Muharrem İnce gerçekleri açıklıyor ''Erdoğan, Bahçeli''

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan F1kan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Buralarda bir tane kapak olacaktı ama..

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Yani şöyle bakıyorum da Başarısız olmuş yöneticileri tekrar seçmekte mantıksız.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
24 haziranda % 30 bile alamayacaksınız hala laf ediyosunuz

Güzel kardeşim kimin ne kadar yüzde oy aldığı önemli değildir.

Önemli olan başımızda ki Liderin tutarlı olmasıdır.

Yapmadığı Üniversiteyi biz yaptık diyor.

Kandırıldık affedin diyor sonrada ne kandırdık ne kandırıldık diyor.

Hem laik hem müslüman olunmaz diyor sonrada hem laik hem müslüman olunur diyor.

Benim derdim şu vatanı yöneticek her kim olursa olsun doğruları söylesin artık. Laf cambazlığı ile milleti kandırmasın.
Devletin kurumları hesaplarla oynayıp millete yanlış begeler göstermesin. Vatanını seven birisi zaten fanatik gibi bu parti şu siyasetçi demez.

Der ki ; Bu adam yönetemiyor. Gitsin. Yerine daha adam gibi birisi gelsin.
Ve vatanını seven adam araştırır. Ne oluyor ne bitiyor. Gidip sadece yandaş medyayı izleyip yıllardır fetoyu devlete sızdıran adama kurtarıcı gözüylede bakmaz.

O yüzden okuyup gerçekleri görmemiz lazım.

Gerçi gelecek neslin sağlıklı eğitilmemesi için elinden geleni yapıyorlar bu gayet normal. 10 senede 5 tane M. Eğitim bakanının değişmesi ve sürekli eğitim konusunda saçma sapan kararlar alınması buna örnektir.

M

Murat Burç

SDN Okuru
RTE çok mu başarılı? İnce'ye şans tanımak zorundayız. Bu bu kadar basit. Ülke elden gidiyor.
İnce'nin gerçekten yüksek bir pozisyonda aldığı bir görev yok. RTE başbakan oldu, cumhurbaşkanı oldu. Başarılı diyorsunuz? Şans vermeden İnce hakkında başarısız diyemeyiz.

ispeeerlee

Asistan
Reaksiyon puanı
56
Adam gibi birisi cıksa gelse ona veririz oyumuzu.Chp millete 30 sene zulmetti dini inancını yasıyamıyodu dedelerimiz.Kusura bakmayin Chp ye oy deil gunahımızı vermeyiz.Suan en ideal cumhurbaşkanı adayı rte

Goktug14

Asistan
Reaksiyon puanı
128
16 yıldır iktidarda olan AKP ne yaptı?

Askerdeki vatansever subayların hepsi "başbakanın savcısı" olduğu davalarla askerden uzaklaştırıldı,askeriye Fetöcüler ile dolduruldu.
Zamanında yapılmış fabrikaların nerdeyse tamamı satıldı
Çözüm süreci bahanesiyle şehirlere silah dolduruldu
Vatan toprakları pazarlık konusu edildi
Eğitim sistemi batırıldı,öğrencilere kobay gibi başarısız sistemler dayatıldı ve sürekli sistem değişti
Vergiler arttı
Cari açık arttı
Döviz arttı
Açlık ve yoksulluk sınırı arttı
İşsizlik arttı
Dış politika batırıldı
Ülkenin yurtdışındaki imajı yerlebir edildi
Yabancı yatırımcı ülkeden soğudu

Ayrıca dış mihraklar ülkedeki doları çekiyorlar da artıyor demeyin,dolar ve euronun arttığı yok,TL değer kaybediyor.Bakıldığında bütün para birimleri karşısında değer kaybediyor TL.Yoksa örnek vereyim Libya Dinarı artmazdı.İçsavaştan çıkmış ülke yönetimi oturmamış Libyanın para birimi her geçen gün artıyor ve 10 yıllık süre içinde de hep artmış olduğu rahatlıkla görülebilir.Ayrıca 1 Libya dinarı 3,32 Türk lirasına eşdeğer durumda.Yani ekonomi her halükarda kötü.

