Muhalefet Et-Süt Fiyatlarına El Attı !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OzkanK.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Kemal Kılıçdaroğlu Et-Süt fiyatlarına karşı gene yapacağını yapmış :) Çok kaliteli ve üst seviye bir siyaset örneği sergileyip yarın kurumun kapısına gidecekmiş.

Yarın sabah 10 da Et - Süt Kurumunun kapısına gidecekmiş. ( Büyük ihtimal gene içeri alınmayacak. ) Hadi alındı diyelim Et-Süt kurumunun başındaki kişi bir Bürokrat bir memur o adam ne yapabilir ki Et- Süt fiyatlarına ? Muhalefet buradan ne ummakta ne beklemekte acaba ! Bu tarz hamleler ile et ve süt fiyatı düşer mi ?

1649363863921.png

Muhalefetin bu tarz devlet kurumlarının kapısına giderek kaliteli siyaset yaptığına veya bazı şeyleri düzeltebileceğine inanıyor musunz ? Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bir kurumu arayıp yarına hemen randevu isteyip cevap gelmezse yarın sabah hemen kapısına dayanmak sizce siyaset yapmak mı ?

Not: Kemal Kılıçdaroğlu daha önceleri TUİK ve Millieğitim Bakanlığının kapısına gitmiş ama içeri alınmamıştı.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Kemal Kılıçdaroğlu Et-Süt fiyatlarına karşı gene yapacağını yapmış :) Çok kaliteli ve üst seviye bir siyaset örneği sergileyip yarın kurumun kapısına gidecekmiş.

Yarın sabah 10 da Et - Süt Kurumunun kapısına gidecekmiş. ( Büyük ihtimal gene içeri alınmayacak. ) Hadi alındı diyelim Et-Süt kurumunun başındaki kişi bir Bürokrat bir memur o adam ne yapabilir ki Et- Süt fiyatlarına ? Muhalefet buradan ne ummakta ne beklemekte acaba ! Bu tarz hamleler ile et ve süt fiyatı düşer mi ?

Ekli dosyayı görüntüle 169633

Muhalefetin bu tarz devlet kurumlarının kapısına giderek kaliteli siyaset yaptığına veya bazı şeyleri düzeltebileceğine inanıyor musunz ? Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bir kurumu arayıp yarına hemen randevu isteyip cevap gelmezse yarın sabah hemen kapısına dayanmak sizce siyaset yapmak mı ?

Not: Kemal Kılıçdaroğlu daha önceleri TUİK ve Millieğitim Bakanlığının kapısına gitmiş ama içeri alınmamıştı.
Uğraşıyor hiç değilse.Tarafsız davran artık.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Uğraşıyor hiç değilse.Tarafsız davran artık.
Bu çözüm mü :( Oranın kapısına gidilince ne olacak sanıyorsunuz hee Kemal bey geldi yarın yüzde 50 indirim mi denilecek ? Çözüm veya sonuç odaklı hamle istiyorum bekliyorum ben muhalefetten... Alternatif sunmasını bir çözüm anlatmasını biz ilerde iktidar olursak et fiyatını süt fiyatını şöyle düşürecez diye proje bekliyorum.

Bir muhalefet liderinin gidip kapıdan dönmesi içeri alınmaması sizi rahatsız etmiyor mu ? 2 -3 oldu aynısı oluyor ne değişti !!!

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Bu çözüm mü :( Oranın kapısına gidilince ne olacak sanıyorsunuz hee Kemal bey geldi yarın yüzde 50 indirim mi denilecek ? Çözüm veya sonuç odaklı hamle istiyorum bekliyorum ben muhalefetten... Alternatif sunmasını bir çözüm anlatmasını biz ilerde iktidar olursak et fiyatını süt fiyatını şöyle düşürecez diye proje bekliyorum.

Bir muhalefet liderinin gidip kapıdan dönmesi içeri alınmaması sizi rahatsız etmiyor mu ? 2 -3 oldu aynısı oluyor ne değişti !!!
İçeri alsınlar içeri ?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
İçeri alsınlar içeri ?

Hayır içeri alınsa ne olur alınmasa ne olur :) Vatandaşa ne faydası olacak onu anlamıyorum.

4-5 ay önce Merkez Bankasına gittiğinde içeri almışlardı ne değişti !

Ben muhalefetin bu saçma tavırlarını gördükçe üzülüyorum ama daha çok sinirleniyorum siz oy veren olarak üzülmüyonuz mu ? Benim oy verdiğim lider Böyle büyük büyük tweetler atıp sonra üvey evlat gibi kapıdan dönüp geliyor flan diye .

Madem bir iş yapacak gitmiş iken kapıyı açmazlarsa kırıp girsin içeri ki ses getirsin yaptığı iş. Ben bir muhalefet partisi lideri olarak bütün devlet kurumlarına gidebilirim denetleyebilirim soru sorabilirim desin !!! Daha cesur ve anlamlı yapsın artık şu muhalefeti. Aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemek başka bir şey oluyor :D

3 kere gittin kapıdan döndün ve hiç bir şey olmadı 4. ye gidince ne olacak sanıyor benim merak ettiğim bu sadece. Veya daha önce elektirik faturasını ödemiyecem demişti şimdide Et yemiyecem süt almayacam flan mı diyecek ?

