MTV Avrupa Müzik Ödülleri

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Bir kez daha Lady Gaga

Lady Gaga, bu yılki MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde 4 ödül birden kazanarak yine törene damgasını vurdu.

[TABLE="width: 0"]
[TR]
[TD]
111107mtvladygaga.hlarge.jpg
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

BELFAST - Kuzey İrlanda'nın başkenti Belfast'ta dün gece düzenlenen törende 25 yaşındaki Lady Gaga En İyi Kadın Şarkıcı, "Born This Way" şarkısıyla En İyi Şarkı ve En İyi Video ödüllerinin yanı sıra bu yıl ilk kez verilen en çok hayrana sahip sanatçı ödülünü kazandı.
Kanadalı genç şarkıcı Justin Bieber da törende 2 ödül kazanarak adından söz ettirdi. 17 yaşındaki Bieber, En İyi Pop Şarkıcısı ve En İyi Erkek Şarkıcı ödüllerinin sahibi oldu.
Gecenin bir diğer kazanan ismi Bruno Mars oldu. Mars, En İyi Yeni Şarkıcı ve En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı ödüllerini kazanarak öne çıkan isimlerden oldu.

Ödül töreninde sahne alan isimler arasında Coldplay, Red Hot Chill Peppers, Justin Bieber, Lady Gaga ve Queen yer aldı.
MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde birçok kategorideki ödüller 150 milyon kişinin internet üzerinden yaptığı oylama sonucu dağıtıldı. Törende kazanan isimler şunlar:
En iyi kadın şarkıcı: Lady Gaga

En iyi şarkı: Born This Way/Lady Gaga

En iyi video: Born This Way/Lady Gaga

En çok hayrana sahip sanatçı: Lady Gaga

En iyi pop şarkıcısı: Justin Bieber

En iyi erkek şarkıcı: Justin Bieber

En iyi alternatif sanatçı: Thirty Seconds To Mars

En iyi sahne performansı: Thirty Seconds To Mars

En iyi yeni şarkıcı: Bruno Mars

En iyi çıkış yapan şarkıcı: Bruno Mars

Küresel ikon ödülü: Queen

En iyi hip-hop ödülü: Eminem

En iyi canlı performans: Katy Perry

En iyi rock grubu: Linkin Park

http://www.ntvmsnbc.com/id/25295639/

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
"En iyi rock grubu: Linkin Park"
Bari bununla yemeyin bizi. Artık MTV'nin tamamen milleti uyutmak amaçlı olduğuna inanıyorum.

meLodrama

Asistan
Reaksiyon puanı
0
finix'ê katılıyorum. Lady gaga veya britney yada beyonce diye hesaplamıştım ama bak gaga tahminim tuttu. Milletin beynini bulandıran ve hiç dogru bulmadıgım bi kanal daha gözlemledigim ha? etkisi yaratacak deşifreler varda yazmıyım şimdi Bknz : :Türkiye'de bizi takip etsin diye zamanın birinde emre aydını avrupanın en iyi sanatçısı seçmişlerdi. Yalan fasa fiso bunlar sadece birkaç resim koymak istiyorum..

mtvv.jpg

Binanın tümünü görmek için google'ye mtv masonic temple yazmanız yeterLi :)

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Murat linkin park yüzünden paylaştın dimi haberi :D

Tabrikler ederim bayan gagayı :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bibere bak sen :D mtv artık 18- yaşa hitap ettiği için nedense hiç şaşırmadım bu sonuçlara :D

whitedragon

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İlluminati nin yönlendirdiği müzik piyasasının sözde yeni kraliçe ve prensi sonuçlara hiç şaşırmadım, amy winehouse,michael jackson,Tupac Shakur eski şarkılarını dinlemeye devam..