2 sene önce fare almıştım 70TLye şuan 120tl civarında satılıyor bazı yerlerde

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127

Askerdeki vatansever subayların hepsi "başbakanın savcısı" olduğu davalarla askerden uzaklaştırıldı,askeriye Fetöcüler ile dolduruldu.
Eğitim sistemi batırıldı,öğrencilere kobay gibi başarısız sistemler dayatıldı ve sürekli sistem değişti
Vergiler arttı
Cari açık arttı
Döviz arttı
İşsizlik arttı
Dış politika batırıldı

Ayrıca dış mihraklar ülkedeki doları çekiyorlar da artıyor demeyin,dolar ve euronun arttığı yok,TL değer kaybediyor.Bakıldığında bütün para birimleri karşısında değer kaybediyor TL.Yoksa örnek vereyim Libya Dinarı artmazdı.İçsavaştan çıkmış ülke yönetimi oturmamış Libyanın para birimi her geçen gün artıyor ve 10 yıllık süre içinde de hep artmış olduğu rahatlıkla görülebilir.Ayrıca 1 Libya dinarı 3,32 Türk lirasına eşdeğer durumda.Yani ekonomi her halükarda kötü.

Evet kimse sevmek zorunda değil lakin 16 yıllık icraatleri bir çöp gibi atamazsınız da inkâr edemezsiniz de.

Ortada dolar oyunu var ve bunu chp iktidarda olsaydı ona mâl eder miydiniz?

Goktug14

Asistan
Reaksiyon puanı
128
Evet kimse sevmek zorunda değil lakin 16 yıllık icraatleri bir çöp gibi atamazsınız da inkâr edemezsiniz de.

Dolar oyunu felan yok.Yazımın tamamını okusaydın birdaha söyletmezdin zaten.

Dolar ve Euro artmıyor,TL düşüyor.Yoksa yine önceki mesajımda dediğim gibi Libya Dinarı artmazdı.Hadi diyelim içsavaştan çıkmış Libya bir istisna,Irak Dinarı da artmazdı,İsrail Şekeli de artmazdı,Çin Yuanı da artmazdı,Kazak Tengesi de 2015 dip yapmasına rağmen 2017de eski haline gelmezdi.Bütün kurlar artsaydı evet CHP'ye de mal ederdim.

Ve 16 yıllık icraatları söylersen sevinirim.Yol,köprü,tünel gibi devletin görevi olan ve hep yapılan şeyler değil de sadece AKP'nin yaptığı.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

Vergiler arttı
Cari açık arttı
Döviz arttı
İşsizlik arttı
Dış politika batırıldı

Dolar oyunu var, öyle mi?

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Eğitimsizlik böyle bir şey işte.

Allah kimseyi ''Fetoyu devlete sızdıran adamları savunacak kadar düşürmesin '' .

Allah size akıl fikir versin.

Gerçekler ortada. Ama sizin gibi cahiller yüzüne ülkeyi kimler yönetir hale geldi. Hala dolar oyunu, hala dışmihraklar vs gibi şeylere inanıcak kadar yoldan çıkmışsınız. Ülkeyi sizler gibi bilgisizler yüzünden kaybetmek üzereyiz.
Araştırmaz etmezsiniz. Önünüze 2 bilgi atılır saf gibi inanır peşinden gidersiniz. Yazık be. O kadar şehit verdik biz 15 Temmuzda.
Nasıl hesabını vericeksiniz ?
Ama hesap vermek yerine bu ülkenin kurumlarını fetoya açan hükümeti savunuyorsunuz. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Körü körüne bu ülkeye düşmanlık yapanlara destek verenlere Allah fırsat vermesin. İnşAllah hak adalet yoluna gönül vermiş
(bu herhangi biri olabilir) bir lider çıkar karşımıza da geçmişi cehalet kokan birilerine muhtaç olmayız.

Goktug14

Asistan
Reaksiyon puanı
128
Körü körüne bu ülkeye düşmanlık yapanlara destek verenlere Allah fırsat vermesin. İnşAllah hak adalet yoluna gönül vermiş
(bu herhangi biri olabilir) bir lider çıkar karşımıza da geçmişi cehalet kokan birilerine muhtaç olmayız.
Ya destan yazdık neden desteklemediğimizi iktidarı,sen hala körü körüne düşmanlık diyorsun.Ben senin gibi birine laf anlatamam ki zaten.
Güzel kardeşim kimin ne kadar yüzde oy aldığı önemli değildir.

Önemli olan başımızda ki Liderin tutarlı olmasıdır.

Yapmadığı Üniversiteyi biz yaptık diyor.

Kandırıldık affedin diyor sonrada ne kandırdık ne kandırıldık diyor.

Hem laik hem müslüman olunmaz diyor sonrada hem laik hem müslüman olunur diyor.

