Haber Muhharem İnce Adaylıktan Çekildiğini Duyurdu!

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Tr. Euronews haberine göre memleket partisi genel başkanı Muharren İnce adaylıktan çekildiğini açıkladı. İnce bu kararı Türkiye için aldığını belirtti.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230511_144905.jpg
    Screenshot_20230511_144905.jpg
    79.1 KB · Görüntüleme: 39

mychar276

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,221
Adaylıktan çekilmesinin ne iktidara, ne de muhalefete yaramayacağını düşünüyorum. Muharrem İnce iki taraftan da eşit oy alabilen biriydi. Ama bir kaybeden olduğunu düşünüyorum o da Türkiye Demokrasisi. Ben girsin isterdim. Tamamen apolitik yazıyorum bir siyasi tarafa çekilmesin.

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Eksik yazmışınız :)

Son 45 günde gördüğümü, son 45 senede görmedim.” — Muharrem İnce

"Bahaneleri kalmasın, seçimi kaybedince suçu bize atacaklar yoksa. O yüzden adaylıktan çekiliyorum." dedi

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,990
Yabancı ülkelerde buna oy verenler geçersiz sayılır büyük ihtimalle, seçim pusulasını yenilerler mi bilmem. Bir adam için yine sayısız ağaç kesilecek, yazık.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,720
Son 2 ayda verdiği tek doğru karar.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Bakalım Memleket partili seçmen ne yapacak. Bu kadar saldırıya küfüre hakarete iftiraya rağmen boynunu eğip TIPIŞ TIPIŞ oy vermeye gidebilecekler mi görecez. ( Muharrem İnce çekilde ama halen daha saldırılar hakaretler devam ediyor sosyal medyada. Bu adamların oyunu istemiyor mu nedir muhalefet belli değil. )

Yabancı ülkelerde buna oy verenler geçersiz sayılır büyük ihtimalle, seçim pusulasını yenilerler mi bilmem. Bir adam için yine sayısız ağaç kesilecek, yazık.

Oyları sayılacakmış genede. Ama bir anlamı veya kıymeti yok sadece. Yeni pusula basılması flan yok. Protesto amaçlı gene yüzbinlerce Muharrem İnce oyu çıkacaktır demedi demeyin.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Tr. Euronews haberine göre memleket partisi genel başkanı Muharren İnce adaylıktan çekildiğini açıkladı. İnce bu kararı Türkiye için aldığını belirtti.
Şey mi ya ülkemize demokrasi gelsin istiyoruz ama bir kişinin seçilme hakkına engel oluyoruz. He bak şuan demokrasi geldi bak şuan geldi. Demokrasi ve özgürlüğü en çok dile getirip yok diyenlerin bir insanın seçilme hakkına nasıl saygısızlık yaptığını ve demokrasiye karşı çıkışını gördük. Yazık cidden yazık.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,720
Şey mi ya ülkemize demokrasi gelsin istiyoruz ama bir kişinin seçilme hakkına engel oluyoruz. He bak şuan demokrasi geldi bak şuan geldi. Demokrasi ve özgürlüğü en çok dile getirip yok diyenlerin bir insanın seçilme hakkına nasıl saygısızlık yaptığını ve demokrasiye karşı çıkışını gördük. Yazık cidden yazık.
Her ne kadar demokrasi istesek te bu seçim demokratik bir seçim olmayacak bunu biliyoruz. Şuan ana hedefimiz baştaki otoriteyi devirmek. Kategori siyaset olmadığı için devam etmeyeceğim.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Her ne kadar demokrasi istesek te bu seçim demokratik bir seçim olmayacak bunu biliyoruz. Şuan ana hedefimiz baştaki otoriteyi devirmek. Kategori siyaset olmadığı için devam etmeyeceğim.
Demokrasiye karşı gelerek demokrasi getirirsek bir faydası mı olacak ? Öyle demokrasi mi olur ? Temeli bozuk ve yıkılmaya mahkum olur. Şimdi incenin oyları Sinan ogana gidebilir o adama da mı seçimden çekilmeye zorlayacaklar. Ülkenin yönetimine karşı gelerek demokrasi gelmez yıkılmaya mahkumdur o demokrasi.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Muharrem İnce hakkında paylaşımlar ve söylemlerde bulunan hesap şu şekilde bir paylaşım yapmış.

