• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

MSN'de Tecavüz Tuzağı

?Handsome?

Doçent
İnternet'te tanıştığı gençle buluşan 15 yaşındaki genç kız tecavüze uğradı.

İnternette tanıştığı ve webcam (kamera) aracılığıyla görüntülü olarak konuştuğu 15 yaşındaki V.T.'yi, buluştukları gün arkadaşının evine götürüp tecavüz etmekle suçlanan 21 yaşındaki Yakup Özdil hakkında, 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

ZORLA TECAVÜZ ETTİ
Olay, geçen aralık ayında İzmir'in Bornova İlçesi'nde meydana geldi. 15
yaşındaki V.T., MSN kullanıcısı olan Yakup Özdil ile internet üzerinde
arkadaşlık kurdu. İki genç görüntülü olarak konuşmaya başladı. Gençler bir süre sonra da sanal alemdeki buluşmalarını yüzyüze gerçekleştirmek için Bornova'da bir kafeteryada buluştu. Yakup Özdil, buluştukları gün V. T.'yi ikna edip, arkadaşı Teoman Korkmaz'ın evine götürdü. Özdil iddiaya göre önce içki içmeye zorladığı, kabul etmeyince şiddet uyguladığı V.T.'ye daha sonra da giysilerini yırtıp tecavüz etti. V.T.'yi “Ben ne zaman istersem geleceksin” diyerek serbest bıraktı.

"KENDİ RIZASIYLA OLDU"
Olayın şokunu yaşayan V.T., başından geçenlerini annesine anlattı. Annesi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurup, şikayetçi oldu. Olayı soruşturan savcı, Yakup Özdil ve evin sahibi Teoman Korkmaz'ın ifadesini aldı. Yakup Özdil. ifadesinde V.T. ile kendi rızasıyla cinsel ilişkiye girdiğini ve kesinlikle
zorlama olmadığını öne sürerek suçlamayı kabul etmedi. Soruşturmayı tamamlayan savcı, Yakup Özdil hakkında ‘nitelikli cinsel istismar’ suçundan 8 yıla kadar hapis, arkadaşı Teoman Korkmaz ise yardımcı olmaktan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Tutuksuz olan iki sanığın İzmir 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacakları davaya henüz başlanmadı.

http://www.ensonhaber.com/Ic-Haber/126944/MSNde-tecavuz-tuzagi.html

ya kandırmak bu kadar kolay.. yada kanılmak.. ;)

Kızlar Kardesim Hemen Kanıyolar Nezaman Akıllanacaklar Bilmemki Ya

Yzık Valla

Yaa ne demek kanmak yaaa inanmıyorum ben bir insanın bu kadar salak olmasına !! o kadar haberler çıktı ... o kadar olay oldu ... Sanal ortamdan kimseye güvenmeyin diye millet hep konuştu.. Normal hayatta artık annemize babamıza güvenmeyin dendi ... Bir insan hiç mi okumaz hiç mi görmez .. ??? gözü bu kadar mı kör olur yahuuu ???
ben inanmıyorum kızın kandığına yaaa .. artık kızlar daha gözü açık ... Önceden olsa belki ama İnternete giriyor msnini biliyor camla sohbet ediyor sonrada aaa o öle yapmazdı bana tecavüz etti hadi yaaa bende yuttum !!!

Edit : Ayrıca adam 21 yaşında sen 15 yaşındasın hemen nasıl güvendin de onla buluşabildin ???

iyi olmuş hem akıllanır hemde ibret olur. cahil galiba bu hiç böyle şeyler duymamış/okumamış böylelerine herşey mustahak.

abanoz' Alıntı:
iyi olmuş hem akıllanır hemde ibret olur. cahil galiba bu hiç böyle şeyler duymamış/okumamış böylelerine herşey mustahak.

yok öle deme onu haketsede öle dememeliyiz ama başka da birşey bırakmıyor gerçi aman ne bilim yaaaa :S Allah böylelerine akıl mı verir alır mıı bilmiyorum o yüzden Allah nasıl biliyorsa öle yapsın kızını da erkeğinide ;)

15 yaşında olması bir çok şeyi açıklıyor zaten. toplumumuz ne hale geldi. sahışların beyni ile belaltı yer değişince işte boyle oluyor. ne hale geldik ne hale...

Kesin isteyerek olmuştur bu olay. Tanımadığı insana kamera açan, üstüne üstlük buluşan kız bazı şeyleri baştan kabul etmiş demektir. Bu bazı şeyler dediğimde cereyan etmiş zaten.

SamsuNLee' Alıntı:
Kesin isteyerek olmuştur bu olay. Tanımadığı insana kamera açan, üstüne üstlük buluşan kız bazı şeyleri baştan kabul etmiş demektir. Bu bazı şeyler dediğimde cereyan etmiş zaten.
Yan Bırak Bu İşleri Kızlar Cahil Yada Saf Olabilir Ama Aile Çok Faktör Bu Olayda Bence

Bir insan ne yaparsa kendine yapar. Belki kendi isteğiyle oldu belki zorla Millette bir aşk furyasıdır gidiyor. Sürekli çevrelerindne gördükleri özentiler yüzünden kandırmak pek zor olamadı diye düşünüyorum 2 gencede yazık....

o yaşta tanımadığın insanlarla neden buluşuyorsun, ya yazık ya >X<

Bence Kızlar Bu Bilgisayarı Yanlış Kullanıyor Bilinçsizce Yapılan Yanlışlar Başa Büyük Dert Açar Dikkat Edilecek Çağları Yaşayan Kızlara Arkadaşça Yaklaşıp Onlara Öğütler Vermek Lazım

ya ne günlere kaldık kız saf galiba kendinden büyük biriyle tanımadığın eve gidion hemde msnde tanışmıssın bu kadarda saf olunmaz ki

needforspeed' Alıntı:
ya ne günlere kaldık kız saf galiba kendinden büyük biriyle tanımadığın eve gidion hemde msnde tanışmıssın bu kadarda saf olunmaz ki
paşazede verdi cevabı zaten saflık değil o :D