Benim derdim şu vatanı yöneticek her kim olursa olsun doğruları söylesin artık. Laf cambazlığı ile milleti kandırmasın.
Devletin kurumları hesaplarla oynayıp millete yanlış begeler göstermesin. Vatanını seven birisi zaten fanatik gibi bu parti şu siyasetçi demez.

Der ki ; Bu adam yönetemiyor. Gitsin. Yerine daha adam gibi birisi gelsin.
Ve vatanını seven adam araştırır. Ne oluyor ne bitiyor. Gidip sadece yandaş medyayı izleyip yıllardır fetoyu devlete sızdıran adama kurtarıcı gözüylede bakmaz.

O yüzden okuyup gerçekleri görmemiz lazım.

Gerçi gelecek neslin sağlıklı eğitilmemesi için elinden geleni yapıyorlar bu gayet normal. 10 senede 5 tane M. Eğitim bakanının değişmesi ve sürekli eğitim konusunda saçma sapan kararlar alınması buna örnektir.

Vergiler arttı
Cari açık arttı
Döviz arttı
İşsizlik arttı
Dış politika batırıldı

Dolar oyunu var, öyle mi?

Eğitimsizlik böyle bir şey işte.

Allah kimseyi ''Fetoyu devlete sızdıran adamları savunacak kadar düşürmesin '' .

Allah size akıl fikir versin.

Gerçekler ortada. Ama sizin gibi cahiller yüzüne ülkeyi kimler yönetir hale geldi. Hala dolar oyunu, hala dışmihraklar vs gibi şeylere inanıcak kadar yoldan çıkmışsınız. Ülkeyi sizler gibi bilgisizler yüzünden kaybetmek üzereyiz.
Araştırmaz etmezsiniz. Önünüze 2 bilgi atılır saf gibi inanır peşinden gidersiniz. Yazık be. O kadar şehit verdik biz 15 Temmuzda.
Nasıl hesabını vericeksiniz ?
Ama hesap vermek yerine bu ülkenin kurumlarını fetoya açan hükümeti savunuyorsunuz. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
RTE çok mu başarılı? İnce'ye şans tanımak zorundayız. Bu bu kadar basit. Ülke elden gidiyor.
İnce'nin gerçekten yüksek bir pozisyonda aldığı bir görev yok. RTE başbakan oldu, cumhurbaşkanı oldu. Başarılı diyorsunuz? Şans vermeden İnce hakkında başarısız diyemeyiz.
İnce ye neden partisi şans tanımadı peki, madem o kadar iyiymiş, bu ülkenin öyle deneme yanılma yöntemi ile kaybedecek vakti yok.Bakbiz Erdoğanı beld.başkanlığında başarılı bulduk başbakan yaptık, onda da başarılı bulduk Cumhurbaşkanı yaptık, maşallah onda da başarılı oldu şimdi İnşallah Devlet başkanı olacak. Başarı mutlaka ödüllendirilir, İnce demek ki başarılı ve güven veren biri değil ki , ben bildim bileli seçim kaybeden KK ye bile iki sefer yenildi, yani kendi PARTİSİ İNCEYE GÜVENMEDİ, koca ülke nasıl güvensin, haksızmıyım.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145

Senin devletin de hukuk ve adalet varsa, ekonomin güçlüyse istediği kadar oyun oynansın bir şey olmaz. Zaten dolar yükseliyor diye bir şey yok, böyle bir algı veriliyor. Doların yükseldiği yok Türk Lirası tüm para birimleri karşısında değer kaybediyor şu an. Ukrayna para birimi karşısında da değer kaybediyor, Tayland para birimi baht karşısında da değer kaybediyor. Sadece dolar yükseliyor zannediyorsanız zaten her şeyi çok yanlış anlamışsınız.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145

Buda şurda dursun..

Korumaların yaptığı bir hareket, vatandaşı aradı ve yaşanandan dolayı bizzat özür diledi. Olayın üstünü de kapamadı, böyle bir olay yaşanmış çok üzgünüm dedi TV lere. Başkalarının korumalarının vatandaşı yerde tekmelediğini unuttunuz sanırım ?

Buda burada dursun...

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882

Buda şurda dursun..

Muharrem İncenin korumaları tarafından yapılan son derece çirkin bir harekettir. Ve Muharrem ince o vatandaştan korumaları adına özür dileyecek insanlığa sahipttir.