RESMEN İŞLEM TAMAM diyorlar. :( Zamanında Meral Akşener masadan kalktığında da aynı şeyi yapmışlardı. Zorla söve söve neredeyse döve döve masaya oturtmuştular. Şimdide aynı şeyi Muharrem İnce'ye yaptılar döve döve söve söve adaylıktan el çektirdiler. Bu FETO hesaplarının bu Kemal Kılıçdaroğlu sevdası göz yaşartıyor resmen.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Muharrem İnce hakkında paylaşımlar ve söylemlerde bulunan hesap şu şekilde bir paylaşım yapmış.

RESMEN İŞLEM TAMAM diyorlar. :( Zamanında Meral Akşener masadan kalktığında da aynı şeyi yapmışlardı. Zorla söve söve neredeyse döve döve masaya oturtmuştular. Şimdide aynı şeyi Muharrem İnce'ye yaptılar döve döve söve söve adaylıktan el çektirdiler. Bu FETO hesaplarının bu Kemal Kılıçdaroğlu sevdası göz yaşartıyor resmen.
Birde ülkenin iyiye gideceğini inanıyorlar ya iktidar değişince. Kendini geliştirmeyen takım tutar gibi parti tutan birbirini her fırsatta dolandıran bir halka sahibiz bu halk değişmeden ülkenin durumu değişmez halkı değiştirmek te öyle kolay değildir. Türk halkı özünden çok uzaklaştı. İnce iyi vaatler veren ve herhangi kötü partiyle iş birliği yapmamış birisi (A partisi hüd ile C partisi hed ile sıkı pıkı,bunun olması çok çok kötü birşey) ülkeyi ileriye götürebilecek potansiyele sahip kişilerden birisiydi. Şimdi demokrasiyi çok kötü bir temel üzerine inşaa ediyorlar bu yıkılmaya mahkum ancak ince gelseydi çok daha iyi olabilirdi. Sinan oganda olabilir ancak benim canım ülkemin insanı okumuş ve bilgili olanı tutmaz o takım tutar gibi parti tutmak zorunda.

Fjord

Asistan
Reaksiyon puanı
1,375
Bir şey soracağım, pusulada yer aldığına göre resmiyette hâlâ aday sayılır mı? İstediği miktarda oy alması durumunda “Çekilmedim.“ diyebilir mi? Biliyorum, saçma bir yaklaşım ama bu durum kafamı karıştırıyor.

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,290
Eksik yazmışınız :)

Son 45 günde gördüğümü, son 45 senede görmedim.” — Muharrem İnce

"Bahaneleri kalmasın, seçimi kaybedince suçu bize atacaklar yoksa. O yüzden adaylıktan çekiliyorum." dedi
Bu işte iktidarın parmağı olamazmı sizce? zira muharrem ince kılıçdaroğluna baya yakındı sonra ters köşe oldu daha sonra parti açtı daha daha sonra aday oldu seçime 3 gün kala çekildi oyları parçalamak için yapılmış bir oyun olamaz mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

baya iddialıydı şaşırdım şahsen

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,720
Bir şey soracağım, pusulada yer aldığına göre resmiyette hâlâ aday sayılır mı? İstediği miktarda oy alması durumunda “Çekilmedim.“ diyebilir mi? Biliyorum, saçma bir yaklaşım ama bu durum kafamı karıştırıyor.
Ben hala resmiyette aday olduğunu düşünüyorum, ama bunu demesi bana oy vermeyin demek gibi bir şey. Asla %5'i bile geçemeyeceği için problem yok.

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Muharrem İnce çekilerek en doğrusunu yaptı tebrik ediyorum. ? Sıra ilk turda bitirmeye geldi. ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muharrem İnce'ye şu saatten atılan oylar boşa gitmiş oluyor çünkü adaylıktan çekildi. Yeniden pusula basılacak vakit olmadığı için mecbur pusula da yer alacak.