ekran kartı msi xtrio 3080 ile https://www.amazon.com.tr/GEFORCE-R...dchild=1&keywords=3080&qid=1608556573&sr=8-31 bu modelin farkı nedir değermi almaya fark olarak
monitörünüz de önemli. şahsen 2k monitörümde mümkün olan en yüksek ayarlarda oynuyorum her şeyi asus tuf oc rtx 3080 kartım ile. ve alabildiğim en düşük fps 100 oldu. belki suprimde bu değer 110 falandır yani. suprim incelemeleri yeni yeni yayınlandı kanallarda izlemenizi tavsiye ederim mutlaka.aralarında yaklaşık 2k tl gibi bir fark görüyorum. kayda değer bir fark yaratacağını sanmıyorum sonuçta gpu aynı. muhtemelen oc miktarları farklıdır ama yine de 2k tl edeceğini şahsen ben düşünmüyorum.
12500 düşermi fiyatı ona göre alacağım da 2k monitörüm varGaming X Trio ile aralarında fiyat farkına değecek bir performans farkı olacağını düşünmüyorum.
Aynı serilerde kartları arasında performans farkı çok az olur. Kart tasarımları soğutma performansını ve estetiği etkiler. Zaten bu seviyedeki kartların soğutmasının kötü olmasına imkan yok. Geri kalan para farkı sırf estetik yani. Her yerinde RGB'de varsa en az 1K fark koyarlar. Ben sizin yerinizde olsam MSI Gaming X Trio falan uğraşmam Gigabyte alırım.12500 düşermi fiyatı ona göre alacağım da 2k monitörüm var
bende rgb çok hoşuma gidiyor o yüzden aours düşünüyordum sonra msi modelleri hoşuma gitti https://www.oyuncumagazasi.com/urun...-suprim-x-10g-10gb-gddr6x-320-bit-ekran-karti bu site güvenilirmi ?Aynı serilerde kartları arasında performans farkı çok az olur. Kart tasarımları soğutma performansını ve estetiği etkiler. Zaten bu seviyedeki kartların soğutmasının kötü olmasına imkan yok. Geri kalan para farkı sırf estetik yani. Her yerinde RGB'de varsa en az 1K fark koyarlar. Ben sizin yerinizde olsam MSI Gaming X Trio falan uğraşmam Gigabyte alırım.
Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 3080 Eagle OC 10G 10 GB GDDR6X 320 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
Ekran kartı zaten yan durduğu için RGB çok görünmüyor ki. Onun yerine kaliteli bir RGB LED şerit alıp döşemek veya özel plaka yaptırmak daha mantıklı bence. Sırf RGB için bir karta 2K fazla vermek ne kadar mantıklı bilemedim. Birde bu mağazayı ve satıcıyı ilk defa gördüm. Ne N11'de ne başka bir yerde satış yapmıyor galiba. İşin içinde bit yeniği olabilir. Google aramalarında da çıkmıyor çünkü.bende rgb çok hoşuma gidiyor o yüzden aours düşünüyordum sonra msi modelleri hoşuma gitti https://www.oyuncumagazasi.com/urun...-suprim-x-10g-10gb-gddr6x-320-bit-ekran-karti bu site güvenilirmi ?
dik duracak aparat varya ondan aldım zaten dik durdracağım plaka gördümde onu nerde yaptıracağım hiç bilgim yokEkran kartı zaten yan durduğu için RGB çok görünmüyor ki. Onun yerine kaliteli bir RGB LED şerit alıp döşemek veya özel plaka yaptırmak daha mantıklı bence. Sırf RGB için bir karta 2K fazla vermek ne kadar mantıklı bilemedim. Birde bu mağazayı ve satıcıyı ilk defa gördüm. Ne N11'de ne başka bir yerde satış yapmıyor galiba. İşin içinde bit yeniği olabilir. Google aramalarında da çıkmıyor çünkü.
@utkuversus yardımcı olacaktır bu konuda.dik duracak aparat varya ondan aldım zaten dik durdracağım plaka gördümde onu nerde yaptıracağım hiç bilgim yok
Plaka için iki tane İnstagram sayfası biliyorum. İkisinden de alışveriş yaptım defalarca.dik duracak aparat varya ondan aldım zaten dik durdracağım plaka gördümde onu nerde yaptıracağım hiç bilgim yok
inceleyeceğimPlaka için iki tane İnstagram sayfası biliyorum. İkisinden de alışveriş yaptım defalarca.
@kasamodifiyem
@pc_modifiye