Bak burda da bizzat Erdoğanın kendi özgür iradesiyle yaptıklarınından sadece bir kaçı var. Koruması değil kendisi yapıyor.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
İnce ye neden partisi şans tanımadı peki, madem o kadar iyiymiş, bu ülkenin öyle deneme yanılma yöntemi ile kaybedecek vakti yok.Bakbiz Erdoğanı beld.başkanlığında başarılı bulduk başbakan yaptık, onda da başarılı bulduk Cumhurbaşkanı yaptık, maşallah onda da başarılı oldu şimdi İnşallah Devlet başkanı olacak. Başarı mutlaka ödüllendirilir, İnce demek ki başarılı ve güven veren biri değil ki , ben bildim bileli seçim kaybeden KK ye bile iki sefer yenildi, yani kendi PARTİSİ İNCEYE GÜVENMEDİ, koca ülke nasıl güvensin, haksızmıyım.

Halkısın defalarca aldatılan insana oy vermek hakkımız.

Daha 2 3 yıl önünü görmeyip esada kardeşim der.

Teroristlerle sahneye çıkar. Ama kandırıldık saflığımıza geldi diyince herşey unutulur dimi ? Ne güzel.

Eğitim olmadığı sürece bu ülkede her başa geçen sülalesini zengin edip gidecek bu anlaşıldı. Saf çok bu ülkede.

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
Halkısın defalarca aldatılan insana oy vermek hakkımız.

Daha 2 3 yıl önünü görmeyip esada kardeşim der.

Teroristlerle sahneye çıkar. Ama kandırıldık saflığımıza geldi diyince herşey unutulur dimi ? Ne güzel.

Eğitim olmadığı sürece bu ülkede her başa geçen sülalesini zengin edip gidecek bu anlaşıldı. Saf çok bu ülkede.
Bu bölgede politika yapmak, siyaset yapmak klavye başında yorum yazmaktan çok daha zor inan ki..Bakın daha yakın zamanda neredeyse Rusya ile kanlı bıçaklı olacaktık ama sonrasında en iyi partnerlerimizden biri oldu...Çok zor bir bölgedeyiz ...

chemical

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Madem bu kadar insan, korumalarını da insanlardan seçsin. Bize masal anlatmayın, provokatörlerle selfie çekeni bir tutmayın. Chp nin işi zaten her zaman hedef şaşırtmak ve proje yıkmak oldu.

Bu kafayla iktidar olunamayacağını itiraf eden başkan adayı. Alkışlar...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Afedersin de sizinkilewr çok mu tutarlı.
Adam daha dün marmarayı Ecevit yaptı diyor yaa komik çocuklar.
TV canlı yayınında Allahınn oğlu seçim sandıklarından oy çaldırmayacağız diyor. Adamlar sanki Türkiye ye değil de Danimarka ya iktidar olmaya çalışıyorlar. Ne halt oldukları belli değil.
İnce cumhurbaşkanı olmuş olsa ekonomi düzelir dövizin ateşi söner petrol fiyatları düşer. Ama tabii İnce onların emir eri olması şartıyla ve ülkeyi onlara teslim etmesi şartıyla.
CHP daha elindeki belediyeleri yönetemiyorki ülkeye yönetecek potansiyele sahip değil. Adam iktidara gelirsem ilk sarayı yıkacam dedi yaa inanamıyorum bunlara ben.
İnce nin icraatleri:
Sarayı yıkacak.
Kanal İstabul u durduracak
TRT yi dağıtacak
EE olumlu olarak ne yapacan her tarafa heykel dikecem.
İŞTE CHP nin olağanüstü vizyonu. PEHHH.
Sarayı yikmayacagini eğitim kurumuna çevireceni söyledi sonradan.
TRT bildiğin iktidar propagandası yapıyor. Tarafsızlık sıfır halbuki herkesten vergi alıyor.
Kanal İstanbul'un yararlarını sizden duymak isterim. Ülke batiyorken kazma kürekle mi uğraşılsın.

Reaksiyon puanı
16,128
kaçak saray yıkılmalı Atatürk Orman Çifliği'nin arazine yapıldı kaçak saray.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Afedersin de sizinkilewr çok mu tutarlı.
Adam daha dün marmarayı Ecevit yaptı diyor yaa komik çocuklar.

Benim chpli olduğumu nerden çıkardın ?

TV canlı yayınında Allahınn oğlu seçim sandıklarından oy çaldırmayacağız diyor. Adamlar sanki Türkiye ye değil de Danimarka ya iktidar olmaya çalışıyorlar. Ne halt oldukları belli değil.

