F1kan
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,882
Buralarda bir tane kapak olacaktı ama..
Ey koltuk sevdası,sen nelere kadirsin?
24 haziranda % 30 bile alamayacaksınız hala laf ediyosunuz
RTE çok mu başarılı? İnce'ye şans tanımak zorundayız. Bu bu kadar basit. Ülke elden gidiyor.Yani şöyle bakıyorum da Başarısız olmuş yöneticileri tekrar seçmekte mantıksız.
16 yıldır iktidarda olan AKP ne yaptı?Yani şöyle bakıyorum da Başarısız olmuş yöneticileri tekrar seçmekte mantıksız.
16 yıldır ekonomiyi doğrultamayanlar ne peki?Ülke din üzerinden prim yaparak başa gelenlere kaldıysa yazık.Hepsi kabiliyetsiz. Ülkenin idaresi bunlara kaldıysa yazık.
16 yıldır iktidarda olan AKP ne yaptı?
Askerdeki vatansever subayların hepsi "başbakanın savcısı" olduğu davalarla askerden uzaklaştırıldı,askeriye Fetöcüler ile dolduruldu.
Zamanında yapılmış fabrikaların nerdeyse tamamı satıldı
Çözüm süreci bahanesiyle şehirlere silah dolduruldu
Vatan toprakları pazarlık konusu edildi
Eğitim sistemi batırıldı,öğrencilere kobay gibi başarısız sistemler dayatıldı ve sürekli sistem değişti
Vergiler arttı
Cari açık arttı
Döviz arttı
Açlık ve yoksulluk sınırı arttı
İşsizlik arttı
Dış politika batırıldı
Ülkenin yurtdışındaki imajı yerlebir edildi
Yabancı yatırımcı ülkeden soğudu
Ayrıca dış mihraklar ülkedeki doları çekiyorlar da artıyor demeyin,dolar ve euronun arttığı yok,TL değer kaybediyor.Bakıldığında bütün para birimleri karşısında değer kaybediyor TL.Yoksa örnek vereyim Libya Dinarı artmazdı.İçsavaştan çıkmış ülke yönetimi oturmamış Libyanın para birimi her geçen gün artıyor ve 10 yıllık süre içinde de hep artmış olduğu rahatlıkla görülebilir.Ayrıca 1 Libya dinarı 3,32 Türk lirasına eşdeğer durumda.Yani ekonomi her halükarda kötü.
2 sene önce fare almıştım 70TLye şuan 120tl civarında satılıyor bazı yerlerde
Dolar oyunu felan yok.Yazımın tamamını okusaydın birdaha söyletmezdin zaten.Evet kimse sevmek zorunda değil lakin 16 yıllık icraatleri bir çöp gibi atamazsınız da inkâr edemezsiniz de.
Ortada dolar oyunu var ve bunu chp iktidarda olsaydı ona mâl eder miydiniz?
Askerdeki vatansever subayların hepsi "başbakanın savcısı" olduğu davalarla askerden uzaklaştırıldı,askeriye Fetöcüler ile dolduruldu.
Eğitim sistemi batırıldı,öğrencilere kobay gibi başarısız sistemler dayatıldı ve sürekli sistem değişti
Vergiler arttı
Cari açık arttı
Döviz arttı
İşsizlik arttı
Dış politika batırıldı
Ayrıca dış mihraklar ülkedeki doları çekiyorlar da artıyor demeyin,dolar ve euronun arttığı yok,TL değer kaybediyor.Bakıldığında bütün para birimleri karşısında değer kaybediyor TL.Yoksa örnek vereyim Libya Dinarı artmazdı.İçsavaştan çıkmış ülke yönetimi oturmamış Libyanın para birimi her geçen gün artıyor ve 10 yıllık süre içinde de hep artmış olduğu rahatlıkla görülebilir.Ayrıca 1 Libya dinarı 3,32 Türk lirasına eşdeğer durumda.Yani ekonomi her halükarda kötü.
Evet kimse sevmek zorunda değil lakin 16 yıllık icraatleri bir çöp gibi atamazsınız da inkâr edemezsiniz de.
