Msn Acigi

kumlukoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"Darwinin teori gerçek, Bush apes"

bunu kişisel iletisine yazdırıyosunuz ve bir daha hiç açılmıyormus
kendi iletinize yazarsaniz kendi msneniz ucuyormus

yeni duydum, bilgisi olanlar varmi arkadaslar. kapandiktan sonrada bir program sayesinde yeniden eski haline dönüyormus.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
abooooooooooooooooo ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
dostum denedim enter a basmamla msn ın kapanması bir oldu...
dehşetlerdeyim...
nasıl bişey bu yaw...
çok ilginç...
eski kullanmadıgım bır adres üzerinde denedim... ;D ;D ;) ;)

cankarlo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşım.. evet böyle saçma bi olay var.. ama senin msn in ucmuyor. sadece sen o cümleyi yapıştırdığın anda.. senin msn i ni kullanamıyosun sadece senin bilgisayarında.. ben şahsen denedim. ve giremedim. ama arkadaşın nickiyle girdim... arkadaşın bilgisayarından da kendi msn i me girdim.. yani ucan bişey yok denedim

çözümüde msn i bilgisayarından tamamen kaldırıp yeniden kurcaksın.. düzelir.. korkmana gerek yok :) ama yinede deneme derim..

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Çok ilginç. Aşağıdaki dosyayı silince düzeliyormuş.

C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\Desktop.ini

Downsat

Profesör
Reaksiyon puanı
65
İlginçmiş... Bu msn Bush yanlısı herhalde :D

Furci

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Biliyodum bunu biri bana yapmaya çalılmıştı. ;)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,164
Nıhaha kötülük peşine düşüyorum hemen nıhaha

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Downsat dedi ki:
İlginçmiş... Bu msn Bush yanlısı herhalde :D

:D :D Olabilir dimi Microsoft ile arayı iyi tutmak lazım. Microsof çöktü Amerika bitti demektir. :D :D

akifsever

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu olayın bush veya darwin ile ilgisi yok. Ve kurtulmak için sadece .ini dosyasını değil o ini dosyasının olduğu klasörü silmelisiniz.

Olay ilginç bir ascii ile ilgili tam "darwin" kelimesi ile "in" kelimesi arasına yazılmış bir ascii. Bu ascii kodu hangi kelimenin arasına koyarsanız koyun msn kapanır. başında ve sonunda tek harf olsa bile.

bu ascii EM (End of Medium) diye geçiyor "ascii kodu 031" , "html kodu 19" %19 olarak kullanılıyor. "Dec kodu 25" , "binary olarak 001 1001".

asciye ulaşmak için num lock açık olması gerekitor "alt" kuşuna basarak sırayla 0,3,1 numaralara basın. bunu bir txet dosyasına yazmalısınız direk msnde işe yaramıyor. texte çıkan karekterin bir şekli yok dikdörtgen olarak çıkıyor artık karekterin başına sununa birkaç karekter ekleyerek msnde çalışır hale getirebilirsiniz.

ctrl shift Y de aynı karekteri veriyor.

http://ascii.uzerine.com/index.jsp?objid=410&q=031

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
akifsever dedi ki:
bu olayın bush veya darwin ile ilgisi yok. Ve kurtulmak için sadece .ini dosyasını değil o ini dosyasının olduğu klasörü silmelisiniz.

Olay ilginç bir ascii ile ilgili tam "darwin" kelimesi ile "in" kelimesi arasına yazılmış bir ascii. Bu ascii kodu hangi kelimenin arasına koyarsanız koyun msn kapanır. başında ve sonunda tek harf olsa bile.

bu ascii EM (End of Medium) diye geçiyor "ascii kodu 031" , "html kodu 19" %19 olarak kullanılıyor. "Dec kodu 25" , "binary olarak 001 1001".

asciye ulaşmak için num lock açık olması gerekitor "alt" kuşuna basarak sırayla 0,3,1 numaralara basın. bunu bir txet dosyasına yazmalısınız direk msnde işe yaramıyor. texte çıkan karekterin bir şekli yok dikdörtgen olarak çıkıyor artık karekterin başına sununa birkaç karekter ekleyerek msnde çalışır hale getirebilirsiniz.

Teşekkürler kardeşim. ;)

robokep

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bunun için ufak bi programcık vardı 200kb lık bişi onla çözüodu neydi o unuttum valla :D

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
akifsever dedi ki:

Aydınlattığın için teşekkürler. :)

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
çok teşekkürler akifsever...
aydınlattın bizi :) :)

byjackep

Asistan
Reaksiyon puanı
2
saçma ama denemek lazım bakalım ne olacak...uçmassak iyi:D

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
O yazıyı yazmak aklıma gelmez benim ve bir başkası bana yazdırmaya çalışırsada yazmam zaten.

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
ya takoz bi hotmail aldım onun üstünde denedim

hakan.daburda

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sadece Girdiğin Bilgisayarda açılmaz, MSN ni Başka bilgisayarda açarsan açılır