Bu doğru bir cümle değil. Bunu savunmak da doğru değil.
Ama şunu da unutmamak lazım. Anayasada yazan kanunu geçen sene Evet hayırda Akp ve Ysk tanımadı. Hatırla.
Mühürsüz oylar geçerli kılındı. Yarın bir gün başa chp veya mhp yada başka bir parti geldiğinde Anayasada yazan kuralları tanımayıp seçimde kendi lehine karar verdiğinde bu şerefli bir karar olur mu ? Diğer partili insanalara veya hayır diyen insanlarına haklarına girilmiş olunmaz mı ?

Demek ki neymiş bu ülkede adalet sorunu çok hatta ve hatta seçimlerede her türlü hile göz göre göre yapılabilirmuş.

İnce cumhurbaşkanı olmuş olsa ekonomi düzelir dövizin ateşi söner petrol fiyatları düşer. Ama tabii İnce onların emir eri olması şartıyla ve ülkeyi onlara teslim etmesi şartıyla.

Eğer ki bir insana karşı böyle bir itham ediceksen ya kanıtlıcaksın yada yalancı çıkıcaksın. Haşa geleceği mi görüyorsun ?
Sen nerden biliyorsun gelecekte olan şeyi de bakalım bana.

CHP daha elindeki belediyeleri yönetemiyorki ülkeye yönetecek potansiyele sahip değil. Adam iktidara gelirsem ilk sarayı yıkacam dedi yaa inanamıyorum bunlara ben.

Sarayın bu ülkeye israftan başka ne getirisi var ?
Biz müslüman değil miyiz ? İsraf bizim dinimizde var mı soruyorum sana

İnce nin icraatleri:
Sarayı yıkacak.

Sarayı yıkmayacak, bilim yuvası yapıcak. Bu ülkede ki gençler için. (Sınavda ilk 5k ya girenler için)

Açıkla bana kanal İstanbulu. Şuan ki borç batağında bizi oyalamaktan başka ne yapıcak ? Oraya harcanacak paraya zamana emeğe daha fazla gelir getiren yerlere harcamayı vaad etti.
TRT yi dağıtacak

Trtyi dağıtması çok anlamlı. Sebebide burda
Erdoğan - Cumhur ittifakı: 28 saat 28 dakika

CHP - İnce: 2 saat 52 dakika

İyi Parti - Akşener: 9 dakika 30 saniye

Vatan Partisi: 1 dakika

HDP - Saadet Partisi: 0 dakika

İnce nin icraatleri:
Sarayı yıkacak.
TRT yi dağıtacak

Şimdi bak bilgisizliğinde rezil olmanın manası yok. Adam o kadar yapacağı şeyleri saydı.

Eğitimden tut sanayiye, tarımdan tut yazılımına bilmiyorsan, öğrenmemişsen bu İncenin değil senin ayıbın.
Önce yapacaklarını öğren sonra gel burda tartışalım.

Bu bölgede politika yapmak, siyaset yapmak klavye başında yorum yazmaktan çok daha zor inan ki..Bakın daha yakın zamanda neredeyse Rusya ile kanlı bıçaklı olacaktık ama sonrasında en iyi partnerlerimizden biri oldu...Çok zor bir bölgede

Bana Allah rızasını için söyle bizim hiç mi yanlışımız yok be kardeşim.

Bir yerden kabullenmeye başlayıp gerçekleri görsek bu ülke daha iyi yerlere gelicekte neden bu kadar gerçekleri görmemeye direniyorsun.

Bırakın artık Erdoğanı, İnceyi, Akşeneri hatta Akpyi Chpyi Mhpyi bırakın gerçeklere bakın. Bu ülkeye bakın nereye gidiyor bu ülke. Ekonomi nereye gidiyor. Görün artık Allah rızası için görün.

Onu bunu tutup fanatiklik yaparak zaman kaybedip devlete ve kendimize zarar veriyoruz.

Madem bu kadar insan, korumalarını da insanlardan seçsin. Bize masal anlatmayın, provokatörlerle selfie çekeni bir tutmayın. Chp nin işi zaten her zaman hedef şaşırtmak ve proje yıkmak oldu.

Bu kafayla iktidar olunamayacağını itiraf eden başkan adayı. Alkışlar...

Adam zaten söylediğinin arkadasın da. Buna benzer laflarını Kemal.K ya da söyledi. Ve arkasındayım dedi. Partisinin hatalarını gündeme sürekli getirdi.
Ne var bunda ? Yalan mı söylesin adam. Yada ananıda al git binme asansöre mi desin yani ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...