Ya destan yazdık neden desteklemediğimizi iktidarı,sen hala körü körüne düşmanlık diyorsun.Ben senin gibi birine laf anlatamam ki zaten.Körü körüne bu ülkeye düşmanlık yapanlara destek verenlere Allah fırsat vermesin. İnşAllah hak adalet yoluna gönül vermiş
(bu herhangi biri olabilir) bir lider çıkar karşımıza da geçmişi cehalet kokan birilerine muhtaç olmayız.
Güzel kardeşim kimin ne kadar yüzde oy aldığı önemli değildir.
Önemli olan başımızda ki Liderin tutarlı olmasıdır.
Yapmadığı Üniversiteyi biz yaptık diyor.
Kandırıldık affedin diyor sonrada ne kandırdık ne kandırıldık diyor.
Hem laik hem müslüman olunmaz diyor sonrada hem laik hem müslüman olunur diyor.
Benim derdim şu vatanı yöneticek her kim olursa olsun doğruları söylesin artık. Laf cambazlığı ile milleti kandırmasın.
Devletin kurumları hesaplarla oynayıp millete yanlış begeler göstermesin. Vatanını seven birisi zaten fanatik gibi bu parti şu siyasetçi demez.
Der ki ; Bu adam yönetemiyor. Gitsin. Yerine daha adam gibi birisi gelsin.
Ve vatanını seven adam araştırır. Ne oluyor ne bitiyor. Gidip sadece yandaş medyayı izleyip yıllardır fetoyu devlete sızdıran adama kurtarıcı gözüylede bakmaz.
O yüzden okuyup gerçekleri görmemiz lazım.
Gerçi gelecek neslin sağlıklı eğitilmemesi için elinden geleni yapıyorlar bu gayet normal. 10 senede 5 tane M. Eğitim bakanının değişmesi ve sürekli eğitim konusunda saçma sapan kararlar alınması buna örnektir.
Vergiler arttı
Cari açık arttı
Döviz arttı
İşsizlik arttı
Dış politika batırıldı
Dolar oyunu var, öyle mi?
Eğitimsizlik böyle bir şey işte.
Allah kimseyi ''Fetoyu devlete sızdıran adamları savunacak kadar düşürmesin '' .
Allah size akıl fikir versin.
Gerçekler ortada. Ama sizin gibi cahiller yüzüne ülkeyi kimler yönetir hale geldi. Hala dolar oyunu, hala dışmihraklar vs gibi şeylere inanıcak kadar yoldan çıkmışsınız. Ülkeyi sizler gibi bilgisizler yüzünden kaybetmek üzereyiz.
Araştırmaz etmezsiniz. Önünüze 2 bilgi atılır saf gibi inanır peşinden gidersiniz. Yazık be. O kadar şehit verdik biz 15 Temmuzda.
Nasıl hesabını vericeksiniz ?
Ama hesap vermek yerine bu ülkenin kurumlarını fetoya açan hükümeti savunuyorsunuz. Allah sizi bildiği gibi yapsın.
İnce ye neden partisi şans tanımadı peki, madem o kadar iyiymiş, bu ülkenin öyle deneme yanılma yöntemi ile kaybedecek vakti yok.Bakbiz Erdoğanı beld.başkanlığında başarılı bulduk başbakan yaptık, onda da başarılı bulduk Cumhurbaşkanı yaptık, maşallah onda da başarılı oldu şimdi İnşallah Devlet başkanı olacak. Başarı mutlaka ödüllendirilir, İnce demek ki başarılı ve güven veren biri değil ki , ben bildim bileli seçim kaybeden KK ye bile iki sefer yenildi, yani kendi PARTİSİ İNCEYE GÜVENMEDİ, koca ülke nasıl güvensin, haksızmıyım.RTE çok mu başarılı? İnce'ye şans tanımak zorundayız. Bu bu kadar basit. Ülke elden gidiyor.
İnce'nin gerçekten yüksek bir pozisyonda aldığı bir görev yok. RTE başbakan oldu, cumhurbaşkanı oldu. Başarılı diyorsunuz? Şans vermeden İnce hakkında başarısız diyemeyiz.
Evet kimse sevmek zorunda değil lakin 16 yıllık icraatleri bir çöp gibi atamazsınız da inkâr edemezsiniz de.
Buda şurda dursun..
Buda şurda dursun..
