crazymafya
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar ben WLM'de istediğim yazı tipinde nick yapamıyorum.Sebebi ne ola ki?
olabilirikxan dedi ki:Messenger Plus'ı kastediyordur büyk ihtimalle, scriptleri ile değişik efektli yazılar oluşturuluyor ondan olmasın
crazymafya dedi ki:hayır öyle değil.Normal nick.Araçlar -> Seçenekler'den giriyorum.Sonra Word'de istediğim yazı tipiyle oluşturduğum nicki kopyala yapıştır yapıyorum.buraya kadar sorun yok.Zaten yapıştırdığımda da istedğim yazı tipinde görülüyor.Ama uygula dediğim WLM ana penceresinde avatarın yanında normal yazı tipiyle yazılmış olarak görüyorum.Benim bahsettiğim bu.
Seçeneklerde, Msn nick inin yazıldığı yerin yanında biçim kodları var ordan değiştirmeyi dene, bu arada değiştirirken yazıyı seçmeyi unutma.mila12 dedi ki:crazymafya dedi ki:hayır öyle değil.Normal nick.Araçlar -> Seçenekler'den giriyorum.Sonra Word'de istediğim yazı tipiyle oluşturduğum nicki kopyala yapıştır yapıyorum.buraya kadar sorun yok.Zaten yapıştırdığımda da istedğim yazı tipinde görülüyor.Ama uygula dediğim WLM ana penceresinde avatarın yanında normal yazı tipiyle yazılmış olarak görüyorum.Benim bahsettiğim bu.
msn plus yüklemelisin onun için yoksa normal yazı tipi görünür
mpscripts.net te varcrazymafya dedi ki:ben fontunun farklı olmasını istiyorum.büyüklüğünün veya renginin değil.
mila12 dedi ki:[ i ][ /i ]eğik yazmak için [ b ][ /b ] kalın yazmak için
örn:[ i ] nick [ /i ]
kodların arasında boşluk yok
nasıl eski haline geliyomuratcanberber dedi ki:Bende nicke yazınca msn kapanıp açıldığında eski haline geliyor :S