Ürünler daha yeni kutusundan açılmış dediğine göre. Aciliyeti varmış galiba. Gidip test etme şansım var fakat bu fiyata ryzen 5 3600 ve nitro+ 5700 sistemler kuruluyor ben o yüzden kararsız kaldım sizce bu doğru tercih olurmu.7000 TL bu sistem için bana ucuz geldi ancak PSU Corsair değil1080 yinede güçlü bir kart. Anakartta iyi. 4. nesil güçlü bir Ryzen işlemciye yükseltilebilir ileride.
İşlemciyi sonradan değiştirirsiniz. İleride 4. nesil iyi bir AMD işlemci takılır. Ekran kartı da aynı şekil. Çok sıkıntı yapmayın yani. Ancak custom sıvı soğutma bebek gibi bakım ister sürekli.Ürünler daha yeni kutusundan açılmış dediğine göre. Aciliyeti varmış galiba. Gidip test etme şansım var fakat bu fiyata ryzen 5 3600 ve nitro+ 5700 sistemler kuruluyor ben o yüzden kararsız kaldım sizce bu doğru tercih olurmu.
Doğrudur ama kart güncel değil ona kafam takıldı hiç FPS testine bulamadım aklımda şüphe kaldı. Şuan kasada hx1200 takılı bu arada. Ayrıca 400 tl lik sıvısıda var yanında birde gizzy marka ekran kartı pedinide alıcam alırsam oda 50 dolar falanmış sanırsam.İşlemciyi sonradan değiştirirsiniz. İleride 4. nesil iyi bir AMD işlemci takılır. Ekran kartı da aynı şekil. Çok sıkıntı yapmayın yani. Ancak custom sıvı soğutma bebek gibi bakım ister sürekli.
Ben Ryzen 7 2700x i hızlı bir işlemci olarak biliyordum ama. 3600 le 2 3 fps farkı var sadeceSıvı soğutma hayranıysanız,alıınır. Ama performans olarak ,işlemcisi, 2.nesil ve yavaş bi işlemci. E.kartı da ,RTX 2060 ile 2070 arası denilebilir.
kasa,güç kaynağı vs .gayet iyi. Anakartta ,X470 serisinde, MSI ın amiral gemisi özelliğinde.
Gerek render gerekse oyun konusunda iyi bir işlemci zaten 2700X. Ancak 3. nesil Ryzen işlemciler tekli çekirdek konusunda iyi artış yaşadığı için, 3600 oyun performansında daha önde.Ben Ryzen 7 2700x i hızlı bir işlemci olarak biliyordum ama. 3600 le 2 3 fps farkı var sadece
Bu kasayı alıcam eğer bunu almazssam sizce hangisini tercih etmem mantıklı olur?Gerek render gerekse oyun konusunda iyi bir işlemci zaten 2700X. Ancak 3. nesil Ryzen işlemciler tekli çekirdek konusunda iyi artış yaşadığı için, 3600 oyun performansında daha önde.
Ürünün linkini atar mısınız?Bu kasayı alıcam eğer bunu almazssam sizce hangisini tercih etmem mantıklı olur?Ekli dosyayı görüntüle 83723
Ürünün linkini atar mısınız?
Anakartı Asrock B450 Pro modeline yükselmenizi öneririm kesinlikle. Seçenekler kısıtlı ama en F/P seçenek bu model. PSU'da GOLD olursa iyi olur. 5700XT fazlaca güç tüketen bir kart çünkü. High Power 600W 80+ Gold olabilir. Birde ben Dark kasalarını önermiyorum. Aerocool Quartz Revo modeli seçilebilir.Link bu fakat resimdeki yükseltmeleri yaptım![]()
Teknobiyotik X1 AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz, RTX4060 Ti 8GB, 16GB Ram, 500GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
<iframe width="870" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/1NwATi8gU8k" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>www.teknobiyotik.com
Bütçe çok artıyor o zaman benim max bütçem 7000. Psu bile baya yükseltiyor fiyatı.Anakartı Asrock B450 Pro modeline yükselmenizi öneririm kesinlikle. Seçenekler kısıtlı ama en F/P seçenek bu model. PSU'da GOLD olursa iyi olur. 5700XT fazlaca güç tüketen bir kart çünkü. High Power 600W 80+ Gold olabilir. Birde ben Dark kasalarını önermiyorum. Aerocool Quartz Revo modeli seçilebilir.
7124 TL oldu aslında alınabilir. Peki sizce bu soğutmalı sistem mi yoksa bu toplama sistemmi ?Anakartı Asrock B450 Pro modeline yükselmenizi öneririm kesinlikle. Seçenekler kısıtlı ama en F/P seçenek bu model. PSU'da GOLD olursa iyi olur. 5700XT fazlaca güç tüketen bir kart çünkü. High Power 600W 80+ Gold olabilir. Birde ben Dark kasalarını önermiyorum. Aerocool Quartz Revo modeli seçilebilir.
Bu durumda ben bu sistemi alırdım. Ekran kartı daha iyi. İşlemci oyunlarda daha iyi performans veriyor. En büyük fark anakart kısmında. Diğer sistemin de eksiği yok. Fanlardan tutun RGB sistemine kadar. Ben aldığım zaman 5 yıl dokunmam derseniz sıfır sistemi, 2-3 yıl sonra işlemci ve ekran kartını yükseltirim derseniz ikinci el sistemi öneririm.Bütçe çok artıyor o zaman benim max bütçem 7000. Psu bile baya yükseltiyor fiyatı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
7124 TL oldu aslında alınabilir. Peki sizce bu soğutmalı sistem mi yoksa bu toplama sistemmi ?
toplama sistemde, işlemci hala 2700x mi.
Furmark testinin sonuncuymuş sizce nasıl ?Bu durumda ben bu sistemi alırdım. Ekran kartı daha iyi. İşlemci oyunlarda daha iyi performans veriyor. En büyük fark anakart kısmında. Diğer sistemin de eksiği yok. Fanlardan tutun RGB sistemine kadar. Ben aldığım zaman 5 yıl dokunmam derseniz sıfır sistemi, 2-3 yıl sonra işlemci ve ekran kartını yükseltirim derseniz ikinci el sistemi öneririm.
İşlemci değiştirilir benim kafam ekran kartında zaten.Furmark ,ekran kartı testidir. e.kartının hangi aralıklarda olduğunu yukarda yazmıştım.
Ya sistemin şöyle bir dez avantajı var. İleride ekran kartı değişeceği zaman ya custom uyumlu (zor bulunuyor ve daha pahalı oluyor) almak lazım ya da custom soğutmayı devre dışı bırakmak lazım. Sadece işlemci için custom sıvı soğutma pek mantıklı değil çünkü. Birde her ne kadar custom olsa da pek etkili değil gibi. Tamam Furmak esnasında ekran kartı tam yükte oluyor olmasına da, custom ile yük altında bu değeri 60 derece altına düşüren kişiler var. Anakart değişikliği, Ryzen 3600 değişikliği, kasa değişikliği ve PSU değişikliği ile satın alabiliyorsanız, sıfır sisteme yönelin derim.