MSI'dan Hzartma Olabilen Dizst Bilgisayar: GX600

Bu konuyu okuyanlar

ezgee

Asistan
Katılım
15 Mayıs 2007
Mesajlar
118
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Sürekli gelişen dizüstü bilgisayarlara bir yenisi daha eklend:MSI'dan Hızaşırtma Olabilen Dizüstü Bilgisayar: GX600

MSI mühendisletri tarafından geliştirilen MSI'ya özel Turbo Drive Engine telnolojisi ile klavyenin üst bölümüne yerleştirilen özel tasarımlı gümüş renkte olan tuşa basarak [AC Kipi]işlemci ve sistem başarısı % 20'lere ulaşan değerlerde anında ahnında arttırmak mümkün.

GX600,Turbo teknolojisi ile sistem çalışır durumdayken yükdsek başarı sağlanması yanısıra bilgisayarın açılış hızını da büyük ölçüde geliştiriliyor.

GX600'ün özel özel tasarlanmış kasasıve çekici kasa üzeri işlemlerinin yanında yüksek kaliteli hoperlörleri,oyuncularının rahatça kullanabilmeleri için özewl işaretlanmiş W/A/S/D yön tuşları ve 15.4” Amazing Crystal Vision ekranı ve bunların yanısıra oyuncuları bayağı etkileyecek olan bir elran kartınıda üzerinde taşıyor:512MB bellekli DirectX 10 destekli NVIDIA Geforce 8600M GT GPU.

Intel Centrino Duo Mobil Teknolojisine sahip olan GX600, Intel Core 2 Duo işlemcisi ve Intel PM965 Express yonga setiyle yüksek başarım, uzun pil ömrü ve gelişmiş kablosuz bağlantıyı bir arada sunuyor.

1.3 Mpiksel web kamera, USB ve Firewire portları, Super Multi DVD Yazıcı, kablosuz ağ, seçime bağlı sayısal TV, 5.1 kanal Dolby destekli kulaklık çıkışı yanı sıra SPDIF çıkışı gibi özellikleriyle GX600 günümüz dizüstülerinde olması gerekenlerin neredeyse hiçbirini unutmamış.

Ayrıca GX600'ün Performance Edition isimli bir alt sürümü de mevcut.
Alıntı:http://www.de-ez-hi.azbuz.com
 

aydogan

Asistan
Katılım
26 Ağustos 2006
Mesajlar
246
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Lütfen yazdığımız yazıları önce kendimiz okuyalım >:(
Kardeşim falan dinlemem basarım kilidi :p
 

ezgee

Asistan
Katılım
15 Mayıs 2007
Mesajlar
118
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Tabloyu movy koyacaktı.Bende yazıyı ona vermiştim .Yayınlayınca bizim sitete bende direk geçirdim buraysa.O yüzden tablo ortalarda yok.Neyde suç benim.O yüzden yazının o bölümünü sildim.
Yazıdaki hatanmdan dolayı özür dilerim.
 

srtc91

Öğrenci
Katılım
5 Mayıs 2007
Mesajlar
79
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Pek büyültücek birşey yok. Biliğim kadarıyla overclocking anakarta yerleştirilen fazladan küçük bir chiple oluyor. Aslında MSI'ın bunu yapması bana mantıksız geldi. Günümüz dizüstü bilgisayarları o kadar ısınıyor ki, galiba anakartı ya da işlemciyi yaktırıp, tekrar aynısı aldıracaklar :). Ya da dizüstü 20 CM gibi bir kalınlığa sahip olacak.Niye mi :) ? Masaüstü bilgisayarlarına taktığımz gibi overclock fanları takmak için :). Ya da arasında bir amaotrisör sistemi :). "Overclock yapıcam,arası geçişlesin,fanımı takayım" misali. Aslında bir de şu var. Bildiğim kadarıyla laptopla PC arasındaki tek fark, sadece boyutlarıymış. Yani taşınmasından başka bir gerenki yok.
 

Son mesajlar

Üst