AnOldFriend
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Din adamlarının ve muhafazalarların "büyük bir kısmı" neden
-gelir adaletsizliğine isyan etmezler
-güçlü karşısında zayıfın saffında olmazlar
-zengin karşısında fakirin saffında olmazlar
-haksızlıklara isyan etmezler
-adaletsizliklere isyan etmezler
-hırsızlara isyan etmezler
-yozlaşmaya isyan etmezler
-yolsuzluğa isyan etmezler
-fakir ve zenginin menfaatleri çatıştığında zenginin menfaatlerini daha yüksek sesle savunurlar.
İslam gibi yüce bir dinin önderleri neden müslümanların işgücünün sömürülmesi ve kötü şartlarda yaşamasına bu denli gözyumarlar. "Devlete isyan edilmez" yaklaşımını çarpıtarak her türlü haksızlığa razı edip o insanları pasifize ederler.
Neden kapitalizmin müttefiği olurlar? Müslümanların asgari ücretli kölelere dönüştürülmesine ses çıkarmazlar.
Neden bu kadar paraya ve lükse düşündürler.
Ben bu sorulara bir türlü yanıt veremiyorum, fikri olan buyursun.
not: Tüm bunların aksini yapan doğru yaşayan müslümanları rencide etmek yada kırmak gibi bir niyetim yok.
-gelir adaletsizliğine isyan etmezler
-güçlü karşısında zayıfın saffında olmazlar
-zengin karşısında fakirin saffında olmazlar
-haksızlıklara isyan etmezler
-adaletsizliklere isyan etmezler
-hırsızlara isyan etmezler
-yozlaşmaya isyan etmezler
-yolsuzluğa isyan etmezler
-fakir ve zenginin menfaatleri çatıştığında zenginin menfaatlerini daha yüksek sesle savunurlar.
İslam gibi yüce bir dinin önderleri neden müslümanların işgücünün sömürülmesi ve kötü şartlarda yaşamasına bu denli gözyumarlar. "Devlete isyan edilmez" yaklaşımını çarpıtarak her türlü haksızlığa razı edip o insanları pasifize ederler.
Neden kapitalizmin müttefiği olurlar? Müslümanların asgari ücretli kölelere dönüştürülmesine ses çıkarmazlar.
Neden bu kadar paraya ve lükse düşündürler.
Ben bu sorulara bir türlü yanıt veremiyorum, fikri olan buyursun.
not: Tüm bunların aksini yapan doğru yaşayan müslümanları rencide etmek yada kırmak gibi bir niyetim yok.