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Bence partisinden derhal istifa edip, devlet desteğiyle bir çiftlik kurup, ucuz et piyasaya sürse, ömrü boyunca ilk defa bir işe yarardı..
Rakibi İmamoğlu'ndan randevu alıp, (kabul ederse) ulaşıma ve suya yapılan zamları bir konuşsun, samimi ise tabi.

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938

Adam yönerge veriyor mecliste reddediliyor daha ne yapabilir muhalefetin ve milletvekillerinin yetkilerini kısıtlayan bir sistem getirdiler. Adam en azından halkın nabzını tutuyor halkın içine karışıyor elinden gelse de gelmese de bir şeyler için çabalıyor. Hiçbir şey yapmasa bilgi alır ona göre neler yapabileceğini düşünür. Ben bu tür şeyleri doğru buluyorum

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Ben bu tür şeyleri doğru buluyorum

Bir kurumun kapısına gidip hiç bir sonuç almadan geri dönmesini mi doğru buluyon gerçekten ? O kurumlar Kamu kurumu başındakilerde ya memur yada Bürokrat. Onları oraya atayan bir siyasi irade var. Bir sorun sıkıntı varsa o isimleri o kuruma getiren isimle görüşmesi lazım. Kemal Kılıçdaroğlu isterse Et Süt kurumunun kapısında yatsın bir faydası olmaz ki :( Ne değişecek sanıyorsunuz bu tarz sığ siyaset ile.

Adam yönerge veriyor mecliste reddediliyor daha ne yapabilir muhalefetin ve milletvekillerinin yetkilerini kısıtlayan bir sistem getirdiler.

Görende 2018 öncesi muhalefet çok iyidide Sistem değişikliği ile bozdu sanacak :) Vekillerde 2018 olunca şimdi olmayan ne yetki var ki olayı sisteme bağlıyon ?

Adam en azından halkın nabzını tutuyor halkın içine karışıyor elinden gelse de gelmese de bir şeyler için çabalıyor.

Halkın içine karışmak bu değil işte inatla anlamıyorsunuz. Halkı daha çok kendine güldürüyor bence bu tarz hareketler ile. Bunuda artmayan oy oranından gram yükselmeyen desteğinden anlayabilmen lazım. Muhalefetin başına çabalayan değilde artık sonuç alan çözüm bulan alternatif olan umut veren birisi lazım değil mi sizce de ? 12 yıl olmuş sıfır başarı sen halen çabalıyor olacak diye bekliyon.

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
2018 öncesi başarısızlığı ayrı konu, şu anda yaptığı kurum ziyaretleri ayrı konu. Elbette ki denildiği gibi yeterli olmayan pasif bir siyaset ama pasifik bir yana en azından halkın arasına karışması bile iyi bir şey. Adamın yetkisi yok ne yapsın tamam yetkisi varken çabalamıyordu ama şu anda tek yapabileceği kurum ziyaret etmek bilgi edinip o bilgiler ışığında meydanlarda açıklama yapmak. Tabi bu vesileyle gittiği yerdeki birçok memur ve çalışan belki siyasete kurban gidip ihraç edilecek. Yine de başka ne yapabilir bilgi edinip meydanlara çıkmak mecliste önerge verip reddedilmesi dışında? Muhalefet devletin kurumundan bilgi de edinemiyor iktidar olmayanı kimse takmıyor ve bu demokrasi adına iyi bir durum değil, kendisi de buna dikkat çekmeye çabalıyor. Tabi çekemiyor o ayrı mesele. CHP'nin başına milli irade ve bilince sahip ve henüz sicili halkın gözünde tertemiz olan harbi bir adam gelmediği sürece dediğiniz gibi pasif siyasetten öteye gidemez. Çabalaması doğru olmakla birlikte yetersiz olduğu ayrı bir konu

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Kılıçdaroğlu'nun CHP'den istifa ettiği gün kurtuluş günümüzdür Elhamdülillah.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
CHP'nin başına milli irade ve bilince sahip ve henüz sicili halkın gözünde tertemiz olan harbi bir adam gelmediği sürece dediğiniz gibi pasif siyasetten öteye gidemez.

Bu söyleme sonuna kadar katılıyorum. Muhalefetin başına Ecevit gibi lider ruhlu ulusalcı vatansever gerçek bir solcu lazım.

Ne oldu şimdi bugün :) Ne değişti hayatımızda...

Bugün Et-Süt kurumu önündeki diyaloglarda tam komedi. Kemal Kılıçdaroğlu 6 araçlık konvoy ile geliyor Mercedes VIP minibüsten iniyor bazı vekillerle birlikte Oradan güvenlik abi çıkıyor tokalaşıyor. Randevunuz var mıydı yoksa alamam efendim diyor. Kılıçdaroğlu da Randevumuz var ama geri dönüş olmadı diyor :D ( Daha Randevu ney onu bilmiyor galiba ! ) Güvenlik o zaman alamam efendim diyor. Yukarı çıkmasamda olur yukarı çıkacam diye bir kural yok zaten diyor ve geri dönüyor !!! Show bu kadar.

Gerçekten şu ülkeye kaliteli muhalefet lazım :( Çevremde ben dahil artık AKP'ye oy vermek istemeyen insan dolu ama Kemal Kılıçdaroğlunu gördükçe hareketlerini söylemlerini duydukça neyse diyor insanlar seçenek bırakmıyor insana...

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Bakma sen benim gözümde ikisi de aynı. Yok birbirlerinden farkı