Haber MSI’ın İş ve Üretkenlik Serisi Masaüstü, All-in-One PC ve Monitör Ürünleri

Bu konuyu okuyanlar

DarkOrbits

Asistan
Katılım
12 Ekim 2018
Mesajlar
174
Reaksiyon puanı
30
Puanları
28
Yaş
33
MSI’ın İş ve Üretkenlik serisi Masaüstü, All-in-One PC ve Monitör Ürünleri En güçlü altyapı desteğiniz olmaya hazır.

[Taipei, Taiwan] Yüksek performanslı ve yenilikçi bilgisayar çözümlerinde dünya lideri MSI, Intel’in 12.nesil Core işlemcilere sahip yepyeni İş & Üretkenlik serisi ürünlerini ve yeni Summit & Modern serisi monitörlerini duyurdu. Yeni İş ve Üretkenlik serisi ürün gamı daha güvenli ve ergonomik çalışma ortamı için geliştirildi ve göz sağlığını koruyan Eye Care teknolojisi ile kullanıcıların iş verimini arttırmayı amaçlıyor.

Modern Serisi All-in-One PC ve PRO Desktop

Her çalışma alanında üretkenliğinizi geliştirir ve gözlerinizi korur.
19adc537149290d2b.jpg


MSI Modern AM242 ve Modern AM272 serisi All-in-One PC’ler evde, ofiste, hatta ev-ofis ortamında masanızı şık bir tarzla süsleyecek en iyi ürünler. Hem estetik bir görünüme sahip, hem de eğitim alırken, işinizi yaparken ya da mutfakta son derece işlevsel özelliklere sahip. Yenilikçi Modern AM Series All-in-One PC, şıklığına ek olarak görsel konforunuzu arttırırken evde veya ofiste gereksinim duyduğunuz görevleri rahatça yerine getirebiliyor. Her iki model de en yeni 12.Nesil Intel Core I işlemcilere sahip ve Windows 11 ile geliyor. MSI’ın Anti-Flicker teknolojisi sayesinde çıplak gözle görülemeyen ekran kırpışmasını engelleyerek uzun süreli kullanımdan kaynaklanan göz yorgunluğunu etkin bir şekilde azaltıyor. Less Blue Light modu ile günlük kullanımda mavi ışığa maruz kalma sürenizi azaltarak en konforlu görüntüleme deneyimini sunuyor. Modern AM242 ve AM272 modelleri en iyi video konferans kalitesi için dahili webcam ve gürültü engelleme teknolojisine sahip özel MSI Sound Tune yazılımı ile geliyor. Modern AM242 ve AM272 serisi All-in-One PC’ler üretkenlik ve verimlilik odaklı olarak tasarlandı.
2.jpg

PRO DP21 ve PRO DP130 serisi, yepyeni İş ve Üretkenlik PC’leri. Sırasıyla 2.3 ve 13 litre hacimli kompakt tasarımları ile her ev stüdyosuna ve çalışma alanına rahatça sığabilir. PRO DP21 ve DP130 modellerinin amacı, iş verileriniz için daha güvenli bir yer sunmak. TPM 2.0 teknolojisi, işinizle ilgili hassas bilgileri koruma altına alarak sizin ve ekibinizin bilgi güvenliği konusunda endişe etmemenizi sağlar. Böylece nefes kesen Big Data analizlerini deneyimleyebilir, 12.nesil Intel® Core™ i7 işlemci ve 64GB çift kanallı bellek ile Windows 11 işletim sistemini yıldırım hızında kullanabilir, üst sınıf grafiklerin ve 4K videoların keyfini çıkarabilirsiniz. PRO DP130 modeli ayrıca MSI Nvidia Geforce ekran kartı ile gelir. Böylece güçlü bir ev PC’si ile oyundan da keyif alabilirsiniz. İş veriminizi arttırmak için MSI'ın özel yazılımı MSI Center en büyük yardımcınız. İhtiyaçlarınıza göre yazılımı özelleştirebilir, böylece gereksiz sistem yüklenmesinden kurtulabilirsiniz. Smart Priority özelliği, donanım kaynaklarını düzenleyerek en sık kullandığınız uygulamalara öncelik vermenizi sağlar. Smart Image Finder aracı ile fotoğraflarınızı anahtar kelimelerle bulabilir ve düzenleyebilirsiniz. PRO DP21 ve DP130 modelleri, özellikle işe önem verenler ve hareket halinde olabilen kullanıcılar için tasarlandı.

Summit Serisi Monitör

En tepeye tırmanın, zirvenin ötesini görün.