İnce ye neden partisi şans tanımadı peki, madem o kadar iyiymiş, bu ülkenin öyle deneme yanılma yöntemi ile kaybedecek vakti yok.Bakbiz Erdoğanı beld.başkanlığında başarılı bulduk başbakan yaptık, onda da başarılı bulduk Cumhurbaşkanı yaptık, maşallah onda da başarılı oldu şimdi İnşallah Devlet başkanı olacak. Başarı mutlaka ödüllendirilir, İnce demek ki başarılı ve güven veren biri değil ki , ben bildim bileli seçim kaybeden KK ye bile iki sefer yenildi, yani kendi PARTİSİ İNCEYE GÜVENMEDİ, koca ülke nasıl güvensin, haksızmıyım.
Bu bölgede politika yapmak, siyaset yapmak klavye başında yorum yazmaktan çok daha zor inan ki..Bakın daha yakın zamanda neredeyse Rusya ile kanlı bıçaklı olacaktık ama sonrasında en iyi partnerlerimizden biri oldu...Çok zor bir bölgedeyiz ...Halkısın defalarca aldatılan insana oy vermek hakkımız.
Daha 2 3 yıl önünü görmeyip esada kardeşim der.
Teroristlerle sahneye çıkar. Ama kandırıldık saflığımıza geldi diyince herşey unutulur dimi ? Ne güzel.
Eğitim olmadığı sürece bu ülkede her başa geçen sülalesini zengin edip gidecek bu anlaşıldı. Saf çok bu ülkede.
Sarayı yikmayacagini eğitim kurumuna çevireceni söyledi sonradan.Afedersin de sizinkilewr çok mu tutarlı.
Adam daha dün marmarayı Ecevit yaptı diyor yaa komik çocuklar.
TV canlı yayınında Allahınn oğlu seçim sandıklarından oy çaldırmayacağız diyor. Adamlar sanki Türkiye ye değil de Danimarka ya iktidar olmaya çalışıyorlar. Ne halt oldukları belli değil.
İnce cumhurbaşkanı olmuş olsa ekonomi düzelir dövizin ateşi söner petrol fiyatları düşer. Ama tabii İnce onların emir eri olması şartıyla ve ülkeyi onlara teslim etmesi şartıyla.
CHP daha elindeki belediyeleri yönetemiyorki ülkeye yönetecek potansiyele sahip değil. Adam iktidara gelirsem ilk sarayı yıkacam dedi yaa inanamıyorum bunlara ben.
İnce nin icraatleri:
Sarayı yıkacak.
Kanal İstabul u durduracak
TRT yi dağıtacak
EE olumlu olarak ne yapacan her tarafa heykel dikecem.
İŞTE CHP nin olağanüstü vizyonu. PEHHH.
Afedersin de sizinkilewr çok mu tutarlı.
Adam daha dün marmarayı Ecevit yaptı diyor yaa komik çocuklar.
TV canlı yayınında Allahınn oğlu seçim sandıklarından oy çaldırmayacağız diyor. Adamlar sanki Türkiye ye değil de Danimarka ya iktidar olmaya çalışıyorlar. Ne halt oldukları belli değil.
İnce cumhurbaşkanı olmuş olsa ekonomi düzelir dövizin ateşi söner petrol fiyatları düşer. Ama tabii İnce onların emir eri olması şartıyla ve ülkeyi onlara teslim etmesi şartıyla.
CHP daha elindeki belediyeleri yönetemiyorki ülkeye yönetecek potansiyele sahip değil. Adam iktidara gelirsem ilk sarayı yıkacam dedi yaa inanamıyorum bunlara ben.
İnce nin icraatleri:
Sarayı yıkacak.
TRT yi dağıtacak
İnce nin icraatleri:
Sarayı yıkacak.
TRT yi dağıtacak
Bu bölgede politika yapmak, siyaset yapmak klavye başında yorum yazmaktan çok daha zor inan ki..Bakın daha yakın zamanda neredeyse Rusya ile kanlı bıçaklı olacaktık ama sonrasında en iyi partnerlerimizden biri oldu...Çok zor bir bölgede
Madem bu kadar insan, korumalarını da insanlardan seçsin. Bize masal anlatmayın, provokatörlerle selfie çekeni bir tutmayın. Chp nin işi zaten her zaman hedef şaşırtmak ve proje yıkmak oldu.
Bu kafayla iktidar olunamayacağını itiraf eden başkan adayı. Alkışlar...