Muğla, aydın, izmir, çanakkale, mersin hangisine gitmeliyim?

oncasey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar üniversite tercihini yapacağım. Puanım düşük ama mutlaka gitmem gerekiyor bu sene bir yere. Gitmek istediğim şehirler başlıktaki gibi genelde batı tarafındaki şehirler. Hiç bir bilgim yok yurt paraları, ulaşım ücretleri vs. düşük olan var mıdır bu şehirlerde yoksa İstanbul gibi pahalı şehirler mi hepsi? Ayrıca bu şehirler dışında aradığım özelliğe sahip, doğuda olmayan başka şehirler varsa onları da yazabilirsiniz. Kafam baya karışık yardımcı olursanız sevinirim.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Muğla'nın Datça ilçesinde yaşıyorum.
Muğla merkez çok pahalı değildir. Devlet yurdu dışında apart şeklinde yurtlar da mevcut. Ve kampüse çok yakın.Yürüme mesafesinde kalacak yer bulabilirsin. Muğla Üni.'nin kampüsü çok güzel. Bayaa büyük bir yüz ölçümü var. Arazisi içine Muğla Devlet hastenesi yapılıyor. O mevkide yeni iş yerleri açılacağı bariz ortada.

Üniversite'nin eğitimi iyiymiş aldığım duyumlara göre .

Üniversite şehri olduğu için sosyal yaşam var. Tabi disko filan beklememek lazım . Muğla merkezin denize uzaklığı 20-30 dakika . Gökova Körfez'inde Akyaka güzel bir yerdir.

Bodrum , Marmaris hepsi yakın.

oncasey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgiler için çok teşekkür ederim. Yalnız dediğim gibi puanım düşük ve yazabileceğim bölüm olarak iki yıllık yerel yönetimler düşünüyorum. Bu bölüm Muğla meslek yüksekokulu içerisinde yer alıyor. Bahsettiğin kampüs meslek yüksekokuluna yakın mıdır acaba? Bir de pahalılık durumunu en iyi gösteren şey olarak ulaşım alanını gördüğüm için otobüs, minibüs gibi araçların fiyatı hakkında bilgi verebilir misin biraz?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Bilgiler için çok teşekkür ederim. Yalnız dediğim gibi puanım düşük ve yazabileceğim bölüm olarak iki yıllık yerel yönetimler düşünüyorum. Bu bölüm Muğla meslek yüksekokulu içerisinde yer alıyor. Bahsettiğin kampüs meslek yüksekokuluna yakın mıdır acaba? Bir de pahalılık durumunu en iyi gösteren şey olarak ulaşım alanını gördüğüm için otobüs, minibüs gibi araçların fiyatı hakkında bilgi verebilir misin biraz?
Yerel Yönetimler Bölümü hangi şehirde bilmiyorum. Birçok ilçede Yüksekokul var. Şehir merkezinde var mı o bölüm onu da bilmiyorum .

Ayrıca özel araç ile gittiğim için ulaşım konusunda pek bilgim yok.

oncasey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladım. Teşekkürler yardımın için