Muhalefet muhalefet değil diye düşünüyorum ??

Bu konuyu okuyanlar

OzkanK.

Rektör
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,693
Reaksiyon puanı
13,059
Puanları
113
Şu haberi okuyun bizim dış müdahaleye veya düşmana ihtiyacımız yok dersiniz. Muhalefetin yetkili bir isiminin Yurtdışında yaptığı açıklamalara bakın bir. Şikayet eder ve adamlara akıl verir gibi konuşuyor resmen.

Biz iktidar olursak S400 leri aktif etmeyecez.
Türkiye Suriye'den çekilmeli. ( Biz iktidar olursak çekilecez demek resmen. )
Libyada Türkiye yanlış işler yapıyor diye şikayet ediyorlar birde bilip bilmeden aynı daha önce Azerbaycana Türkiye Cihatçı yollamış yalanı gibi. ( Silah ambargosunu deldiği söyleniyor bu söyleme inanan bazı isimler dün bir Türk gemisini durdurup silah araması yaptılar 16 saat kadar. Eğer silah bulsalar Avrupa birliği yaptırımları için bahane olacaktı ve MİT tırları davası gibi bize karşı kullanacaktılar. )

Ayrıca Ünal Çeviköz bu konuşmasında Amerikaya resmen Türkiye'ye çağrıda bulunun yaptırım yapın anlamına gelen sözleride vardı. Gerçekten yazık. Çok kötü bir muhalefet var ülkede.

 

Gece baykuşu

Doçent
Katılım
13 Ocak 2019
Mesajlar
500
Reaksiyon puanı
291
Puanları
63
Muhalefetin amacı İktidarı denetleyip yanlış bir hareket yapınca uyarmak peki bunu yapan muhalefet var mı? ABD'den yardım beklemek Muhalefet ise durumumuz vahim.
 

Dertsizali

Profesör Dr Doçent Dertsizali :)
Katılım
24 Nisan 2020
Mesajlar
2,598
Reaksiyon puanı
2,177
Puanları
113
Ülkede ne iktidar iktidar, ne muhalefet muhalefet Allaha emanet gidiyoruz
Işte bende onu diyorum.. muhalefet muhalefet olsa iktidar ya gider yada kendi iktidar olur ama böyle olmaz iktidar ıktidarda kalsın diye uğraşıyorlar...
 
Üst