Muhattap Bulamıyorum!

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
İstanbul Satürn mağazasından 499 TL Karşılığı Digitürk aboneliği aldım.Satürn mağazasından 1 adet zarf verdiler. Bu zarfın içinde aktivasyon için gerekli seri numarası ve şifre vardı. Satürn mağazasından Digitürk müşteri hizmetlerini arayıp kurulum için kayıt oluşturmamı ardından bana dönüleceği söylendi. Digitürk müşteri hizmetlerini aradım ve kurulum kaydı oluşturdum. Müşteri hizmetlerinden arkadaş en geç 48 saat içinde kurulumun yapılacağını ve en yakın yetkili servisi bana yönlendireceğini söyledi. Aradan 48 saat geçmesine rağmen yetkili servisden veya Digitürk'den hiçbir yetkili tarafından aranmadım. Yetkili servisi aramaya karar verdim ve aradığımın da paketi mağazadan aldığınız için muhattabımız değilsiniz / Çivril Faruk Elektronik / şeklinde bir cevap aldım. Kurulum için hala aranmayı beklenmekteyim. Digitürk aboneliğini tarafıma satarken takınılan tutum ile ödemeyi yaptıktan sonraki şahsıma sergilenen tutum beni sağılacak inek gibi görmelerinden dolayı rencide oldum.

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
sikayetvar.com adresinden yazın sıkıntınızı.. hemen dönerler

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Valla hiç bekleme ilgili yerlere şikayet et takır takır al paranı derim ben.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
sosyal medya hesabından da yaz derim. özellikle de twitter'dan

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Hakem heyetine git yada direk mahkemeye de gidebilirsin

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
sdn forum da aslında en uygun yerlerden biri. google'da arattıklarında forumumuz çıktığı için itibar ediyorlar. çok sayıda sorun çözdük zamanında.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ben de böyle zor üye oldum.İki sene bitti telefonla kapattırdım.6 ay boyunca yeniden kayıt olmam için atmadıkları takla kalmadı.Ta genel müdürlerine kadar.Ama bir kere kurtuldum bir dahamı asla.

FerdiAltan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çık heryere tvlere haberlere gaztelere derdini anlat onlar hemen nasıl gelirler :D hemde bedavaya da gelir uydu :D

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
ağlamayana emzik yok kardesım ..ortalıgı atese verıcen bak nasıl alıyosun parayı