Msn'imi nasıl dondurabilirim?

foreverfree

Profesör
Reaksiyon puanı
1
facebook adresimden sonra ikinci şok :( msn im çalındı... diger adresimi çalmasın diye uğraşıyordum fakat parola sıfırlama bilgilerinde çalınan msn im var ve her değişirmeye kalktığımda ona ileti gönderiliyor... hesabımı dondurmak istiyorum ancak yapamıyorum sadece kapatmak mı mümkün? yardım edin banaaa :(

foreverfree

Profesör
Reaksiyon puanı
1
270 günlüğüne kapatılmış

meLodrama

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nasıl çaldırıyonuz ya her gelen maile mi bakıyosun. Veya birilerinden dosyamı alıyosun nasıl beceriyosunuz. Hayretler içerisindeyim.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Napıyorsunuz da çaldırıyorsunuz hayret doğrusu ilk de değil ki bu.

foreverfree

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben diyorum gelin çalın diye... ne tesadüftür ki bende hayretler içindeyim!!! insanız beyler normaldir bu.ben buraya ne yapmam gerektiğini sormak için yazdım eleştiri yapılsın diye değil çözüm yoksa yorumda yapmayın.

meLodrama

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim biz özeleştiri yapmadık sana bi takım oklarda fırlatmadık genelleme konuştuk ama affola.

Msn facebook gibi sosyal ağlar'dan birini kaptırınca malesef mail'de atsan istekte yollasan kapatılmıyor. Aylar sonra cevap alabiliyosun. Ve kıdım kıdım yürüyor işler yeni bi hesap edinilmeli. Ve bi Bardak su içilmeli.

foreverfree

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sağol çok yardımcı oldun hesap gitti ama adresimi kurtardım. benim için gerekende bu şimdilik... Suyuda siz için bana gerekmiyo :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
[MENTION=47620]spybot[/MENTION] 'a söyle o bulur. :D Neyse geçmiş olsun, daha dikkatli ol. Parolanı daha zor seç.
Kolay parolalar çabuk kırılıyor. Mümkünse parolan bir büyük harf, bir özel işaret(& gibi) ve bir rakam barındırsın.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
İşim olmaz..:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
seninle aynı dertdeyiz ada anlaşıldı burda adm gibi adam yok seninle sadece dalga geçmişler

G

gurbet yolcusu

SDN Okuru
msn mi dondurmak istiyorum çünkü başkasının eline geçmiş

ChuckyS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardes msn dondurulmuyor ki belki teknik servisle konussan yardimci olurlar.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
nasıl çaldırıyonuz ya her gelen maile mi bakıyosun. Veya birilerinden dosyamı alıyosun nasıl beceriyosunuz. Hayretler içerisindeyim.

:D çok kolay bir güvendikleri arkadaşa şifrelerini söylüyorlar.oda kızınca şifreyi değiştiriyor.bu birinci ihtimal.yada virüs,trojan dolu bir bilgisayardan giriş yapıyorlar.

ChuckyS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Konusmama hakkimi kullanicam nasi bilirseniz oyle edin...