MTK - Fenerbahçe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında bugün MTK Budapeşte ile karşı karşıya gelecek.

Devler Ligi'nde geçen yılki başarısının üzerine çıkmaya hedefleyen sarı-lacivertliler, Alex, Roberto Carlos, Güizia, Semih ve Emre Belözoğlu gibi yıldızları ile saat 21.45'te NTV Spor ekranında olacak.

Yeni oyuncuları, yeni teknik direktörü ile sezon öncesi en ciddi sınavlarından birine çıkacak Fenerbahçe, her türlü galibiyet, beraberlik ve tek farklı mağlubiyette bir üst tura çıkacak.

NTVSpor.net

Tahminim 0-0 veya 0-1 Fenerbahçe maçı kazanır, maçın ilk 10 dakikasında gol bulursak antreanman havasında bitebilir.

Ercenk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
NTVSpor'dan yayınlanması çok güzel kaliteli bir anlatım olacak fakat balıkesir'de ki kablolu tv'de yok ntvspor mecbur yine cafeye gideceğiz :)

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
4 atar diyorum bugün fenerbahçe. çünkü adamlar mecburen saldıracak ve açık oynayacaklar. burdaki gibi kapanmayacaklar.

punisher_65

Profesör
Reaksiyon puanı
10
golekontör bu maçtada 15 kontör veriyomu. bilen biri yazarsa ii olur. ona göre üye olacam

shiftdelete35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bir galatasaraylı olarak diyorumki eğer mtk sıkı taraftar desteği ile başlarsa kazanma şansı %65 diyorum ama fener kazancak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...