Msi r9 390 siyah ekran

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sadiky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sadiky

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Arkadaslar merhaba benim msi r9 390 ekran kartim var istanbulda elektrik kesintisi olmustu 12 13 gun once o kesintiden sonra amd programini kurunca bilgisayarim siyah ekrana dönüyor yeniden baslatinca sifirlaya basiyorum o zaman normal goruntu geliyor tekrar driver kurunca tekrardan hos geldiniz yazisi gelince direk siyah ekran oluyor. Samsung 43" tv ye bağlı hdmi ile ekran kapanmiyor baglanti yok yazisi gelmiyor sadece ekran karariyor. Format attim w10 pro enterprise home fark etmiyor. Servisi yolladim bugun aldim sağlamdır raporuyla geldi. Ne yapmaliyim yarin servis pointe kasayla gitmeyi dusunuyorum yada topkapi vatana. Ne yapmaliyim.

Hic

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Öncelikle driverları kurmadan önce DDU ile kurulmuş driverları hepsini kaldırıp sonrasında kendi sitesinden kurulum yaptınız değil mi? Birde kullandğnız sistem ve PSU ayrıntılı bir şekilde yazarmısınız?

sadiky

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Öncelikle driverları kurmadan önce DDU ile kurulmuş driverları hepsini kaldırıp sonrasında kendi sitesinden kurulum yaptınız değil mi? Birde kullandğnız sistem ve PSU ayrıntılı bir şekilde yazarmısınız?

Format attim yine ilk killer network programini kuruyoeum sonra ekran kartini indiriyorum.
Sistemim
I5 6600
H170 gaming m3
8g ram
R9 390
Thermaltake versa n23 700 w 80+ bronz
7 ay kadar zorladim oyunlarda denemek icin falan hic boyle yapmiyodu gta 5 de 29 fps ile oynadım 6.5 7 g ekran karti rami kullaniyodu power sorun yapsaydi ozaman yapardi.

Hic

Asistan
Reaksiyon puanı
72
PSU normal şartlarda sistemi çok rahat besleyebilmektedir. Fakat voltaj farklılığından dolayı zarar görmüş olabilir servise kasanızla gidin ordan farklı bir PSU ile denenmesini isteyin garantisi var ise PSU bir servise gönderin bakalım onun için ne diyecekler benim düşüncem PSU zarar görmüş olabilir.

sadiky

Asistan
Reaksiyon puanı
12
hocam suan amd radeon yenü sürümü gelmiş onu yükledim görüntü gitmiyor. Güncelleştirme yapıp oyuna girince gider mi acaba? sizin düşüncenize göre yük altında psu ekran kartını besleyemiyor yanlış anlamadıysam oyuna girdigim taktırde tekrardan aynısını yapması lazım.

Hic

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Siz elektrik kesintisi olduktan sonra bu şekilde oldu dediğiniz için psu zarar görmüştür diye düşündüm güncellemelerinizi kurun deneyin oyun performansınızıda hala aynı şekilde devam ederse psu kaynaklıdır muhtemelen

sadiky

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Siz elektrik kesintisi olduktan sonra bu şekilde oldu dediğiniz için psu zarar görmüştür diye düşündüm güncellemelerinizi kurun deneyin oyun performansınızıda hala aynı şekilde devam ederse psu kaynaklıdır muhtemelen
hocam aynı şekilde devam ederse kasayla vatan gitsem test yaparlar mı yoksa dierek servis pointe mi gidiyim.

Hic

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Parçalarınızı nerden almıştınız oraya gidin test ettirin. Önce kendi psunuzu kullansınlar sonrasında onların elinde olan psulardan bir tanesiyle test etmelerini isteyin duruma göre de psunuzu garantiye gönderin.

sadiky

Asistan
Reaksiyon puanı
12
hocam çok sağolun radeon yeni yazılımı gelmis ocakta onu yukledim kapanmıyor şimdi tekrarlarsa dediğinizi yapıcam.

Hic

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Rica ederim iyi günlerde sorunsuz kullanmanız dileğiyle.