MSN i bazi kullanici hesabindan nasil silerim

Bu konuyu okuyanlar

munot

Öğrenci
Katılım
20 Eylül 2005
Mesajlar
44
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
selam
isletim sistemim xp pro. kizim su siralar msn ye (windos live) cok giriyor. derslerini ihmal etmeye basladi. bir sureligine onun hesabindaki msn yi kaldirmak istiyorum. ama nasil yaparim bulamadim. diger kullanici hesaplarindaki msn ler aktiv kalmali. yardimlarinizi bekliyorum.
saglicakla

(konu yalnis yerde acildiysa ozur dilerim. mod lar yerini degistirebilirler)
 

KAZUYA

Doçent
Katılım
28 Eylül 2008
Mesajlar
771
Reaksiyon puanı
20
Puanları
0
4f7tz.png

oncelikle sevgili dostum.msn i sistemden kaldirabilirsin fakat msn e girmek isteyen biri msn i kurmadan online olarakta girebiliyor.yada farkli programlari kurupta girebiliyor. ben genede sana aciklayayim elimden geldigince.
Kizinina windowsta yeni bir hesap yaratmalisin once.ve kizina program kurma yada silmek yetkilerini engellemelisin. ADMIN hesabinada sifre koymalisin.
Kizinin hesabinda yapacagin islemi anlatiyorum.Yukaridaki hazirladigim resimde goruldugu gibi,oncelikle DENETIM MASASINA girmelisin,ardindan PROGRAM EKLE KALDIR a giriyorsun ve isaretledigim yere tikliyorsun.sirasiyla..benim isletim sistemim japonca oldugundan,anlaman icin isaretledim.2 numarali islemi yapman icin windows ile beraber gelen windows messenger in yanindaki kutucugu bosaltip tamama tikliyorsun..sistemine daha sonradan kurulmus LIVE Messenger yukluyse onuda kaldir. bu sekilde bir nebze onune gecebilirsin kolay gelsin.
 

munot

Öğrenci
Katılım
20 Eylül 2005
Mesajlar
44
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
@kazuya saolasin ama boyle yaparsam msn butun kullanici hesaplarinda biter. yaniliyorumuyum? benim istedigim sadece kizimin hesabindaki msn nin kaldirilmasi. diger kullanici lar mesala benim kismimda msn kalmali.
 

Grove

Öğrenci
Katılım
6 Ağustos 2008
Mesajlar
25
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
çözüm alternatifi olarak aklıma geldi.
.exe şifreleyici programlar var. (google dan birkaç farklı program bulabilirsiniz.) bu programlardan herhangi biri ile program filesde bulunan windows live klasöründeki msnmsgr.exe dosyasını şifrelersiniz ve MSN programını kullanan diğer kullanıcılara da bu şifreyi söylersiniz olur biter. tek sıkıntı her kullanım öncesi MSN i çalıştırmak için şifre girmeniz olur ancak kısa bir şifre belirlemeniz halinde ciddi sıkıntı olmayacak ve kızınız için de buna değer zaten.
 
Üst