir insanın seçilme hakkına nasıl saygısızlık yaptığını ve demokrasiye karşı çıkışını gördük. Yazık cidden yazık.Tr. Euronews haberine göre memleket partisi genel başkanı Muharren İnce adaylıktan çekildiğini açıkladı. İnce bu kararı Türkiye için aldığını belirtti.
Her ne kadar demokrasi istesek te bu seçim demokratik bir seçim olmayacak bunu biliyoruz. Şuan ana hedefimiz baştaki otoriteyi devirmek. Kategori siyaset olmadığı için devam etmeyeceğim.Şey mi ya ülkemize demokrasi gelsin istiyoruz ama bir kişinin seçilme hakkına engel oluyoruz. He bak şuan demokrasi geldi bak şuan geldi. Demokrasi ve özgürlüğü en çok dile getirip yok diyenlerin bir insanın seçilme hakkına nasıl saygısızlık yaptığını ve demokrasiye karşı çıkışını gördük. Yazık cidden yazık.
Demokrasiye karşı gelerek demokrasi getirirsek bir faydası mı olacak ? Öyle demokrasi mi olur ? Temeli bozuk ve yıkılmaya mahkum olur. Şimdi incenin oyları Sinan ogana gidebilir o adama da mı seçimden çekilmeye zorlayacaklar. Ülkenin yönetimine karşı gelerek demokrasi gelmez yıkılmaya mahkumdur o demokrasi.Her ne kadar demokrasi istesek te bu seçim demokratik bir seçim olmayacak bunu biliyoruz. Şuan ana hedefimiz baştaki otoriteyi devirmek. Kategori siyaset olmadığı için devam etmeyeceğim.
Birde ülkenin iyiye gideceğini inanıyorlar ya iktidar değişince. Kendini geliştirmeyen takım tutar gibi parti tutan birbirini her fırsatta dolandıran bir halka sahibiz bu halk değişmeden ülkenin durumu değişmez halkı değiştirmek te öyle kolay değildir. Türk halkı özünden çok uzaklaştı. İnce iyi vaatler veren ve herhangi kötü partiyle iş birliği yapmamış birisi (A partisi hüd ile C partisi hed ile sıkı pıkı,bunun olması çok çok kötü birşey) ülkeyi ileriye götürebilecek potansiyele sahip kişilerden birisiydi. Şimdi demokrasiyi çok kötü bir temel üzerine inşaa ediyorlar bu yıkılmaya mahkum ancak ince gelseydi çok daha iyi olabilirdi. Sinan oganda olabilir ancak benim canım ülkemin insanı okumuş ve bilgili olanı tutmaz o takım tutar gibi parti tutmak zorunda.Muharrem İnce hakkında paylaşımlar ve söylemlerde bulunan hesap şu şekilde bir paylaşım yapmış.
RESMEN İŞLEM TAMAM diyorlar.Zamanında Meral Akşener masadan kalktığında da aynı şeyi yapmışlardı. Zorla söve söve neredeyse döve döve masaya oturtmuştular. Şimdide aynı şeyi Muharrem İnce'ye yaptılar döve döve söve söve adaylıktan el çektirdiler. Bu FETO hesaplarının bu Kemal Kılıçdaroğlu sevdası göz yaşartıyor resmen.
Bu işte iktidarın parmağı olamazmı sizce? zira muharrem ince kılıçdaroğluna baya yakındı sonra ters köşe oldu daha sonra parti açtı daha daha sonra aday oldu seçime 3 gün kala çekildi oyları parçalamak için yapılmış bir oyun olamaz mı?Eksik yazmışınız
“Son 45 günde gördüğümü, son 45 senede görmedim.” — Muharrem İnce
"Bahaneleri kalmasın, seçimi kaybedince suçu bize atacaklar yoksa. O yüzden adaylıktan çekiliyorum." dedi
baya iddialıydı şaşırdım şahsenTr. Euronews haberine göre memleket partisi genel başkanı Muharren İnce adaylıktan çekildiğini açıkladı. İnce bu kararı Türkiye için aldığını belirtti.
Ben hala resmiyette aday olduğunu düşünüyorum, ama bunu demesi bana oy vermeyin demek gibi bir şey. Asla %5'i bile geçemeyeceği için problem yok.Bir şey soracağım, pusulada yer aldığına göre resmiyette hâlâ aday sayılır mı? İstediği miktarda oy alması durumunda “Çekilmedim.“ diyebilir mi? Biliyorum, saçma bir yaklaşım ama bu durum kafamı karıştırıyor.
Muharrem İnce çekilerek en doğrusunu yaptı tebrik ediyorum. ? Sıra ilk turda bitirmeye geldi. ?Tr. Euronews haberine göre memleket partisi genel başkanı Muharren İnce adaylıktan çekildiğini açıkladı. İnce bu kararı Türkiye için aldığını belirtti.
Muharrem İnce'ye şu saatten atılan oylar boşa gitmiş oluyor çünkü adaylıktan çekildi. Yeniden pusula basılacak vakit olmadığı için mecbur pusula da yer alacak.Bir şey soracağım, pusulada yer aldığına göre resmiyette hâlâ aday sayılır mı? İstediği miktarda oy alması durumunda “Çekilmedim.“ diyebilir mi? Biliyorum, saçma bir yaklaşım ama bu durum kafamı karıştırıyor.