3.jpg

Summit MS321 serisi monitör, göz koruma teknolojisi, ergonomi ve renk kesinliğini MSI’ın özel P.I (üretken zeka) uygulamasıyla birlikte sunarak kullanıcıların üretkenliğini arttırıyor. 4K (3840x2160) çözünürlük, %136 sRGB ve %95 DCI-P3 ile en iyi panele sahip. Summit MS321UP ayrıca sektör lideri renk doğruluğu için fabrikadan kalibre edilmiş olarak çıkıyor. Delta-E (ΔE) ≤ 2 renk sapma değeri için zorlu testlerden geçerek daha akıcı renk geçişleri, daha doğru renk eşitliği ve yüksek renk doğruluğu sunuyor. Summit MS321 modeli, yeni ergonomik donanım ve akıllı yazılım özellikleri ile gelmekte: Manyetik monitör gölgeliği ve dosyalarınızı hızla aktarıp paylaşabileceğiniz USB 3.2 gen 1 arayüzlü dahili kart okuyucuya sahip. MSI’ın özel P.I uygulması içinde True Color teknolojisi, KVM, Akıllı Parlaklık ve Renk Sıcaklığı, Aktif Gürültü Engelleme gibi özellikler yer alıyor. Tüm bu özellikler en tepeye tırmanıp zirvenin ötesini görebilmeniz için tasarlandı.

MSI'ın özel P.I. uygulaması birçok akıllı ve sezgisel özelliğe sahip. Summit MS321 içinde yer alan MSI P.I. işlemcisi ile tüm renk parametre profillerinizi bilgisayarınızda değil, monitörünüzde saklayabilirsiniz. Akıllı sensörü sayesinde Summit MS321 çevredeki ışık yoğunluğunu algılayarak tercihleriniz doğrultusunda ekran parlaklığını ve renk sıcaklığını otomatik olarak değiştirebilir. Ayrıca aktif gürültü engelleme özelliği sayesinde konferans görüşmelerinizde sohbet deneyiminizi daha konforlu hale getirir. MSI P.I. uygulmaası, yalnızca klavye ve fare kullanarak iki cihazınızı da Summit MS321 üzerinden kontrol etmenizi sağlayan KVM işlevini barındırır. Yalnızca farenizi hareket ettirip tıklayarak iki cihaz arasında geçiş yapabilirsiniz. Dünyaya açılan bu pencere sizi zirveye taşımak için üretildi.

Modern Serisi Monitörler

Renklerle ilgili fikirlerinizi kökten değiştirecek.

1930’lu yıllarda Poblo Picasso, “Renkler de, tıpkı yüz ifadesi gibi, hislerdeki değişimi takip eder” demişti. Renk, sözsüz bir iletişim biçimidir. Renk, canlılığı ve görsel sürekliliği sağlamanın, o anki durumla ilgili bilgi vermenin harika bir yoludur. Fikirler, duygular ve duyular renklerle ifade edilebilir ve renkler bizleri çok farklı açılardan etkileyebilir.

Bazı renklerin anlamları beyinimizin derinlerinde saklıdır çünkü onları çevremizde her zaman görürüz. Birkaç yıl öncesine kadar profesyonel cihazların narin, çevreye uyum sağlayan, mevcut dekorla zıtlaşmayan renkleri olması gerektiğine dair genel bir kanı hakimdi. Bilgisayarlar ve telefonlar birer moda aksesuarı değil, yalnızca araç olarak görülüyordu. Ancak bu algı yavaş yavaş değişiyor. Bu nedenle MSI, piyasaya farklı seçenekler ve tarzlar sunmakta. MSI Modern serisi, farklı renklere sahip bir monitörün günlük çalışma şeklinizi yansıttığı ve duygu değişimlerinizi takip ettiği fikriyle tasarlandı. MSI’ın cesur ve öngörü sahibi Modern serisi size ufkunuzu genişletecek 7 farklı renk seçeneği ile sunuluyor.

Senin Rengin, Senin Seçimin, Senin Tarzın.

Renkler günün her anında çevremizde. Renkler ve duygular birbiriyle sıkı sıkıya bağlıdır. Sıcak veya soğuk bir renk farklı duyguları tetikleyebilir; parlak veya donuk bir renk farklı hisleri hareketlendirir. Renkler farklı psikolojik etkiler yapabilir; biyolojik durumunuzu, hatta kültürel gelişiminizi bile değiştirebilir. MSI Modern serisinin 7 farklı renk seçeneği, eviniz ve ofisinizin dekorunda sizin tarzınızı yansıtabilir.

Her rengin bir anlamı vardır ve farklı duygular uyandırır. Ultramarin mavisi soğuk kanlı olmanızı sağlar. Yeşile baktığınızda rahatlarsınız. Kırmızı iştahınızı açar. Sarı mutluluk, enerji ve iyimserlik uyandırır. Pembe yaratıcılığı tetikler. Beyaz saflığı ve minimalizmi temsil eder. Siyah güçlü ve zariftir. Çalıştığınız alan nasıl olursa olsun, aradığınız ruh halini bu 7 renk arasında bulacaksınız.

4.jpg
 
Üst